10 soorten van de mannen 'mag nooit10 soorten van de mannen 'mag nooit

Er wordt gezegd dat hier zijn goede jongens die er zijn, maar helaas zijn er een heleboel slechte ook. Mr Wrong, maar kan heel goed zijn in het verbergen van zijn ware kleuren op het eerste, zo niet in zijn val te vallen. Hier is een lijst van tien soorten van jongens die hebben absoluut worden vermeden.

1. De control freak

Dit type man is meer dan alleen vervelend. En 'wat er zal u vertellen wat te dragen en hoe om te praten en hij zal verwachten om op te hangen aan zijn lippen. Val niet voor de control freak, omdat het lijkt op het eerste, om gewoon meesterlijke en sterk zijn, maar zal niet tevreden zijn totdat ze de volledige controle over je heen.


2. Player

Er is minstens één hiervan in elke bar en elke club. En 'de' Jack the Lad ', met oog voor de dames. Hij is charmant, lief en al, maar het heeft ook een sectie groter, als een encyclopedie. U kunt geld op het feit dat zijn charmante personages niet zal worden gereserveerd alleen voor u, om te geven van de 'Player' zeer groot, als u op zoek bent voor elk type inzet op alle.

3. jongen mummie

Deze jongens kan een beetje 'moeilijk te herkennen op het eerste. Waarschijnlijk goed gekleed en altijd op tijd, maar omdat zijn moeder bereidde de kleren voor hem en gaf hem een ​​lift om je te ontmoeten. Sommige jongens nooit uit van achter hun moeders rokken, dus let op; ze zal altijd op de achtergrond, waardoor al zijn beslissingen voor hem. Erger nog, als je meegezogen in, kon je merkt dat je het delen van je hele leven met hem en haar.

4. De heer Know-it-all

Niet alleen de heer Know-it-all daar, gezien dat, en kreeg de t-shirt, was de eerste om aan te komen, deed de beste, en waarschijnlijk uitgevonden in de eerste plaats! Deze man zal een oordeel over alles hebben en je zal altijd verkeerd. Als u niet zeker weet of een man valt in deze categorie, alleen om de gezichten van je vrienden wanneer je praat over kijken. Als u op zoek bent naar de kamer rond en verstikkende gaapt, dan netwerk u een Mr Know-it-all.

5. verliefd op de man zelf

Er zullen geen rollen in het hooi met deze man, omdat hij bang is zal je haar ruche of om zijn kleren vuil. Iedereen houdt van een man goed verzorgd, maar als zijn verschijning is zijn obsessie, dan is dit slechts een gat. Dit is het soort man die zijn spiegelbeeld zal controleren in zeer mogelijke kansen en langer door te brengen in de badkamer dan jij. Kijk uit voor deze man, want hij houdt zich waarschijnlijk veel meer dan hij ooit zal liefhebben.

6. De eerste mens

Met de mannelijke versie van de eerste vrouw, alles is een belangrijke gebeurtenis. Als u te laat opdagen vijf minuten, dan zal het het einde van de wereld, en elke kleine onenigheid zal een grote strijd worden. Het zal ook een om zijn speelgoed te gooien uit de kinderwagen en je zult moe van het horen hoe 'het is voorbij' te krijgen.

7. De dierlijke partij

Het dier partij wil gewoon nooit te groeien of te stoppen partij. In eerste instantie klinkt misschien groot; Het is gewoon een lange reeks van fantastische nachten uit, de een na de ander. Deze man houdt nooit op, hoewel, en uiteindelijk zal je waarschijnlijk groeien moe van de hele nacht en niet genoeg slaap. Maar hij wil niet; hij gewoon gaan met iemand anders in plaats.

8. De bedelaar

Het idee van dit delen kerel zal in tegenstelling tot hun eigen, en de enige keer dat ik zal zijn portefeuille te nemen om ervoor te zorgen dat het geld is er allemaal nog. Het kan zelfs zijn dat hij heeft geen geld van zijn eigen, dat is slechts een afkeer van uitgeven. Hij zal ook zeuren als je besteden te veel, tenzij, natuurlijk, besteedt u op hem.

9. De Leugenaar

De leugenaar moet worden gedownload bij de eerste gelegenheid. Sommige mensen raken zo gewend aan liegen dat bijna niet beseffen dat ze aan het doen zijn en worden zeer goed in ook. We moeten het vertrouwen in een relatie te hebben, maar als een man is een gewone leugenaar, dan zul je hem nooit helemaal geloven, zelfs wanneer het om eerlijk te zijn. Laat je niet te betrokken met een vent als dit, want als je op een ding kan liggen, dan kunnen ze over alles liegen.

10. Fraude

De truc is om te voorkomen dat als hij je verraden, of hij is vals spelen op een ander. Wees voorzichtig, hoewel, want deze jongens nogal manipulatief zijn. Of u nu zeggen dat hij nooit meer zal doen, of je je vrouw zeggen te verlaten, kan dit ooit echt te vertrouwen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha