10 schokkend en verrassende geheimen van FAST FOOD10 schokkend en verrassende geheimen van FAST FOOD

We weten allemaal dat is niet de gezondste voedsel keuzes, maar weinigen van ons verzetten tegen de occasionele cheeseburger of emmer gebraden kip. Maar het is niet alleen het gebrek aan voedingswaarde van de gemiddelde maaltijd van fast food, dat kon je opnieuw wilt denken, is een van de bereidingswijzen en minder smakelijke ingrediënten toegevoegd. Verhalen van ratten, kakkerlakken en andere wezens die zijn gevonden in fast food in overvloed, en sommigen van hen zijn waar! Hier zijn tien schokkende feiten op de fast food industrie die kunnen maken dat je wilt om te koken thuis:

1. Sparkling schoon niet altijd gezond betekenen

Het grootste fastfoodketens hebben de neiging om hogere normen van hygiëne dan hebben, die kleiner en onafhankelijk, maar dat komt op een kostprijs. Om het vet en vuil verzameld uit de roosters en drinken sproeiers reinigen, gebruik wat schoonmaken plicht nogal zware residuen die vaak achterblijven. Met andere woorden, niet de eerste in de rij voor de snelle ontbijt eten!


2. Waar komt de kip wordt getrokken?

Die sappige, vochtige trok kip in barbecuesaus misschien niet zo aantrekkelijk na het lezen van dit klinkt. De kip gebruikt in dit recept is de oude kip, droog, van de dag ervoor. Ze geniet gewoon voor een tijdje in de barbecue saus om het enige 'luchtvochtigheid.

3. Hoeveel is er in uw kipnuggets?

Die lekkere kleine traktaties kip eigenlijk bevatten zeer weinig kip helemaal. Monsters van twee grote fast food restaurants hebben ontdekt dat hun kip nuggets bevatten meer vet en pezen, ze deden kippenvlees. Niet te vergeten, veel chemicaliën om de Nuggets 'vers' te houden.

4. Niet verstoren het personeel!

Als je drie stukken kip originele recept nemen een beetje 'te lang aan te komen; gewoon leven met het! Enkele jaren geleden, een fast food restaurant werknemer toegelaten tot haar toe te voegen aan levensmiddelen om een ​​klant, omdat de klant had beledigd. Er is ook de ergste verhalen van fast food werknemer wraak, maar met lichaamsvloeistoffen en figuur kon je ontbijten, als je dit leest!

5. De gezonde optie is niet altijd gezond

De gegrilde kipfilet vlakte wordt vaak genoemd als een optie van gezonde vetten, laag. Maar dat was voordat de chef-kok die in de boter te stoppen vasthouden aan de grill.

6. Hash Browns bevatten meer vet dan een hamburger

Pond voor pond, een hash brown bevat meer vet en meer calorieën, een cheeseburger. En dan moet je een beetje toe te voegen 'zout te geven wat' smaak!

7. milkshake Aardbeien bevatten meer kunstmest

Een typisch fast food aardbei smoothie is nooit een echte aardbei gezien. Sommige fabrikanten gebruiken meer dan vijftig verschillende chemicaliën om de smaak van aardbei recreëren en sommige van deze stoffen worden meestal gevonden in parfums.

8. Kaas, wat kaas?

Slechts iets meer dan de helft van de kaas die in een kaas hamburger is echte kaas. De rest bestaat uit zuivelproducten, kaas gekleurd met gekleurde stoffen. Als het label "imitatie kaas" dan moet het geen soort kaas bevatten.

9. hotdog gerecycled

Hoeveel jaar denk je dat je hotdog is? Hotdogs verkocht bij sportevenementen, en die op straat worden verkocht, worden gegrild en vervolgens opgeslagen in het water. Indien niet gebruikt op die dag, zijn ze in de koelkast en gebruik de volgende dag, en de andere, en de andere, en de volgende ...

10. Laat de soda fontein niet gebruiken

Niet u houdt alleen de soda fonteinen oplaadbaar in sommige fast food? Je zou, als je weet dat een recente studie van frisdrank fonteinen bleek dat bijna 50% van hen had sporen van menselijke ontlasting op hen!

Heeft u vaak eet fastfood?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha