10 SCHOONHEIDSPRODUCTEN dat letterlijk geladen met bacteriën10 SCHOONHEIDSPRODUCTEN dat letterlijk geladen met bacteriën

We proberen allemaal om de bacteriën te sturen en te houden onze huizen schoon, maar we hebben nooit overwogen wat vervelende bugs kunnen worden op de loer in je make-up tas en beauty kit? We willen niet dat je bang te maken, maar op de tien 10 beauty items die letterlijk worden geladen met bacteriën:

1. haarborstels en kammen

In huiskamers, zij worden gereinigd en ontsmet kammen en haarborstels op een regelmatige basis, maar, eerlijk gezegd, wanneer was de laatste keer dat je je schoongemaakt? Het haar, dode huidcellen, uw natuurlijke oliën en producten die u gebruikt, al bouwen op deze instrumenten en maken ze een ideale plek voor bacteriën om te leven en broeden.


2. Handdoeken

Nu, we niet suggereren voor een moment dat u niet uw handdoeken wassen, maar die ze na elk gebruik wast? Dit betekent dat ze vochtig worden gelaten, het warme bad en dan kunnen ze te snel een broedplaats voor bacteriën en zelfs schimmel geworden.

3. Mascara toverstokken

Mascara toverstokjes hebben een van de ergste boosdoeners als het gaat om bacteriën en is vooral belangrijk om voorzichtig te zijn met hen, zoals we ze op onze ogen. Bacteriën kunnen gemakkelijk opbouwen van een mascara wand, dus je moet nooit houden een voor meer dan drie maanden.

4. Tandenborstels

Wanneer je je tanden poetst, kunt u de bacteriën in de mond over te dragen aan de haren van de tandenborstel en je kunt rustig zitten, wachtend op de volgende keer dat je je tanden poetst! Dit verhaal wordt nog erger als je laat je tandenborstel in de badkamer, want als je het toilet te spoelen, kunnen de bacteriën te krijgen in de lucht door daar en dan op je tandenborstel. Zorg ervoor dat u uw tandenborstel regelmatig te veranderen.

5. Makeup Brushes

Je moet schoon zijn uw make-up kwasten regelmatig ook, of het kan een huis voor bacteriën. Zij zullen bacteriën te nemen van je gezicht en net als een tandenborstel, het toilet ook. Hygiëne opzij, zal uw make-up een stuk soepeler gaan als je schoon te houden uw penselen.

6. Oorbellen

Oorbellen moeten regelmatig worden schoongemaakt om te desinfecteren. Anders, laat ze je rond, het verzamelen van stof, vuil en bacteriën, en dan steken ze een gat in je huid. Als ze niet schoon zijn, kunnen ze een infectie in het oor veroorzaken.

7. Nagelknippers en bestanden

Alle dingen die je zou kunnen hebben opgepikt op de handen en onder de vingernagels kan eindigen op het bestand en nagelknipper. Als je ze niet schoon weet te houden, dan ook zij kunnen een mooie collectie van bacteriën te dragen om u te helpen later te maken.

8. Lipstick

Veel vrouwen reapply hun lippenstift, direct na een maaltijd en dat betekent geen voedsel links op je lippen kan krijgen overgedragen aan je lippenstift. Die stukken voedsel zal uiteindelijk bacteriën die weer terug wordt gezet op de lippen, een andere keer broeden.

9. Loofah

De vezelachtige textuur van een loofah om vocht en bacteriën vast te houden, lang nadat je klaar bent met het en dat stimuleert de groei van schimmels en bacteriën. Wat erger is dat van luffa zijn schurende, zodat de bacteriën die broeden in hen kan de kleine micro schaafwonden in je huid die een loofah kan veroorzaken invoeren.

10. Bags

En tot slot, hier is degene die je waarschijnlijk niet aan gedacht voordat als een voedingsbodem voor bacteriën - uw tas. Het is zeer waarschijnlijk om voedsel deeltjes op de bodem hebben, van snacks die u op de beurs heeft gemaakt, het is donker, en zou heel goed nat zijn daar ook. Precies het soort van omgeving die bacteriën houden!

Welke andere objecten van schoonheid, in zijn mening, zijn ze geladen met bacteriën?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha