10 soorten KISSES jongens vooral liefde10 soorten KISSES jongens vooral liefde

Zoenen is verondersteld om een ​​simpel ding, maar er zijn zo veel variaties op een kus, kon je een boek te schrijven over dit onderwerp! Alle jongens liefde te worden gekust en met slechts een kus, het kan je rijdt wild, maken hem zwak gaan op de knieën of smelten met genegenheid, en hier zijn we tien technieken die je vriendje zoenen zullen de meeste van alle liefde:

1. De kwab knabbelen

We beginnen voorzichtig met een verleidelijke lekkernij op zijn oorlel. Dit kan goed zijn voor beide geslachten, maar de verrassingen met deze show van intimiteit en hij is gek.


2. De Eskimo kus of neus

Niet strikt een kus, maar het werkt voor de Eskimo's, en uw man zal het ook houden. Zachtjes te wrijven de neus, ogen dicht is iets zo onschuldig en kinderlijk, maar het zal echt toon uw liefde voor elkaar.

3. De kus op de kaaklijn

Altijd een favoriet met kinderen, kus hem zachtjes op de kaak en werk je weg vanaf daar. Waarom is een favoriet? Geen idee, maar het werkt!

4. De kus Spidey

Maak uw man voelt als een superheld Spiderman en hem te kussen. In essentie is het een kus op zijn kop, maar het is veel gemakkelijker als je liggen, in plaats van hem te vragen zijn kop hangen van een kleine touw. Maar vergeet niet, met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid!

5. Het oog zoete kus

Neem de grootste, zwaarste man in de stad, zacht kussen op de gesloten oogleden, en bekijk het smelten! Deze tedere kus op de ogen is een zeker vuur manier om te tonen hoeveel u van uw man en zijn manier om te tonen hoeveel hij vertrouwt.

6. De kus op het voorhoofd

Waarschuwing, zal dit hem herinneren van zijn moeder, maar het is de perfecte oplossing voor een ernstig geval van menselijke invloed. Wanneer je niet het gevoel van 100%, is dit de perfecte manier om te zeggen: 'Maak je geen zorgen, ik ben hier ".

7. De smeken hem te kussen

Jongens houden van worden geplaagd, dus wanneer leunt voor een kus, het verplaatsen van de ene kant een beetje 'en kuste hem op de wang. Volgende keer, maar een zachte kus op de lippen, maar blijf wachten, wachten voor een kus vol begeleiden hem te gek!

8. De Franse kus

De kus meer populair bij jongens, ooit, is de Franse kus. De tong kus zal altijd een winnaar met je man en moet onze top tien beste kussen die mannen liefde te houden.

9. De verrassing kus

Sneak up van je partner, terwijl hij ligt op de bank of zelfs in slaap en planten een op hem! De aantrekkingskracht van een jongen met dit is de pure spontaniteit van de kus. Geen druk, geen reden om ... gewoon omdat je wilde.

10. De lange kus

De eenvoudige, originele kus, maar hield voor een veel langer is echt een intieme te zeggen 'I love you'. Geen behoefte om talen, zal je man genieten van de aandacht en het feit dat je gewoon niet willen laten gaan.

Welke andere soorten kussen niet jongens hou vooral, op uw mening?

Voel je vrij om het artikel te lezen over de top 20 soorten kussen hier.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  3   2
Juni- 6, 2015 | 03:28:33 | later 6 uur

Eigenlijk is dat het lijkt zo gemakkelijk met uw presentatie ...

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha