10 schoonheidsbehandelingen GEVAARLIJK en praktijken 'moeten worden vermeden10 schoonheidsbehandelingen GEVAARLIJK en praktijken 'moeten worden vermeden

Het is gewoon een schoonheidsbehandeling onschuldig, is het niet? Nou, de processen en praktijken van schoonheid zijn niet altijd zo veilig als je zou denken, en sommige zijn ronduit gevaarlijk! Wij weten dat u wilt op je best uitzien, maar sommige behandelingen we moeten een gezondheidswaarschuwing bevestigd hen, dus lees deze tien praktijken van schoonheid die gevaarlijk kunnen zijn:

1. Braziliaanse klapband

Als je krullend haar, het idee van het krijgen om mooie, steil haar kijk, lijkt een natuurlijk aantrekkelijk. Maar wees voorzichtig, omdat, terwijl de af en toe een uitbraak is waarschijnlijk onschuldig, de chemische stoffen die zij gebruiken om het te doen niet. Er zijn meldingen van chemicaliën die worden gebruikt in de Braziliaanse uitbraken veroorzaken irritatie van de huid, brandwonden en zelfs kortademigheid.


2. Gel Manicure

Manicure Gel moet er beter uitzien en langer meegaan. Niet alle gel die wordt gebruikt is echter hetzelfde, en sommige salons goedkoopste behulp gels die bepaalde chemicaliën zeer gevaarlijk.

3. oorkaarsen

Als iemand suggereerde dat je een stuk papier gerold in een oor en vervolgens in brand gestoken, heb je een beetje 'twijfelachtig te zijn. Maar, dat is precies wat oorkaarsen zijn. Het is bedoeld om oorsmeer en giftige stoffen uit uw oor te verwijderen, maar kan ook leiden tot verstoppingen in de oren, brandwonden en gebroken trommelvliezen.

4. wenkbrauw wassen

Afgezien van het feit dat, als ze verkeerd gaan, iedereen kan het zien, kan wenkbrauwen waxen ook heel gevaarlijk. Herhaalde waxen beschadigt de haarfollikels, sommige mensen verbrand door hete was en soms de huid kan worden afgescheurd met het haar.

5. economische manicure

Zelfs de nederige manicure kan de gevaren hebben. Alleen naar gerenommeerde manicure, bij voorkeur een die je goed kent of hebben aangemoedigd. Als een manicure is niets minder dan gewetensvolle over hygiëne, dan kun je eindigen met schimmelinfecties, bacteriële infecties en zelfs blijvende littekens.

6. Zonnebanken

Dit zou duidelijk moeten zijn nu, als iedereen weet dat zonnebanken leiden tot vroegtijdige veroudering, maar nog steeds bestaan, zodat mensen ze nog steeds gebruikt! Wist u dat, volgens de National Cancer Institute, vrouwen die zonnebanken gebruiken, zijn 55% meer kans op huidkanker te ontwikkelen? Dit is reden genoeg om te gaan zonder een kleurtje.

7. Sharing truc

Niet delen make-up met vrienden en alleen gebruik maken van wegwerp applicators om de truc in de winkels te proberen. U kunt eenvoudig oppikken bacteriën en infecties zeer gemakkelijk van make-up van andere mensen, waaronder conjunctivitis en herpes simplex virus.

Training 8. Life

Als u op zoek bent naar een slanke taille dan verminderen calorieën en stap uit bij de sportschool! Training leven is weinig meer dan de korsetten van het verleden en kan de ribben beschadigen en maken het moeilijk voor u om te ademen. Ze zijn ook zeer ongemakkelijk, dat is de reden waarom de meeste vrouwen hebben afgeworpen hun korsetten, soms in de jaren zestig!

9. Overmatige afschilfering

De dode huidcellen scrubben niet te verwijderen en verheldert de huid, maar overdrijf het niet. Als je te hard schrobben, u wrijf je huid rauw. U kunt ook de huid gevoeliger voor de bloedvaten en de pauze.

10. Bikini Wax

Bikini wassen zijn niet nieuw, maar zorg ervoor dat je naar een gerenommeerde technicus voor deze schoonheidsbehandeling. Om de was te verbranden kan zeer pijnlijk en scheuren uit haar kan de huid beschadigen en kan leiden tot infectie. Dit is een ernstig probleem dan je zou denken. De staat van New Jersey besproken verbod vol Brazilian wax na twee vrouwen werden naar het ziekenhuis met hun verwondingen.

Kent u een aantal andere behandelingen en praktijken die we allemaal moeten voorkomen dat gevaarlijke schoonheid?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha