10 soorten mannen moeten NOOIT DATUM WAAROP10 soorten mannen moeten NOOIT DATUM WAAROP

Zoals we allemaal weten, kan dating een beetje "wisselvallig, en je nooit echt weet wat een man is als, totdat je hem leren kennen. Je was niet te kieskeurig, hoewel, als u kiest voor uw kinderen voorzichtig, want je wilt al het mogelijke te doen om de juiste man voor u te vinden en u zeker niet wilt eindigen met iemand die je voor lief nemen of je ongelukkig maken. Dus om u te helpen uw volgende afspraak met wijsheid, hier tien van de ergste soort jongens die u absoluut moet vermijden kiezen.

1. De vraagbaak

Pas op voor de man die lijkt alles te weten, omdat u waarschijnlijk weet echt niets! Ja, we hebben het over de gevreesde 'Mr Know-it-all' hier. Als je er niet zelf geweest, kocht hij de laatste versie van het, of heeft een doctoraat in, dan zul je een goede vriend van hem, die heeft weten. Als je echt wilt om hun kennis uit te breiden, zou het beter af met een boek, want die man rijdt je gek.


2. Peter Pan wannabe

Je zult in staat zijn om deze man van zijn verslaving aan videogames en het feit dat hij zijn wassen door zijn moeder in het weekend te vinden. Die vent heeft niet de intentie om te groeien en zal zeker niet proberen om een ​​verbintenis aan te gaan of om enige verantwoordelijkheid te nemen. Sterker nog, hij is waarschijnlijk gewoon op zoek naar een vervanger voor zijn moeder, zo te lopen, als je ziet Peter Pan te komen, tenzij je de zorg voor kinderen.

3. De 'niet-over-je-ex-vriend'

Hij nog steeds klussen voor zijn ex, blijven praten over zijn ex of nog foto's van zijn ex op zijn telefoon? Dit zijn de klassieke symptomen van niet-over-the-ex-syndroom, dus wees voorzichtig, deze relatie gaat nergens heen. Of je ziek en moe van het horen over zijn ex, zal hij of zij terugkeren. Geef dit te missen en hem alleen uit te halen.

4. "Het spijt me, ik kan niet op dit moment" type

Dit type van de mens is meestal geweldig om afspraken te maken, maar dan vinden dat het eigenlijk heel goed in het houden van hen. Het lijkt vreemd om veel aandoeningen die voorkomen dat hij krijgt om eruit te komen, of dat hij gewoon niet opdagen op alle. Deze man werd rijgen mee en was nauwelijks zijn hoogste prioriteit, dus uw tijd niet verspillen aan dit soort van de mens is; kicks in contact onmiddellijk.

5. De seriële cheater

Een mens kan niet veranderen wat meer is dan een luipaard kan zijn vlekken veranderen, dus als een man bedrogen te zijn met u of wie je heeft verraden, dan heeft u waarschijnlijk weer bedriegen. Het is waarschijnlijk het soort persoon die opschept aan zijn vrienden over hoeveel meisjes die komt uit op hetzelfde moment. Laat je niet jezelf een andere naam op de reeks van veroveringen lijst trucs.

6. De control freak

Als hij voelt dat je vertelt wat je moet dragen en hoe je je moet gedragen, dan heb je een control freak gevonden. Deze man kan gevaarlijk zijn als het zijn zin krijgt, om dit soort kerel te veel te verliezen te geven.

7. De 'Laten we gaan vroeg naar bed, weer' soort kerel

Vervoer fysieke is een belangrijk onderdeel van een gezonde relatie, maar het mag niet zo draait om de relatie. Als de man te snel is niet op zijn plaats, of liever elke nacht door te brengen in bed dan te gaan op een datum, dan is hij alleen met zijn charme aan iets uit je krijgt. Dit type man is alleen met jou en je veel meer verdienen van een relatie, meer dan dit!

8. De nekvel

Als je geen zin om nog een poging te maken met haar uiterlijk, dan is hij niet nemen het serieus helemaal. U kunt houden van de ongedwongen, relaxte soort kerel, maar er zijn grenzen! Als u zich wenden tot een afspraak met de ragebol lucht, gaten in zijn spijkerbroek en vlekken op zijn shirt, dan nadenken over hoe het eruit moet zien wanneer je ontspannen thuis!

9. Man 'Je kunt zijn geest niet maken'

Dit type man is zo op en neer met zijn gevoelens voor jou, je weet nooit waar je bent. Een dag zul je moeten nadenken over huwelijks klokken, de volgende u zult zich afvragen waar hij ging. De arme jongen is verward over zijn gevoelens, zodat je de beslissing voor hem en krijg het over met snel.

10. Hij die getrouwd

Kijk uit voor de ringvinger of de deuk spion waar hij vanmorgen was. Hij zal zeggen dat het voorbij is met de vrouw of de vrouw hem niet begrijpt. Niet worden getrokken, echter, zal worden gecompliceerd, gaat het slordig te zijn en, ergens langs de lijn, iemand gaat krijgen gekwetst.

Wees blij! U verdient het beste!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha