10 slimme manieren GIRLS kiezen om echt gelukkig te zijn10 slimme manieren GIRLS kiezen om echt gelukkig te zijn

We willen allemaal geluk, toch? Toch zijn er een aantal van ons die het geheim aan het zijn gelukkiger dan anderen weten. Dus terwijl we voelen blauw vanwege een slechte dag op kantoor, waar het allemaal mis ging, zijn er een aantal meisjes die nog steeds langs hun Geluk voetbal dat 20 jaar geleden begon.

En dit is ondanks een slechte dag op kantoor.


Zie, de slimme meisjes die ervoor kiezen om gelukkig te zijn om precies te weten hoe de blues te verbannen. Als je een slechte dag, laat het niet naar hen. Ze weten hoe te werken rond het en iets indrukwekkend vanaf elke dag te redden. En wat denk je? Ze hebben niet alleen positieve inschrijven denken de hele tijd

Dus, laten we een kijkje nemen op 10 manieren waarop slimme meisjes blij.

1. Let It Go

Als mens, en vooral meisjes, absoluut wij haat genegeerd.

In feite zijn we gegroeid tot haat genegeerd zodat triggers zijn dezelfde hersenen als fysieke pijn doet.

Dus toen de man niet reageert op onze tekst, nogmaals, of wanneer onze voormalige blijft onze Facebook negeren alsjeblieft, voelen we ons zo verschrikkelijk slecht dat we zelfs niet kunnen omgaan met het eten van ons voedsel.

Het is tijd om onbereikbaar eisen te verlaten en wil gaan. Het is tijd om verder te gaan en vooruit te kijken. Bedelen iemand met je praten nooit werkt, en na een week is verstreken je altijd terug te kijken en beseffen dat je gedragen op een beschamende manier. Tijd heelt alle wonden, dus iets dom in de tussentijd niet te doen.

2. Geniet van uw ochtend

Er is niets als een slechte ochtend om je chagrijnig voor de rest van de dag te voelen. Of het nu een ontbijt verbrand, een leugen-in per ongeluk, of een ruzie met een buurman, uitstappen om een ​​slechte start zet de toon voor de rest van de dag.

Wat je echt nodig hebt is een solide ochtendroutine dat je in een goede stemming. Luister naar opzwepende muziek, het maken van een gezond ontbijt, drink een groene smoothie - en ga zo snel mogelijk. Voel je goed in de ochtend is de sleutel tot een goed gevoel de hele dag.

3. Begin met de eenvoudige dingen

Er zijn diepe, diepe wijzigingen die u kunt maken om je leven gelukkiger te worden. Maar in plaats van te beginnen met de grootste problemen, moet je beginnen met kleinere, eenvoudige dingen die op dit moment kunnen worden gewijzigd.

Bijvoorbeeld, gaan goed uur slaap is een perfecte manier om een ​​beetje 'geluk in je leven te brengen. Smart meisjes krijgen hun acht uur per nacht, en wakker verfrist en klaar voor de dag. Je zou er ook voor zorgen dat je nooit te hongerig. En ongelukkig - honger kan ons prikkelbaar, humeurig maken.

4. luisteren naar vrolijke liedjes

Er was een tijd dat een vriend van mij dook rond voor de avond. Ik had het diner en speelde een aantal liedjes. Ze hield niet van mijn keuze van muziek; ze zei dat het was te pessimistisch, en vroeg waarom ik de vrolijke muziek niet te horen. De gedachte was nog nooit bij mij opgekomen!

Maar het is waar dat de muziek gelukkiger helpt til je je humeur. Als je luistert naar sombere, melancholische bands en zangers de hele tijd, zal je stemming van de muziek weer te geven. Dus het is tijd om te downloaden sommige nummers uplifting en inspirerend die u weer op de rails.

5. Kijk naar het beste in mensen

Ooit liep langs een dakloze en besloten hen niet sparen enige verandering omdat je dacht bij jezelf: "zijn niet echt dakloos"?

Dit is de cynische stem groeit in resonantie elke keer dat je het gevoel ongelukkig. Het maakt je aannemen dat de ergste in mensen, en het kan stoppen sociale uitstapjes.

Als u wilt om gelukkig te zijn, moet je op zoek naar het beste in mensen. Ja, er zijn egoïstische mensen. Maar je kunt niet blijven maken overhaaste beslissingen richten op de mensen die je nog nooit hebt ontmoet. Het is gewoon je teruggetrokken, en zelfs een beetje 'wraakzuchtig.

6. Blijf kalm

Mensen zeggen dat we uitgezonden onze grieven.

Ze zeggen dat we dingen moeten praten door middel van, en laat je precies weten hoe we ons voelen.

Ze zeggen dat als we boos zijn, we moeten ventileren. We zullen veel beter lijkt te voelen.

Ik moet zeggen dat die een boze persoon heeft nog nooit gewerkt voor mij. Slimme meisjes weten dat u kalm te blijven is het beste voor je ziel om elk klein probleem nemen.

7. accepteren dat je fouten maakt

De sleutel tot het slim is om te accepteren dat er fouten zal gebeuren. Niemand van ons is perfect, en er zijn eigenlijk maar twee manieren om iets te leren in deze wereld - en een van hen is om fouten te maken.

Als je iets voor de eerste keer te proberen, kun je ook niet. Maar je hebt om te analyseren wat er mis ging alvorens terug te keren op het paard en probeer het opnieuw. U zult dezelfde fout niet twee keer te maken, en je vooruitgang te boeken.

8. Work Hard

Het werk is wat helpt geven onze waarde van het leven. Als we zonder werk, of als we niet zo hard werken als we weten dat we kunnen, kunnen we vaak het gevoel lui en waardeloos. In wezen zijn we niet bijdragen aan de samenleving, en we zijn niet het verdienen van een fatsoenlijk loon.

Hard werken komt met vele voordelen. Niet alleen zal je tevreden gevoel dat je het uitvoeren van een noodzakelijke plicht, maar je bent ook uitvoeren als onderdeel van een team, werken voor gemeenschappelijke doelstellingen. Ze helpen het team om te groeien en uit te breiden. En je maakt geld!

9. Take Charge Dingen

Slimme meisjes die ervoor kiezen om gelukkig te zijn zijn slimme meisjes die verantwoordelijk is voor het heft. Als je een stap terug te nemen in je leven, kun je niet verwachten dat alle doelstellingen te bereiken. Geen richting en geen doel, ga met de stroom -, maar het zal niet echt iets te bereiken.

Dus het is tijd om de teugels te nemen en krijgen een greep op je leven. Niet zitten wachten wat er te gebeuren - ze te laten gebeuren! Wacht niet op de e-mail om u te komen - te sturen die e-mails!

10. Geef een beetje 'terug

Er is niets om u een kleine pick-me-up in plaats van als het geven. Of u nu het geven van een dakloze man een beetje 'van centen, of als u het geven van een collega een lift naar huis van het werk, het doen van een onbaatzuchtige daad elke dag dat hij je gelukkig zal maken. Anderen helpen is eenvoudig, en het is zeer de moeite waard.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha