10 Signs U GEVONDEN WAT10 Signs U GEVONDEN WAT

In de films, je weet wanneer het de een, want het orkest zingt een romantische melodie en het gelukkige paar lopen hand in hand langs een verlaten stuk strand. Voor hen, het is makkelijk, en getrouwd gelukzaligheid, 3 kinderen en zijn en haar auto's zijn net om de hoek, gegarandeerd. Voor de rest van ons, maar zeker dat dit is 'The One' is niet zo eenvoudig, dus hier zijn tien tekenen dat zien als je niet op het juiste spoor:

1. We praten over alles en nog veel meer

Echtparen nooit opraken van de dingen om over te praten en praten over alles. Je moet praten over het grotere plaatje nu. Dingen zoals kinderen, plannen voor de toekomst, en je moet zingen uit hetzelfde lied blad op deze dingen.


2. 'je beste vriend

Er is meer aan een lange-termijn 'lichamelijkheid', deze man heeft om uw zielsverwant te zijn. Als het echt waar, dan zul je geen enkel probleem om te gaan om hem met enige probleem dat je hebt, want je weet wel, in de eerste plaats, hij gaat door je te staan. En "je beste vriend, evenals uw geliefde.

3. Je haat het om apart te zijn

Je moet in staat zijn om tijd apart door te brengen, niemand wil volledig afhankelijk van iemand anders te zijn, maar je moet allebei erg blij als je weer bij elkaar te krijgen ook. Terwijl je moet soms uit elkaar zijn, als hij is, dan geen van u om te worden gescheiden voor te lang.

4. U bent de eerste persoon die al het nieuws te horen

Wanneer een van jullie heeft een aantal interessante nieuws, dat is de eerste naam? Voor beter of slechter, als er belangrijk nieuws om te delen, dan is de eerste persoon om te delen met je partner zal zijn, als je dicht genoeg bij elkaar om 'één' zijn.

5. Je hebt geleerd om compromissen

Niet alleen is dat niet altijd je eigen manier, je hoeft ook niet willen altijd op de juiste manier, dat telt. Dit betekent dat het geluk van je partner is net zo belangrijk voor u als uw eigen, en als er een compromis veel beter dan een gevecht.

6. Er is wederzijds vertrouwen

Heeft u uw partner impliciet vertrouwen? Als dingen zijn goed en het is uw heer One, dan vertrouwen is alleen natuurlijk en er is zelfs een kleine hoeveelheid van de twijfel in je hoofd over wat je partner is tot achter je rug.

7. Er is een echte chemie tussen u

Wanneer paren zijn echt in elkaar dan kun je nauwelijks houden hun handen af ​​van elkaar. Touch is een belangrijk onderdeel van het dicht, dus zelfs in het openbaar. Men kan het niet helpen, maar raken elkaar hand in hand of gearmd.

8. elkaar balans

Iedereen heeft zijn eigen set van vaardigheden; sommige dingen die je goed in bent en sommige dingen niet. Perfect paren het gevoel dat ze zijn gemaakt voor elkaar en elkaar in evenwicht prachtig, hun verschillende vaardigheden en attributen te combineren tot een perfect team te maken.

9. Wanneer u zich op uw laagste, wat je wilt met uw partner

Als je het gevoel naar beneden, dan willen we in een plek waar we veilig voelen en thuis. Als deze plaats, voor u, is aan de kant van je partner, dan is dit een teken dat je een gevoel van vertrouwen dat de persoon die voelt zich niet met andere mensen, dat is iets om te koesteren.

10. We weten alleen dat, deze keer, zijn recht

Soms is de beste instinct dat we hebben is ons instinct. Als je dat gevoel, diep van binnen, dat je partner is, dan is de kans groot dat je gelijk hebt. We mogen niet toestaan ​​dat dat verkeerd verliefdheid naar liefde en, als je twijfels hebt, luister dan. Twijfels zijn instincten ook.

Wat zijn andere tekenen dat twee mensen zijn gemaakt voor elkaar?

Voel je vrij om je gedachten en suggesties te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  1   0
Augustus 11, 2015 | 19:52:32 | later 2 uur

I love it!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha