10 soorten vrouwen DAT MEN Gewoon niet willen trouwen10 soorten vrouwen DAT MEN Gewoon niet willen trouwen

Er is veel geschreven over wat maakt een vrouw aantrekkelijk voor een man geweest, maar dat is op geen enkele manier hetzelfde als wat maakt een vrouw het soort persoon die wil een jongen trouwen. Als u op zoek naar een man te trouwen, in plaats van slechts één man tot nu toe, dan moet je bewust te zijn van een aantal van de dingen die de jongens zal zetten popping de vraag. Lees verder, en erachter te komen welke soorten vrouwen mannen zullen niet eens overwegen voor het huwelijk:

1. Bossy laarzen

Jongens krijgen genoeg van wordt verteld wat te doen op de werkvloer; Ze hoeven niet eens thuis. Mannen echt niet graag wordt verteld wat te doen en autoritaire vrouw is een van hun grootste nachtmerries!


2. Man trainer

Een meisje dat geeft haar man te veranderen is gedoemd te mislukken in zijn taak. Veel vrouwen denken dat ze een man ten goede kunnen veranderen, maar hij zal niet worden gewijzigd. U kunt wegkomen met zo veel als te op te ruimen een beetje ', maar proberen om zijn vrienden of zijn hobby te veranderen, en de bruiloft zal zeker uit zijn.

3. Green-eyed monster

Als een man wordt beschuldigd van valsspelen als het niet, dan is het snel gaat gefrustreerd en verveeld met alle verdachten te krijgen. Het kan goed zijn voor zijn gewond geraakt, maar dat wil niet zeggen dat deze man hetzelfde zal doen, om de jaloezie te onderdrukken, of hij zal niet lang genoeg voor een bruiloft.

4. De pro roddels

Ze vinden het misschien leuk om te beginnen, maar zal niet lang duren voor het nieuws te verdwijnen. Gossip is gewoon saai mannen en maken ze zich afvragen wat je zou kunnen zeggen over hen, achter zijn rug.

5. Het bijhouden van ze naast

Een vrouw die meer geïnteresseerd in wat andere mensen, in plaats van wat hij heeft, is niet het soort meisje dat een man wil een permanente inzet te maken. Het zal ze denken dat je nooit tevreden zijn en dat je net zo goed met iemand anders die je al die dingen die je lijkt te willen geven.

6. Ik leef voor jou en alleen jij

Kijk naar de angst en vrees komen over hem als hij zegt dat deze woorden! Hij zal denken dat je nodig hebt om een ​​leven te krijgen en hij stelde zich een leven waarin je een ding niet kan doen zonder hem.

7. kieskeurige eter

Vergeet niet dat ze getrouwd middelen eten maaltijden samen, en als alles wat je eet is een paar beten van salade met elke maaltijd, gaan zorgen te maken dat hij gaat worden op een honger dieet ook.

8. De patella

Ja, we hebben het over Miss kleverige hier. Geef het een beetje 'ruimte en laten van de lijn af en toe, mannen haat te voelen opgesloten in.

9. Het dier gek

De partij dier gek is leuk voor een avondje uit, maar niet zo goed naar huis te nemen naar zijn moeder. Iedereen geniet van een goede avond uit, maar niet veel te doen elke nacht van het jaar! Jongens als een beetje 'van vertrouwdheid, soms, en ze willen niet zorgen te maken dat je uit bent feesten met en welke problemen u krijgt jezelf in.

10. Kijk naar mij! Kijk naar mij!

Het kan leuk voor een tijdje ', uit te gaan met iemand die het middelpunt van de aandacht moet zijn, maar dat gaat een beetje te' dragen, na twintig jaar van! Meisjes die altijd hunkeren naar aandacht zijn niet het soort meisjes die de meeste jongens willen trouwen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha