10 SPA BEHANDELINGEN PRACHTIG is absoluut noodzakelijk TRY10 SPA BEHANDELINGEN PRACHTIG is absoluut noodzakelijk TRY

Als je jezelf trakteren op een verwendag in de spa, waar je gaat voor de behandeling? Er zijn veel verschillende spa-behandelingen beschikbaar, dus helpen bij het kiezen, hier zijn enkele van de behandelingen die u zult hebben gehoord van en wat u waarschijnlijk niet, maar ze zijn allemaal de moeite waard.

1. modderbad

Het was waarschijnlijk een beetje 'je speelde in de modder, maar probeer het eens in de spa; Het is fantastisch! Ontspannen en te ontspannen in een modderbad en zal uw huid ongelooflijk zacht.


2. Deep tissue massage

Het is een bijzonder soort massage ontworpen om de diepe spierspanning herleven. Ze laat je vrij en los gevoel, maar niet proberen als u een zeer gevoelige huid of een lage pijngrens!

3. microdermabrasie

Deze behandeling zal je gezicht een nieuwe huur van het leven te geven en laat je met jonger, frisser uitziende huid. Het is een soort van diepe exfoliatie die massages het gezicht met kleine micro-kristallen.

4. Acupunctuur

Het niet voor de preuts, maar acupunctuur is de eeuwenoude praktijk van het penetreren van de huid met naalden op specifieke punten van het lichaam. Het wordt gebruikt om te ontstressen en kan ook pijn en ontsteking te verminderen.

5. algenpakking

Neem een ​​ontspannende algenpakking en wordt gezegd dat giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen en helpen u ook gewicht te verliezen. Ze zijn een geweldige manier om te ontspannen en kijken naar je en voel me geweldig!

6. keratine behandeling

Keratine is een natuurlijke stof die is gevonden in uw haar en keratine behandeling vervangt de keratine, dat verloren gaat door styling en te veel warmte. Het is een geweldige manier om te krijgen, glad en glanzend haar is volledig vrij van pluizen en droogte.

7. Gezicht

U misschien een beetje 'van een gek gevoel, zitten met smurrie over je gezicht voor twintig minuten, maar het effect is verbluffend. Je zult niet geloven hoe zacht en glad uw gezicht voelt na een gezichtsbehandeling.

8. Pedicure

Geef je voeten een traktatie terwijl u in de spa met een complete pedicure. Ze krijgen vrij ruw behandeling van de schoenen en de beukende ze elke dag ontvangen, dus geef ze een pauze met een pedicure, en u zult zich veel beter voelen.

9. Het bleken van tanden

Thuis behandelingen en whitening tandpasta kan alleen zo veel doen, en u kunt een professionele tand whitening sessie niet winnen van een echte flash in uw glimlach te krijgen. Een sessie van het bleken van tanden is vooral handig voor speciale gelegenheden, als je weet dat er zullen veel foto's genomen, zoals een bruiloft.

10. Fish therapie

Voor baby voeten glad, laat sommige vissen knabbelen dode huid! Kleine snacks worden Garra rufa geroepen en doen geen pijn, maar als verwijder voorzichtig al de dode huid van de voeten en tenen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha