10 Smokey Eye Make Up fouten die je moet vermijdenSmokey eyes zijn een rage. Vanaf Bollywood hartenbreker naar Show stoppers Ramp, iedereen is sportief Smokey ogen dezer dagen. Dus waarom zou je achter worden gelaten? Zwoele, intense ogen en kan een dramatische transformatie voor uw dagelijkse blik triviale bieden. Maar de beste smokey eyes is kinderspel! Het kan de beste vriend van elk meisje of de ergste nachtmerrie zijn als het niet op de juiste manier gedaan. Als je niet wilt eindigen met wasbeer ogen in plaats van zwoele en smokey eyes, moet je dit artikel leest!

Smokey Eyes 10 fouten die je moet vermijden:

Lees verder om te leren over de top 10 fouten smokey eye make-up, moet u vermijden als u wilt uw ogen te voorkomen van het kijken naar alles als wasbeer!


Color Correct donkere kringen:

Of het nu een schilderij, dressing of oog make-up, eindig het belangrijkst! De meesten van ons besteden veel tijd het verzamelen van goede kleuren, het aanbrengen en het mengen van oog make-up smokey, maar vaak springen we naar het onder ogen te corrigeren. Donkere kringen, pigment in de huid rond de ogen, en gezwollen ogen zijn de obstakels die de oog make-up te laten verschijnen vlak, saai en wasbeer-achtige. Dus, nadat je de truc hebben gedaan, start de toepassing van een goede concealer die je huidskleur past om zelfs uit het gebied rond de ogen. Daarna volgen een compact poeder te stellen en de vorming van plooien van het product. Als je serieus donkere kringen, dan is het best om een ​​kleur corrector in oranje, groen of zalm te gebruiken voor het aanbrengen van concealer om alle donkere schaduwen veroorzaakt door donkere kringen tegenspreken.

Prime Or Not Prime:

Waarom een ​​oogschaduw primer je vragen? De eerste stap om zachte of intense oogmake-up is om een ​​oogschaduw primer of shadow base oog van toepassing op je ooglid gebied. Deze stap is cruciaal als u een zeer vette deksels, buig je oogschaduw en ook een glanzende afwerking voor oog make-up te geven. Primer helpt om een ​​look te creëren levendig en fris. Het biedt ook een langdurige slijtage tijd voor uw ogen Smokey. Het voordeel van het toepassen van een primer ogen is dat ze een gladde ondergrond waarop uw oogschaduw gemakkelijk glijden over. Sweep een kleine hoeveelheid primer ogen en snel mengen met de ringvinger en dan beginnen de oogmake-up.

Eyeliner Overload:

Te veel van alles wat goed is voor niets! Bij het dragen van zware en intense smokey eye make-up look, gewoon rekening houden met uw eyeliner niet te overbelasten. Zware eyeliner op make-up smokey eye geeft een zeer ruw en niet erg vleiend voor de ogen. De eenvoudige sleutel tot het krijgen van een goede blik smokey eye is om je eyeliner kijken evenwichtig en onberispelijk. Als je een vloeibare eyeliner gebruiken, maak dan een perfecte lijn. Blend en laag de kohl of gel coating goed voor een perfecte afwerking besteld. Vermijd het dragen van de eyeliner boven de bovenste wimperlijn natuurlijk, naar het midden van het ooglid als het meer wasbeer-achtige zal verschijnen.

Eyeliner en mascara voor het aanbrengen van oogschaduw:

Als je solliciteert uw eyeliner en mascara voor je oogschaduw, wat zal resulteren in moeilijkheden om de verschillende oogschaduw gebruikt om smokey eyes te creëren samen te voegen. Altijd onthouden om de oog make-up met een primer te starten en follow-up met eyeshadows.Then doe je liner en mascara. Breng een kleine hoeveelheid van de oogschaduw en meng goed, gebruik dan uw eyeliner en mascara.

Blending is een must:

Blending is de sleutel tot een make-up. Niemand zal goed met make-up en opgestapeld op de links in reinheid kijken. Smokey eye make-up eruit moet zien voor een soepele overgang van kleuren gerookte out zonder problemen, zodat we nooit wilden geen hobbels of lijnen van de make-up te zien. Investeer in een goede borstel mengen oogschaduw gemakkelijk en goed voor oog make-up te realiseren.

Regenboog van kleuren:

Bij het maken van je look smokey eye make-up, altijd voor zorgen dat de juiste kleuren die samen zullen werken kiezen. Deze truc zal wat oefening nodig, dus trial and error is gemeenschappelijk. Bijvoorbeeld, een eenvoudige neutrale kleur op het ooglid taupe, grijs of zelfs vissen naargelang de huid; een kleur iets dieper in de plooi van je oog als een bruine, pruim, espresso of geweer; en lichte schaduw champagne voor het beste moment wenkbrauwen werkt echt goed. Dit is de fundamentele leidraad voor het werken met make-up smokey eye. Gebruik niet te veel verschillende kleuren als het kan er net als een regenboog! Vasthouden aan één kleur ooglid, een middentoon naar de kudde, een meer intense kleur aan het gebied buiten V en een lichte kleur te markeren. De sleutel is om te weten wat oogschaduw kleuren goed zal werken voor uw huid en oogkleur.

Het positioneren van een donkere schaduw On The Corner binnenkant:

Zet nooit een kleur oogschaduw naar de binnenste hoek van de ogen. Deze fout zal meer donker toe te voegen aan het oog, waardoor het lijkt saai en moe. Altijd zacht glanzende witte, licht beige of crème op de binnenste ooghoek. Het zal markeren, verlichten en zorgen voor meer licht in je ogen, zodat dit groter lijkt.

Het toepassen van een donkere oogschaduw na toepassing van Concealer:

Het is altijd een goede truc om uit te gaan met oog make-up en doe dan het gezicht. Het verzamelen van de donkere kleuren na oog make-up kan laten losse pigmenten van donkere oogschaduw op je gezicht. Vervolgens start de oog make-up, dan wegvagen alle overtollige oogschaduw uit het gebied rond de ogen hieronder en volg met concealer.

Het evenwicht:

De meesten van ons vaak het deksel oog make-up zeer intens en laat de onderste wimperlijn naakt. Dit is een van de fouten rokerige oog make-up gemeenten neigen te doen. Toepassing altijd een aantal oogschaduw of vlekken op sommige kohl op de onderste wimperlijn om een ​​schone afwerking voor oog make-up te maken, anders kon je uiteindelijk op zoek zwaar.

Markeer uw wenkbrauwen:

Als je oog make-up is zwaar of dun, moet u altijd voeg een beetje 'oogschaduw aan de wenkbrauwen gebied. Deze stap zal je ogen benadrukken en geven een meer opgelucht. Uiteraard kunt u kiezen iets matte of glanzende tweede van oog make-up.

Het is niet alleen jou! Veel professionals ook uiteindelijk het maken van deze eenvoudige fouten terwijl het proberen om perfecte paar smokey eyes. Houd ze in gedachten en ik weet zeker dat je de juiste look te krijgen!

En vergeet niet om een ​​reactie hieronder om uw feedback met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha