10 STYLE tips over hoe om kleur aan uw garderobe NEUTRAAL10 STYLE tips over hoe om kleur aan uw garderobe NEUTRAAL

Niet iedereen is ervan overtuigd genoeg om felgekleurde kleding en veel mensen dragen niet volgen de veilige, neutrale tinten, voor dagelijks gebruik. Er is niets mis mee, maar op dagen dat je het gevoel alsof je een beetje 'van kleur toe te voegen aan je outfit, maar wil niet om nieuwe kleren te kopen, wilt u misschien een kijkje nemen op een aantal van deze eenvoudige ideeën. Een splash van kleur toe te voegen aan een neutrale outfit is zeer eenvoudig te doen en kan echt effectief kijken. Hier zijn tien stijl tips over hoe u kunt fleuren uw garderobe neutraal met slechts een vleugje kleur.

1. lippenstift en nagellak

Een van de makkelijkste en kosteneffectieve, manieren om kleur toe te voegen aan een jurk is met make-up. Gewaagde rode lippen ziet er fantastisch uit in een zwart pak en zelfs als de nagels zijn klein, in vergelijking met de rest van het lichaam, zal gekleurde nagels echt uit tegen een neutraal gekleurde kleding.


2. gekleurde zakken

Een ander fantastische stijl tips is om heldere en kleurrijke tassen dragen. Sloot uw portemonnee zwart of bruin en upgraden naar een beetje 'van kleur op de arm. Tassen accessoires zijn altijd goed om kleur om een ​​outfit te brengen, want je kunt ruilen en verander je zak om uw stemming of de gelegenheid aan te passen. Hier krijg je een selectie van verschillende stijlen en kleuren en je kon je garderobe te houden neutraal, en in staat zijn om een ​​aantal 'kleur gemakkelijk met een nieuwe zak toe te voegen.

3. zonnebril in felle kleuren

Een chique en stijlvolle zonnebril kan een andere manier om een ​​beetje 'van kleur aan uw garderobe te brengen. U hoeft niet om een ​​zonnebril te groot om een ​​verklaring, maar een klassiek ontwerp dat de proporties van het gezicht past en voegt een vleugje kleur te dragen. En 'gegarandeerd fleuren elke outfit!

4. Sjaals

Sjaals zijn een gemakkelijke manier om een ​​beetje 'van kleur toe te voegen in een pak en ga net zo goed met jeans en een T-shirt, zoals ze doen met een meer formele look. Projecteert een kleurrijke sjaal rond de nek en kleur toe te voegen en verlichten het gezicht. Voor een beetje 'meer, kun je draaien en das een sjaal en voeg een paar pinnen om het ook.

5. Schoenen

Zelfs als de rest van je outfit neutraal is, kunt u nog steeds toe te voegen een paar gekleurde schoenen om het interessanter te maken. Kijk naar elke schoenenwinkel vandaag en je zult een veelheid van verschillende kleuren om uit te kiezen. Lichte schoenen zijn ook geweldig om de aandacht af te leiden uit de buurt van je gezicht als je een beetje 'van een vrije dag!

6. Een levendige horloge

Een grote, levendige klok zal de truc te doen. U kunt een uitbarsting van energie toe te voegen voor een outfit dagelijks werk, of een verschil maken voor uw weekend casual look. Een horloge felgekleurde werken met een dag te dragen of 's avonds, en u kunt meer kleur te voegen met de toevoeging van een stapel armbanden.

7. Een band kleurrijke

Een van de grote stijl tips over hoe om kleur toe te voegen aan uw garderobe is om te dragen zetel helder en kleurrijk. Ook, als u wilt uw taille accentueren, dan is een gekleurde band, gedragen tegen een neutrale achtergrond zal heerlijk doen. Probeer het toevoegen van een rode band in een zwarte jurk, of een blauwe band in grijze jurk. Elke combinatie van klassieke kleuren zal werken en zal het oog te trekken rechtstreeks naar de taille.

8. Jewelry

Volgende tip stijl over hoe u uw garderobe te maken met een bepaalde kleur is mooi, helder sieraden te dragen. U zult verrast zijn hoe sieraden een effect op een neutrale kleding te hebben. Het mag dan klein zijn, maar als het schittert, het vangt uw oog. Er zijn zoveel prachtige kleuren en ontwerpen die u kunt kiezen. Je kan ook een broche, een ketting of een groot statement oorbellen die worden gebruikt om een ​​beetje 'van kleur toe te voegen aan uw garderobe toe te voegen.

9. Licht omhoog uw jeans

Bijna iedereen draagt ​​een spijkerbroek, maar spijkerbroek moet niet altijd de traditionele blauwe denim zijn. U kunt jeans kopen op allerlei verschillende kleuren, dus probeer jazzing uw garderobe met een paar gekleurde jeans. U kunt beginnen met de sobere kleuren, zoals diep rood of marineblauw, en als je het gevoel een beetje 'meer durf, ga naar enkele schitterende tinten.

10. Coördineren kleur met diverse accessoires

Als je eenmaal gewend bent aan een vleugje kleur, voeg meer tinten van dezelfde kleur aan je outfit met veel verschillende accessoires. Verschillende accenten van dezelfde tint, een sjaal, een tas en schoenen, tegen een neutrale kleding, kan kijken echt effectief en helemaal niet over de top. Ervaar een beetje '; Het is verbazingwekkend wat je kunt doen met een vleugje kleur. U kunt een hele nieuwe look creëren voor u, en nog steeds de kleren die je al hebt.

Wat zijn uw favoriete stijl tips over hoe om kleur toe te voegen aan een neutrale kast?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha