10 spanning relievers NATUURLIJK10 spanning relievers NATUURLIJK

Wie kan zeggen dat ze nooit gestresst voelt is een zeer gelukkige persoon, omdat de meeste mensen gestrest raken over iets wat bijna elke dag. We ontmoeten situaties van stress de hele tijd; door het alarm af in de ochtend, niet om naar huis te gaan 's nachts, als gevolg van zwaar verkeer staat. Als u het gevoel dat stress is het krijgen van de betere van u, dan is dit wanneer je nodig hebt om iets aan te doen. Leven met constante stress kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid, maar ook gewoon niet erg mooi zijn, dus als je gestresst voelt de hele tijd, lees deze tien natuurlijke manieren die je stress kan verminderen.

1. Kamille

Kamille thee is een zeer populaire natuurlijke spanning relievers. Een kopje van kamille thee kan een kalmerend effect op je en verminderen van enkele van de gevoelens van spanning, stress en angst. Kamille thee bevat een verbinding genoemd apigenine, welke effecten vergelijkbaar met die van sommige kalmerende middelen voorgeschreven produceert, maar zonder de onaangename bijwerkingen die drugs kunnen veroorzaken.


2. Muziek

Muziek is een geweldige manier om je stemming te veranderen. Je kan je wilt dansen, kunt u enthousiast, maar je kunt ook muziek gebruiken om te kalmeren. De volgende keer dat je vast komt te zitten in het verkeer en het bloed begint te koken, probeer dan een beetje 'zachte kalmerende muziek op de radio en u zult versteld staan ​​hoe effectief vermindert stress.

3. Hop

Hop, die worden gebruikt bij het brouwen om de bittere smaak te geven, zijn ook grote natuurlijke spanning relievers. Genomen in kleine doses, hop een licht kalmerend effect op het lichaam en onderzoek heeft aangetoond dat ze zeer effectief zijn in het kalmeren van de zenuwen kan worden. U kunt het voordeel van hop te krijgen voor het brouwen van een halve theelepel van hen in kokend water en drinken. Niet te veel drinken, maar of je het risico in slaap vallen.

4. Oefening

De oefening is een gemakkelijke manier om je lichaam vrijkomen goed gevoel hormonen kan het effect van stresshormonen verminderen. Dit alles vormt een wandeling van een grootschalige oefening zal helpen bij het verminderen van stress en is waarschijnlijk meer natuurlijk stress-busting techniek is er. Als je begint om regelmatig te oefenen, zal je al snel beginnen om uw stress niveau naar beneden te voelen.

5. Passiebloem

Passiebloem wordt vaak gebruikt in kruidengeneesmiddelen voor stress en angst, en is geen drug en is niet betrokken zijn op geen enkele manier. Vreemd genoeg, passiebloem bevat een aantal ingrediënten die stimulerende middelen, evenals ingrediënten die downers, maar onderzoek is gebleken dat het totale effect van passiebloem een ​​kalmerend middel.

6. slaap

Slaap is een andere prachtige natuurlijke spanning relievers. Iedereen heeft verschillende hoeveelheden slaap om goed te functioneren tijdens de dag, maar het gemiddelde wordt geschat op acht uur per nacht. Als je niet genoeg slaap krijgt voelt u zich meer prikkelbaar en dingen om u meer te komen. Gebrek aan slaap kan het minder goed in staat om te gaan met dingen te maken en je zult voelen meer stress, dus zorg ervoor dat u een goede nachtrust, elke nacht te krijgen, en u zult zich veel beter voelen.

7. Aromatherapie

Aromatherapie is niets nieuws, is het al eeuwenlang gebruikt in landen over de hele wereld om de zenuwen te ontspannen en te controleren stress. U kunt zelfs onmiddellijke verlichting van de symptomen van stress. De geuren die bekend zijn bij de natuurlijke spanning relievers zijn: eucalyptus, kamille, lavendel, pepermunt en anijs. Als je nog nooit eerder hebt geprobeerd, geef het een gaan; je zou zeer verbaasd over hoe aromatherapie effectief in het verminderen van stress kan zijn.

8. Snijd de junk food

Wat je eet kan echt invloed op je stemming, dus knip de junk food, en u zult zich veel beter voelen. Een evenwichtige voeding die veel verse groenten en fruit bevat zal u voorzien van alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft stabiel te houden. Als je eet veel voedingsmiddelen en fast food, probeer ruilt voor een gezond dieet voor een week. Wij beloven u; je echt het gevoel het verschil in stress.

9 Sint-Janskruid.

St. Janskruid is een andere natuurlijke spanning relievers die kunnen helpen met stress en angst. Het is nu bekend om een ​​krachtig anti-depressivum, en depressie een bijwerking van stress. St. Janskruid is een kruidenmiddel die genomen kunnen worden om de stemming te standaardiseren en te krijgen van de angst en stress onder controle. Het moet echter niet worden gebruikt als vervanging voor voorgeschreven antidepressiva.

10. Probeer zo veel geen zorgen te maken

De meest natuurlijke remedie voor de stress die je hebt is jezelf. Proberen om de dingen in perspectief te houden, proberen om dingen door te denken rationeel. Stress wordt evenzeer door wat wij als echt, want het is van wat echt is veroorzaakt. Vraag jezelf, zal je echt ontslagen worden omdat je te laat bent voor het werk in een dag? Waarschijnlijk niet, dus ontspannen en doe jezelf en je lichaam een ​​groot plezier.

Kent u andere natuurlijke spanning relievers?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha