10 Slechte gewoonten die je nodig hebt om te sluiten om het leven beter te maken10 Slechte gewoonten die je nodig hebt om te sluiten om het leven beter te maken

Er is geen persoon zonder een slechte gewoonte. Deze gedachte moet maken de meesten van ons een goed gevoel over onszelf - het is altijd leuk om te weten dat je niet alleen op een slechte manier, is het niet? Maar de waarheid van de zaak is dat de slechte gewoonten voelen we ons ongelukkig. Het goede nieuws is dat ze kunnen worden behandeld. Het duurt slechts een beetje 'van de bepaling. Hier zijn 10 gewoonten die je zou moeten overwegen te stoppen om een ​​beter leven te hebben, meer tevreden:

1. Te

Er is meer dan één reden waarom velen van ons gewoonlijk te eten - misschien waren we geleerd als kind niet om voedsel te laten op je bord, misschien zijn we overbelasting op het werk en eet comfort food is de enige manier om te gaan met deze , uw naam is. Maar alleen overeten voegt benadrukken, want het draagt ​​bij aan uw gewicht. Dit zou reden genoeg om een ​​alternatieve manier stressbestendigheid vinden.


2. Substance Abuse

In aanvulling op illegale drugs, die niet ons hier te raken, hebben velen van ons de gevolgen van te veel wijn en te veel sigaretten gevoeld op meer dan één ochtend. Ja, de wijn is goed voor je, maar met mate. Sigaretten zijn niet goed voor je, zelfs als men je niet doodt. Proberen te houden aan een paar drankjes volgende keer dat je naar buiten, om te zien of een helder hoofd de volgende ochtend is een goede reden om te stoppen binging.

3. Sociale netwerken

Oke, de eigenaar up: hoeveel tijd je besteedt op Facebook, Twitter of andere sociale netwerken elke dag? E 'werd een soort verslaving deze dagen voor veel mensen en afhankelijkheden zijn per definitie slechte gewoonten. Waarom niet proberen een experiment: een lijstje van vijf dingen die je graag doet, afgezien van opknoping uit op Twitter. Hij kan niet denken aan vijf dingen om offline te doen? Probeer dan voor drie. U kunt ervan verzekerd zijn dat deze drie dingen veel meer de moeite waard zal zijn, navigatie door staten en promotionele boodschappen voor dingen die ze niet willen of nodig hebben.

4. TV

Er is een andere verslaving zijn lelijke kop in deze dagen, en zijn naam zou moeten zijn 'televisie eetbuien'. Er zijn zo veel shows om uit te kiezen een of andere manier onmogelijk om geen te kijken geworden. En dan begin je meer en meer toe te voegen aan het horloge-lijst, totdat het is alles wat je kunt bedenken. En je begint om het allemaal heel persoonlijk een keer: Ik denk dat matiging.

5. Games

Candy Crush Saga enkel geluid? Candy Crush liever in plaats daarvan om te gaan zien van een film of een boek lezen? Wat is er gebeurd met de goede oude games die mensen te leren dit strategisch denken, patroonherkenning en mentale flexibiliteit? En nee, Candy Crush niet leren al deze dingen, eerlijk gezegd. Niets slecht te spelen, maar laat het niet over je leven.

6. obsessie met gezond leven

Hoe je je leven beter te maken? Stop gezonde obsessie met leven! Dit is geen grap. Er zijn duizenden mensen zijn die niet kunnen denken aan iets anders dan wanneer alle ingrediënten van hun kamer voldoende organische en low-carbon-print, of als ze moeten hun fitness-regime te verhogen voor nog een half uur. Obsession is niet erg gezond, waarin de dingen nogal ironisch maakt, is het niet?

Afhankelijkheid 7. Fashion

Er is absoluut niets mis met het zijn modebewuste. Dat gezegd hebbende, het kopen van stiletto platform 10 inch dat je niet echt kunt lopen, alleen maar omdat ze zijn modieus, is geen voorbeeld van mode bewustzijn, het is een voorbeeld van het blind volgen van een rage, dat zou het land in het ziekenhuis met een gebroken enkel. Als je kunt wandelen op hen - geen probleem, krijg je twee paren.

8. Werk

Ook in dit geval, het werk is niet een slechte gewoonte als zodanig, maar het is zeker overwerk. Wat de reden ook - carrière, geld, roem - besteden 60 uur per week op het kantoor is het onwaarschijnlijk dat je het besef je nodig hebt te brengen. Simpel gezegd, we hebben allemaal behoefte aan een balans tussen werk en persoonlijke tijd, zelfs als we werken we altijd van gedroomd.

9. roddels

Hoe je je leven beter te maken? Denk na over de vraag of je nodig hebt om te roddelen in je leven. Heb je echt, serieus moeten weten hoe vaak uw favoriete beroemdheid verandert zijn ondergoed? Je natuurlijk niet, je wil gewoon om te zien hoe dicht bij - of van - de gewone mensen zijn de sterren. Kijk naar het op deze manier: na alles wat we zijn allemaal mensen, sterren en gewone mensen gelijk. De rest heeft voordelen en eigenaardigheden.

10. Inertia

Dit is misschien wel een van de slechtste gewoonten die we onder ogen zien. Verblijf in een baan die je haat, maar je betaalt uw rekeningen, of verblijven in een relatie die nergens gaat u absoluut ellendig doen en definitief naar die. Het goede nieuws is dat het volledig in uw vermogen ligt om een ​​einde te maken aan een dergelijke situatie. Je geluk is uw verantwoordelijkheid, na al, en dit idee is heel bevrijdend.

Nu zet uw telefoon, melden bij Facebook en ontspanning.

Hoe je je leven beter te maken?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha