10 Super werkelijke gewicht Loss Motivatie Tips en trucsWilt u om geconcentreerd te blijven op steeds dunner en blijven op die manier? Hier zijn enkele tips om u te helpen dit te doen. Te worden gemotiveerd om gewicht te verliezen, moet je dezelfde routine voor een paar dagen of maanden te houden. Tips voor gewichtsverlies motivatie kunnen talrijk zijn - het vergaren van complimenten, snelle vooruitgang, het dragen van uw droom, het gevoel aantrekkelijk, en hebben overvloedige energie. Het grootste probleem is hoe je gemotiveerd om gewicht te verliezen te blijven.

CC licentie (BY) flickr foto gedeeld door Linda James


Hoe de motivatie om gewicht te verliezen te behouden

Denk dun:

Deze eerste tip is de belangrijkste. Helpen uw verbeelding verslaan om te eten geen voedsel heerlijk, de tevredenheid van het eten en na het eten sensatie. Mensen na een programma van het gewichtsverlies of dieet de neiging om veel van het eten van lekker eten de hele tijd denken. Daarom is het raadzaam om iets gezonds te eten als je in plaats daarvan in de verleiding te stellen. Maar, volg deze alleen om fit aan de vet voedsel gesneden worden.

Omring jezelf met mensen te leunen:

Nee, dit is niet zoek je vet of lelijk, maar het is een bewezen feit dat, vaker dan de gemiddelde lichaamsbouw, het gewicht en de grootte is hetzelfde als de mensen die je normaal gaan. Dus, start het doen van de juiste weg en ga rond met mensen dunner in een jogging club, fitnessruimte, kantoor, enz.

Wees eerlijk naar jezelf:

Stop bedriegt jezelf als je het gewichtsverlies te volgen. U kunt gewicht 4-5kgs verliezen, maar een slip of een moment van zwakte dat maakt je naar beneden vallen om slecht te eten en je de neiging om het vertrouwen te verliezen. Stoppen met een perfectionist! Start dieet verstandig en gezond eten de meeste van de tijd. We hebben allemaal uiteindelijk het eten van het verkeerde voedsel of een paar keer, die leidt tot veranderingen gewicht het drinken van de verkeerde dingen. Dus, wees niet erg streng over je gewicht. Omdat het hard voor jezelf kan het plan van het gewichtsverlies te vernietigen.

Gewichtsverlies is niet een wondermiddel waarmee alle:

Een dunne persoon kan ook een slechte dag met vrienden, familie, kantoor, onzekerheid, of voelen ondergewaardeerd. Dun niet altijd alle problemen van een persoon lossen. Niet alleen blijven richten op uw gewicht alleen. Er zijn vele andere eisen, en die in het leven moeten worden gerespecteerd. Gezond zijn is slechts een deel ervan.

Eten wanneer je honger hebt:

Dit klinkt raar, toch? Maar eet niet suikerhoudende voedingsmiddelen die je energie crashen en worden berecht voor snoep. Het eten van voedingsmiddelen die energie vrij langzaam om uw gewichtsverlies motivatie wakker te houden. U kunt onder meer eiwit in maaltijden met groenten, fruit, volle granen en bonen. Dit zal de overdosis suiker verlagen.

Doe mee met gelijkgestemde vrienden:

Dit is niet te zeggen, laat je vrienden en familie, maar om deel te nemen aan de gezondheid van de groep bewust, rauw voedsel verenigingen, vergaderingen, groepen van gymnastiek, enz. U kunt ook proberen om ze te vinden in forums of sociale sites online, als je niet kunt persoonlijk te ontmoeten. U kunt beginnen met het vegetarisch, veganistisch of ruwe foodie blogs. Woon een lokale club zal u helpen inzetten voor uw gewichtsverlies reis blijven.

Hang je motivatie van de spiegel:

Hang je favoriete paar jurk, bikini, strakke broek of iets dat u wilt passen in het display garderobe die u gemotiveerd houden elke dag. U kunt ook hangen de spiegel om het doel van passend gedenken in uw speciale jurk!

Vermijd super magere modellen:

Vul uw kamers waar je zit het grootste deel van de tijd met afbeeldingen van super-dunne modellen te laten inspireren. Staren naar deze foto's zullen u helpen uw voedselinname te verlagen en uw ideale gewicht te behouden.

Neem een ​​gezondheid quiz:

Deze fungeert als een onmiddellijke dosis inspiratie. Het beantwoorden van vragen van de quiz gezondheid kan je motivatie verhogen om een ​​dieet te beginnen.

Reinigen van uw kast:

Reinigen van uw kast, betalen alle schulden, met de belofte van uw vrienden, familie of collega's houden u aangesloten op uw plan van het gewichtsverlies.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha