10 schoonheidsgeheimen EGYPTE10 schoonheidsgeheimen EGYPTE

Waarschijnlijk zal niet als een verrassing om te leren dat de oude Egyptenaren, mannen en vrouwen, waren ongeveer hun schoonheid producten gepassioneerd. Ze maakten gebruik van alle soorten natuurlijke producten, zowel vanuit hun thuisland en veel te veel, in hun schoonheid regimes. Hoewel de ingrediënten en recepten die de oude Egyptenaren gebruikt zijn nu meer dan vijfduizend jaar, sommige van hun ideeën zijn nog steeds in gebruik. De schoonheid van de Egyptische vrouwen werd bekend in de hele wereld, zodat we een kijkje nemen op de tien van de schoonheid geheimen van het oude Egypte, die Egyptische vrouwen deden dat legendarisch voor hun schoonheid.

1. melk baden

Je zou een artikel over schoonheid geheimen Egyptenaren niet zonder vermelding van de meest beroemde mooie Egyptische vrouw aller tijden - Cleopatra. Een van de favoriete schoonheid van Cleopatra wordt gezegd te zijn het nemen van een bad in ezelinnenmelk. Terwijl ze in een badkuip vol met melk niet iets dat de meesten van ons vandaag zou doen kunnen zijn, zou het de huid en het melkzuur, dat is in de melk zou de huid te exfoliëren en verzachten.


2. Red Ochre

Rood oker, die is gemaakt van ijzeroxide dat in sommige kleilagen en zand, is de oudste pigment door mannen. De oude Egyptenaren gebruikten oker-rode lippenstift en sturen hun wangen meer kleur. Ze vermalen het rode oker tot een fijn poeder, vermengd met water en geschilderd op hun lippen en wangen.

3. zaden hooi griekse

De dames van het oude Egypte waren ook dol op gezichtsmaskers en een bestanddeel van de keuze voor deze waren zaden hooi Griekse, die gebruikt worden omdat ze de huid zachter. Zaden hooi griekse zijn inmiddels aangetoond dat de bestanddelen van anti-bacteriële en anti-schimmel maskers van de oude Egyptenaren bevatten, zodat het gezicht zou hebben genezen vele typen kleine huidinfecties aan hen.

4. Body sugaring

De oude Egyptenaren waren niet meer enthousiast over lichaamshaar dat we vandaag de dag zijn, zodat ze gebruikt het lichaam suiker, om haar te verwijderen. Zij verhit de suiker in water om een ​​pasta te maken en vervolgens de pasta op hun huid en die op dezelfde manier vandaag wax. Het verschil is dat het veel minder pijnlijk dan een was, maar even effectief in het verwijderen lichaamsbeharing.

5. Avocado

Ze begreep ook de voordelen van avocado voor huidverzorging ook. Net zoals je zou vandaag, de oude Egyptenaren gebruikt om mash up van avocado tot een pasta en vervolgens toepassen op hun huid als een masker, dat ze ook gebruikt om gesneden avocado toe te passen op hun ogen om wallen te verminderen en verzachten de huid.

6. amandelolie

Amandelolie is gebruikt als een vochtinbrengende crème en de huid toner. Hoewel ze wist toen nog niet, amandelolie bevat veel van de voedingsstoffen die je huid nodig heeft om gezond te blijven, waaronder vitamine E en gezonde vetten en eiwitten. De oude Egyptenaren gebruikt om amandelolie gebruiken als een body moisturizer toe te passen na een bad. Zou gehydrateerd en verzacht de huid en, zoals we nu weten, amandelolie heeft ook een aantal fantastische anti-aging eigenschappen.

7. Henna

Egyptische vrouwen gebruikt henna, een kleurstof uit de plant van dezelfde naam, zoals haarkleurmiddel en voor het kleuren van de nagels ook. Gebruikt op de nagels, zou een geel, oranje kleur te geven en is nu ook gevonden dat de henna zou ook het versterken van de nagels.

8. Dode zeezout

Cleopatra wordt gezegd dat regelmatige bezoeken aan de Dode Zee te hebben gemaakt, zodat ze kon in mineraalrijke water er baden. Dode Zeezout bevat meer zout; Het is ook rijk aan vele andere mineralen ook. U kunt nog steeds kopen de Dode Zee zout toe te voegen aan uw badkamer vandaag. Er wordt gezegd dat nutriënten die worden geabsorbeerd in de huid, die voeden en verjongen, en helpt ook bestrijden huidziekten zoals psoriasis en eczeem bevatten.

9. Soaps

Egyptische vrouwen waren ook behoorlijk warm op persoonlijke hygiëne en gebruikte zeep gemaakt van dierlijke vetten, klei en natuurlijke oliën. Deze oude zeep zou niet al te goed op hun eigen geur, hoewel, zo zou je de exotische geuren toe te voegen, zoals wierook en mirre.

10 Fragrances

Terwijl we op het onderwerp van het prachtige geuren, Egyptische vrouwen graag te goed ruiken. Zij importeren parfums van over de hele wereld en een aantal van hun favorieten waren: rozemarijn, ceder, rozenwater, lavendel en tijm. Zij gebruikten deze parfums op hun lichaam, zoals we vandaag parfums zouden gebruiken en ze aan hun badkamer.

Kent u andere beauty geheimen van het oude Egypte?

Liever!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha