10 slimme ideeën over hoe om geld te verdienen tijdens het reizen de wereld10 slimme ideeën over hoe om geld te verdienen tijdens het reizen de wereld

Het zien van de wereld is iets dat veel mensen dromen van het doen. Maar dan als je de kosten van vliegtickets, hotels toe te voegen en neem de tijd af te werken, en voor de meeste mensen, het nemen van een vakantie van twee weken per jaar is alles wat handig is. Als je het gevoel een beetje 'meer avontuurlijke, maar het is perfect mogelijk om je weg te werken over de hele wereld, het verdienen van je houden als je gaat. Als het idee van het laten vallen van alles en reist de wereld je aanspreekt, dan zijn hier tien ideeën over hoe u geld op hetzelfde moment kan maken:

1. Formulier Jobs 'thuis', waar ook ter wereld

Steeds meer mensen werken vanuit huis, want nu hebben we de snelle internetverbinding, die in sommige banen, maken de tocht dagelijks kantoor overbodig. Als je dit doet, dan wat het is om te zeggen dat uw huis deze maand niet kan worden in Mozambique en Nepal volgende? Vrijwel elke grote stad in de wereld heeft nu een goede internet verbinding. Maar, let wel, dat de internetverbindingen van sommige landen zijn betrouwbaarder dan andere.


2. Als een gids freelance

Nog een tip over hoe om geld te verdienen op de reis is om een ​​freelance gids geworden. Er zijn twee manieren om een ​​toeristengids worden: kunt u ofwel freelance, of u kunt werken voor een reisorganisatie. Werken aan een opdracht aan een bedrijf, natuurlijk, zul je meer zekerheid geven, maar veel mensen freelance werk doen en dat geeft je veel meer flexibiliteit bij het reizen.

3. Hoe om geld te verdienen op de reis? Word een stewardess vliegtuig

Een geweldige optie, dat geeft je het vertrouwen en de race is om een ​​stewardess te zijn. Je krijgt een redelijk salaris, de uren zijn vrij goed en je krijgt om de wereld rond te reizen terwijl u werkt. Stewardessen krijgen ook geweldig reizen voordelen voor hun eigen onafhankelijke reizen ook.

4. Wordt een freelance blogger

Geld verdienen bloggen. Er zijn veel mogelijkheden om online geld te verdienen terwijl u reist en freelance bloggen is slechts een van hen. Als u houdt van schrijven, dan bloggen freelancer nauwelijks lijken het werk helemaal niet, je kunt het overal doen en kan ook zijn een full-time bedrijf winstgevend.

5. Verkoop foto's van uw avonturen en reizen

Volgende tip over hoe om geld te verdienen op de reis is om een ​​reis fotograaf te worden. Koop een fatsoenlijke camera en je in staat om foto's van je avontuur te verkopen zal zijn. Je kunt verkopen uw foto's op fotografie websites om ze aan bedrijven te verkopen en reizen tijdschriften, of zelfs het opzetten van uw eigen website om uw foto's te verkopen.

6. Leer je moedertaal

Een ander idee over hoe om geld te verdienen op de reis is om je eigen taal te onderwijzen. Veel landen hebben veel openingen voor leraren Engels, Spaans of Italiaans en Frans, de meeste van de tijd, de enige vereiste is dat je een native speaker zijn. Voor wat extra beveiliging kunt u solliciteren voor een baan in het taalonderwijs, voor de reis. Gewoon zoeken online; Er zijn veel mogelijkheden!

7. Werken op een cruiseschip

Met een redelijke beloning, betaalde alle kosten en de vrije slag, werk cruiseschip is een goed idee over hoe om geld te verdienen tijdens het reizen de wereld. De uren zijn vrij lang, echter, en de beloning is niet briljant, maar je krijgt een aantal geweldige mensen langs de weg te ontmoeten!

8. Probeer online 'micro banen "

Een andere mogelijkheid online werkt voor sites als Fiverr.com. Op Fiverr.com, kunt u adverteren voor kleine banen voor mensen te voltooien voor een startprijs van $ 5. De diensten die wij aanbieden kan van alles zijn: tekenen, identificeren, het plaatsen op iemands Facebook, het creëren van video's YouTube, in feite, bijna niets, totdat het is illegaal!

9. seizoenarbeid Take

Als je niet bang voor een beetje 'hard werken en buiten werken, dan is er altijd seizoensgebonden werk op boerderijen en boomgaarden. Sommige mensen stuiteren over de hele wereld, na de oogst seizoenen in verschillende landen, en financieren hun reis door dit soort werk.

10. Mix en match

Er zijn veel meer mogelijkheden om geld te verdienen op de reis dan we hier kunnen inventariseren en, waarschijnlijk, het beste advies is om niet al je eieren in één mand, maar om een ​​verscheidenheid van de verschillende bronnen van inkomsten terwijl u reist. U zou ook goed aan een fonds om 'naar huis gaan snel' hebben, verborgen kluis voor je ooit nodig hebt.

Hoe om geld te verdienen op de reis? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha