10 superfoods voor een perfecte huid en MOOI HAAR10 superfoods voor een perfecte huid en MOOI HAAR

Er is geen groot geheim als het gaat om het hebben van mooi haar en perfecte huid, en zal het niet vinden op de bodem van je make-up tas. Je bent wat je eet, dus als je een perfecte huid en schitterend haar wilt, dan stop in sommige van deze heerlijke superfoods en zie het verschil:

Walnoten

Walnoten zijn rijk aan omega-3 en vitamine E, die beide nodig zijn voor gladdere huid, heldere ogen en haren. Geen behoefte om te kauwen op hen de hele dag, eet gewoon een beetje 'elke dag of spuit een beetje' om de voordelen van een salade te zien.


Avocado

Rijke, romige en heerlijk, avocado's zijn vol van enkelvoudig onverzadigde vetten, die zijn geweldig voor de huid, haar en nagels.

Wilde zalm

Er zijn honderden manieren om te genieten van gegrilde zalm, gebakken: met salade of pasta. Zalm is een geweldige manier om je omega-3 krijgt met vitamine D en selenium, die helpt de huid tegen de zon te beschermen. Gaan voor wilde zalm, als je kunt, omdat het een veel grotere concentratie van goedheid die de huid en het haar nodig heeft.

Zoete aardappelen

Voeden de huid en haar met alle vitaminen die ze nodig hebben met zoete - een rijke bron van vitaminen, waaronder A, C en E, alsmede met een hoog gehalte bèta-caroteen die helpt om de ogen te helderen en bescherm uw huid.

Bosbessen

Niet vaak gezien als een superfood, werden bosbessen eigenlijk gerangschikt de nummer een voedsel antioxidanten door het ministerie van Landbouw. Voeg een paar van je graan in de ochtend of gewoon 'op hun eigen om te helpen vertragen van het verouderingsproces een beetje' genieten.

Spinazie

Niet ieders favoriete voedsel, maar een die bekend staat om zijn geweldige voordelen voor de gezondheid. Rijk aan mineralen en vitamines, evenals die uiterst belangrijke omega-3, probeer spinazie als alternatief voor sla in de salade. Als het goed genoeg voor Popeye, het is goed genoeg voor ons!

Oesters

Een ander dat is niet voor iedereen; Oesters zijn een goede natuurlijke bron van zink, die helpt met de huid celvernieuwing en houdt ook je haar, nagels en ogen kijken mooi en gezond.

Kool

Kale heeft heel wat opschudding onlangs veroorzaakt en werd zelfs geprezen door sommigen als een van de beste voedsel dat je kunt eten om gezondheidsredenen. Kale is rijk aan vitaminen en mineralen, en omega-3. Probeer het kader van een salade of gestoomde groenten als groen alternatief.

Tomaten

Vergeet niet de gemeenschappelijke tomaat in uw mooie gezond haar en perfecte huid dieet. Zelfs gekookt, is de beste bron van anti-aging anti-oxidant lycopeen je kunt eten.

Yoghurt

Meng het met fruit voor het ontbijt of eten als gezonde snack, yoghurt heeft veel van voetbal en is zeer geschikt voor een gezonde, gloeiende huid, evenals mooi haar. Het is ook goed om te helpen een aantal huidproblemen zoals acne, roos en meer te verduidelijken.

Dus de volgende keer dat je naar huidverzorging en haarverzorging kopen, maken een omweg naar de supermarkt in plaats. Een paar wijzigingen in uw dieet kan briljante duurzame, mooi haar, een perfecte huid en stralende teint veel goedkoper te geven. En het is beter voor u, evenals uw portemonnee.

Welke andere superfoods voor een perfecte huid en mooi haar u in uw dieet op te nemen? Voel je vrij om uw suggesties te delen voor gezond eten in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  2   0
Maart 15, 2015 | 19:59:48 | later 3 uur

Hou van je tips om gezond te eten!

  3   2
Maart 15, 2015 | 23:16:19 | later 7 uur

Perfect!

  1   0
Maart 16, 2015 | 06:17:37 | later 14 uur

Grote lijst! Zeker nuttig voor mij om mijn dieet te organiseren!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha