10 Superfoods To Get stralende huid deze winterU een droge huid en jeuk? Doe winters maken de huid bleek en futloos? Winters kan bijzonder hard op de huid, en je kunt kopen een dozijn moisturizers voor de bestrijding van droogte, maar het mocht niet baten.

Dus, wat kan je doen om je huid te beschermen ondanks de dalende temperaturen? Er zijn een aantal superfoods die kunnen helpen, en dit bericht alleen maar praten over hen! Lees verder!


Olijfolie:

Olijfolie bevat veel voedingsstoffen zoals vitamine A en E en vetzuren. Het heeft verzachtende eigenschappen die helpen om de huid te hydrateren en de elasticiteit en flexibiliteit te behouden. Olijfolie is rijk aan antioxidanten die vrije radicalen te elimineren en voorkoming van verkleuring en andere schade (1).

Avocado:

Avocado's bevatten veel voedingsstoffen, zoals vitamine A, C en E. Ze bevatten ook enkelvoudig onverzadigde vetten, die de huid helpen te verwerven en te behouden vocht. Avocado's zijn ook een opslagplaats van mineralen die essentieel zijn voor een gezonde huid (2) zijn.

Grapefruit:

Grapefruit is rijk aan vitamine C. Vitamine C helpt bij het bestrijden vele huidziekten. Grapefruits zijn ook rijk aan lycopeen, een chemische stof die ervoor zorgt dat de huid glad en beschermt tegen UV-stralen (3).

Broccoli:

Broccoli is een kruisbloemige groente die is goed voor de huid. En 'rijk aan vitamine A en C. Vitamine A helpt het behoud van een gezonde huid en vermindert littekens. Vitamine C helpt bij de productie van collageen (4) handhaven. Broccoli bevat ook B-vitamines die helpen verminderen droge, schilferige vlekken.

Wortelen:

Wortel is een van de super voedingsmiddelen moet u deze winter te hebben. En 'rijk aan vitamine A (5), en andere anti-oxidanten, die helpen om de huid gezond te houden, gevoed en stralend. Deze antioxidanten helpen bij het bestrijden van rimpels, verkleuring en littekens. Wortelen lycopeen, die de huid tegen de harde stralen van de zon beschermt bevatten ook ..

Spinazie:

Naast het feit dat een rijke bron van ijzer, spinazie is ook een andere must-have als je wilt hebben stralende huid. Het groene blad is een opslagplaats van voeding. Het bevat vitamine A en C en antioxidanten die allerlei huidinfecties verwerpen. Spinazie is rijk aan ijzer en kan helpen bij het bestrijden bloedarmoede en geeft kleur aan de bleke huid (6).

Amandelen:

Amandelen zijn natuurlijke verzachtende middelen die de huid hydrateren en uitdroging te voorkomen. Ze zijn ook rijk aan vitamine E, die helpt om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-stralen van de zon. Amandelen bevatten veel anti-oxidanten die de tekenen van veroudering te bestrijden op de huid (7). Nu dat is iets wat iedereen zou willen, toch?

Zalm:

Een van de beste remedies voor droge, schilferige huid omega-3. Vette vis zoals zalm zijn een rijke bron van omega-3 en vitamine D. Beide doen wonderen voor de huid (8).

Groene thee:

Groene thee is een van de beste voedsel beschikbaar op de planeet, en het is geen wonder dat het is vol van antioxidanten die vrije radicalen te elimineren en te voorkomen dat de huid schilferig. Antioxidanten ook helpen om fijne lijntjes en rimpels (9) te verminderen.

Dark Chocolate:

Wie houdt er niet van chocolade! De kans krijgen, u liever zou dat iets anders, is het niet? Donkere chocolade is een van de beste voeding voor uw huid kijken en voelen heerlijk te houden. Het bevat flavonolen die helpen je huid gloeien zelfs in de strenge winter. Het biedt ook een zonnebrandcrème om de huid op natuurlijke wijze (10).

Dus ga je gang en onder de tien super voedingsmiddelen in uw dieet en pronken met een perfecte huid deze winter. Laat het ons weten complimenten die u ontvangt voor de stralende teint. Als u nog meer tips voor huidverzorging in de winter, neem dan deel deze met ons commentaar in het vak hieronder!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha