10 Summer Beauty en don'ts u moet zich bewust zijn10 Summer Beauty en don'ts u moet zich bewust zijn

De dagen worden langer, het weer is warmer en alles lijkt helderder en levendiger. De zomer is hier weer, met het oog op de lichte kleding, zomer sandalen te krijgen en uit te gaan en plezier hebben. Het is al een jaar, maar sinds afgelopen zomer was hier, hier is een herinnering van een aantal van de schoonheid do's en don'ts om te denken in de zomermaanden:

1. Vergeet niet om uw truc of koud te houden, zo niet, kan worden omgezet in een kleverige troep

Herinner me vorig jaar, toen de make-up veranderd in een kleverige troep in de zak? Ja, de truc opgelost, dus hou van jou op een koele plaats in de zomer om hem stil te houden.


2. slijtage zonnebrandcrème om je huid te beschermen tegen veroudering

Geen behoefte om te zitten op het strand onder de zon schade aan de huid. Bescherm uw huid door het aanbrengen van zonnebrandcrème elke dag en vergeet niet om opnieuw toe te passen in het bijzonder heldere en zonnige dagen. Vergeet niet, ook, moet die worden toegepast voordat zonnebrandcrème moisturizer en elke truc om maximale bescherming te krijgen.

3. Volg de regel 'less is more' en het niet dragen van zware fundering

Zware fundering gebaseerd crème is te warm. Het zal je gezicht zweet te maken en zet de stichting in een kleverige troep. Gebruik een getinte moisturizer in plaats; Het zal veel lichter en is veel beter geschikt voor het warme klimaat.

4. Voer krijgen een pedicure voor het blootstellen van je tenen naar de wereld

De zomer is het seizoen van de sandaal, dus vergeet niet dat je voeten zullen te zien zijn. Pedicure is een must, voor het blootstellen van je tenen naar de wereld.

5. Draag geen zware schaduw en mascara oog, als je wilt naar de wasbeer blik te vermijden

Gewoon krul je wimpers met een wimperkruller waarschijnlijk in de zomer, als je oog make-up te dragen, licht te houden en te houden waterdicht. Als je niet wilt zijn altijd op zoek wasbeer.

6. Neem de bescherming tegen de zon serieus en zonnebrandcrème niet van toepassing vóór het opzetten van alle kleren

Staande voor een spiegel, naakt, zal hij ervoor zorgen dat je niet verliest alle punten, wanneer je zonnecrème dragen. Geef de zonnebrandcrème 15 minuten drogen voordat aankleden, en de kleren niet de randen wrijven.

7. Vergeet niet om jezelf te hydrateren en breng een fles water overal mee naar toe

Laat je niet vangen zonder een drankje. Neem altijd een fles water met u, waar u ook gaat. Zorg ervoor dat u gehydrateerd te blijven in de hitte, omdat hydratatie is een must als u wilt uw huid en haar gezond te houden.

8. Maak de bescherming van uw haar en hoofdhuid

De zon kan je haar, evenals uw huid beschadigen. Bescherm haar en hoofdhuid tegen de zon door het dragen van een hoed, wanneer u in de zon voor een lange tijd.

9. Vergeet niet om de chloor of zout uit haar wassen

Geniet van de zee of het zwembad, maar altijd vergeet niet om je haar na het spoelen. Gebruik maken van de openbare douches voor een snelle spoelen, als je uit het water en borstel het haar met een borstel door de ontwarren.

10. Do veel plezier!

Niet afschrikken door het spel van alle waarschuwingen die u hebt gelezen te worden in de zon. Er is meer dan genoeg in de winter te dekken en slijtage doffe kleuren, zodat u kunt uw kleding helderder te zetten, uit te gaan en plezier hebben. Slechts een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen zijn alles wat je nodig hebt.

Er zijn andere zomerse schoonheid do's en don'ts die u wilt delen?

Voel je vrij om een ​​reactie achterlaten met je beste beauty tips zomer.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  5   2
Augustus 19, 2015 | 22:08:19 | later 1 uur

Gaan voor een zware make-up kan echt schadelijk onder de zon. Ook het houden van het licht kan zweten vormen en onderhoudt goede uitstraling.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha