10 Snelle Beauty Tips voor drukke moedersMoeders zijn druk bezig, dat weten we allemaal. Heeft u toevallig een drukke moeder die vaak voelt het gebrek aan tijd voor persoonlijke verzorging zijn? Heb je het gevoel dat een moeder, zou dat niet mogelijk zijn om jezelf slimme en toonbaar te maken? Omdat je een moeder werd, heeft altijd voor de kleine geweest, wat hij eet, wat hij draagt. Je verloor bijna een groot deel van je leven nu dat je hoeft te tijd te geven aan de kinderen. U zult zelden tijd om te kleden en wat tijd te nemen om een ​​aantal schoonheidsbehandeling gedaan te krijgen (1).

Maar dan, als een moeder kan nog steeds trendy in uw manier! En dit bericht als hij zegt! Lees verder om te leren over de beste beauty tips snel kunnen ze doen elke moeder doet haar fashion statement!


Get A Haircut Groovy:

Het belangrijkste ding om te doen is een goed kapsel. Vraag je kapper om een ​​makkelijk te onderhouden kapsel te geven, een die niet te veel tijd om stijl neemt. Gewoonlijk, het haar lengte tussen de kin en de lengte van de schouder zijn de meest geschikte, niet te lang te hanteren en niet te kort te binden. Voor de meest cutting-vriendelijke moeder, op zoek naar iets dat valt tussen de kin en schouders, dus het is niet al te lang te hanteren, maar je kunt nog steeds het terug in een paardenstaart.

Werken op die Wimpers:

Lange wimpers dezelfde mooie vrouw. Proberen om mascara die omhoog beefs of wimpers verlengt vinden. Lange wimpers maken ook de ogen groter lijken, dat is een andere goede reden waarom drukke moeders moeten overwegen het verlengen van de wimpers.

Krul de wimpers:

Hoewel dit lijkt misschien een overbodige stap, als je niet de tijd hebt, het nemen van die extra seconden om je wimpers te krullen is de moeite waard! We weten dat de wimpers maken je ogen groter lijken, maar het curling wimpers maakt ze helderder en gezonder uit te zien op hetzelfde moment.

Koop een effectieve Concealer:

Als een moeder, donkere kringen onder de ogen zijn iets dat jullie allemaal hebben meegemaakt. Sterker nog, het komt met het grondgebied. Dus om ervoor te zorgen dat je niet moe of versleten uitzien, koop een concealer effectief om die donkere kringen te dekken en krijgen een opgefrist uiterlijk nep.

Neem een ​​lang bad:

We weten dat het zijn een moeder en rond te rennen na de kinderen de hele dag kan heel vermoeiend zijn. Deze routine hartverscheurende nauwelijks laat elk gewenst moment om een ​​massage te genieten. Dus, doe je best, krijgen in een warm bad of een verfrissende douche voor het slapen gaan in de frisse en-de gestrest voelen. Baden zal je geest en lichaam te ontspannen, zodat u met een glanzende huid.

Hydrateren uw huid:

Vergeet niet om een ​​vochtinbrengende crème regelmatig gebruikt. Het zal moeilijk zijn om genoeg tijd om foundation of make-up te hebben. Doe het beste met behulp van getinte moisturizers. Naast het houden van de huid soepel, kunt u klaar om onmiddellijk te verlaten.

Was je gezicht:

Als een moeder, slaaptekort komt vaak genoeg voor u. Een blik in de spiegel en gezwollen ogen kijken terug op je, beroofd van slaap. Splash water op je gezicht; om ervoor te zorgen dat het water spatten op de ogen gezwollen. Dit zal hen helpen te ontspannen en ze kijken minder rood.

Koop een pincet:

Wij weten dat, als moeder, je hebt geen tijd om foundation hebben, dus vergeet threading wenkbrauwen. Koop een pincet en plukken de haren uit je wenkbrauwen meer regelmatig naar die frisse gezichten kijk elke dag te krijgen.

Gebruik Lip Gloss:

Vergeet niet om een ​​lipgloss, lipstick of lipliner in je blijft te allen tijde, zelfs als je in een haast. Lipgloss is de snelste en de meest effectieve manier om jezelf te verfraaien als je niet genoeg tijd in je handen te hebben.

Gebruik Makeup Slecht:

Make-up is niet iets dat je niet moet vertrouwen op ook. Echter, vergeet niet om je make-up te verwijderen voordat u naar bed gaat. Houd een pakje natte doekjes of weefsels aan de zijkant van het bed.

Omdat het een full-time moeder is een plicht. Echter gebruik maken van deze tips quick-fix te verzorgen van je uiterlijk. Neem dan deel je beauty tips met onze lezers. Een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha