10 schadelijke bijwerkingen van Triphala Churna

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 4, 2015 Admin Schoonheid 0 667


Afbeelding: Shutterstock

Triphala churna is een Ayurvedisch kruidenmengsel dat is op grote schaal gebruikt voor de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen-van rechts dikke darm te reinigen voor het controleren van het uitzicht. Een partij die reinigende eigenschappen van het bloed heeft en verbetert de immuniteit macht. Het woord triphala is een Sanskriet woord dat betekent drie vruchten - Amalaki, Haritaki en Vibhatika. Er werd echter opgemerkt dat het gebruik van dit supplement Ayurveda uitgerust met vele bijwerkingen, omdat die energie naar beneden stromen. Om het supplement correct te gebruiken, is het altijd het beste om zich bewust zijn van de negatieve impact van een ding met zijn voordelen.

Triphala Side Effects:

Waar wacht je nog op? Lees verder om de bijwerkingen darmreiniger churna in detail te weten:


Niet veilig tijdens de zwangerschap:

Soms artsen afzien van het voorschrijven van deze Ayurvedische mix van kruiden voor zwangere vrouwen. Hoewel het bekend is peristaltiek stimuleren, wordt aangenomen dat Triphala stimuleert het kind ook. Ook is er de wijdverspreide opvatting dat toxische effecten op het kind. Het is ook bekend dat een miskraam veroorzaken. Dus, blijf veilig en vermijd dit Churna in het belang van uw gezondheid en uw baby.

Veroorzaakt diarree:

Triphala is een krachtig middel van dubbele punt zuivering. Stimuleert de darmwand, werkt als een krachtige laxeermiddel. Dit is handig voor degenen die lijden aan constipatie als verzacht de ontlasting. Studies suggereren dat het een diepgaand effect op sommige mensen, vooral als ze een gevoelige darmwand. Dit op zijn beurt trekker symptomen zoals diarree, dwingt je om de badkamer te bezoeken van tijd tot tijd.

Veroorzaakt uitdroging:

Overschrijding van de aanbevolen dosis van triphala churna kan leiden tot uitdroging. Meer gebruik te maken van deze daadwerkelijk verhoogt het proces van dubbele punt zuivering. Dit op zijn beurt oorzaken beroven het lichaam van hoge waterstand. Uitdroging, in een breed niveau, is zeker een noodsituatie.

Veroorzaakt maagklachten:

Dit is een van de meest voorkomende bijwerkingen van triphala churna. Mensen rapporteren hoge druk en zwelling, vooral in de onderbuik. Hoewel het niet een ernstig probleem, zullen intense pijn hinderen uw dagelijkse activiteiten. Dit negatieve effect kan te wijten zijn aan het onvermogen van de persoon aan hoge doses verteren voorgeschreven triphala churna. De beste manier om deze aandoening te bestrijden is om de dosis geleidelijk te verhogen, voor een periode van tijd.

Beïnvloedt de Colon:

Overmatig gebruik van deze Ayurvedische geneeskunde triggers diarree. Diarree, indien onbehandeld voor een langere duur, kan het darmslijmvlies irriteren. Dit veroorzaakt weer een ontsteking in de darm, die de dikke darm op een negatieve manier. Als de dikke darm wordt onderworpen aan ongewenste irritatie gedurende langere tijd, het zachte weefsel afbreken, waardoor de colon minder efficiënt. Na een beetje ', kan ook leiden tot problemen met de spijsvertering permanent.

Verstoort de slaap routine:

Er zijn veel incidenten waarbij mensen hebben gemeld verstoorde slaap en slapeloosheid, vooral door degenen die net zijn begonnen met het gebruik van deze vrucht mix geneeskunde. Terwijl natuurlijk verdwijnen zodra het lichaam zich aanpast aan de medicatie, is het aanbevolen om de dosis tot u volledig gebruikt om het te verlagen. Ook zou je het proberen op een lege maag in de ochtend, in plaats van voor het slapengaan. Drink minstens 8 glazen water ook.

Verhoogt het niveau van de bloedsuikerspiegel:

Studies suggereren dat Nederlandse Zet dit mengsel een neiging om de bloedsuikerspiegel te verhogen. Als u van mening bent dat uw suikerspiegel omhoog is gegaan, dus vertel uw arts en stop het gebruik van het supplement met onmiddellijke ingang. Mensen met diabetes moeten uit de buurt van deze drug te blijven vanwege de groeiende karakter van de bloedsuikerspiegel.

Leiden tot ongewenst gewichtsverlies:

Sommige mensen ondervinden een toename in de snelheid van gewichtsverlies, terwijl deze medicatie. Kan waarschijnlijk vanwege de frequente passage van ontlasting. Bovendien, het effect van dubbele punt zuivering elimineert afval en giftige stoffen in het lichaam. Je kunt gelukkig zijn met het verliezen van gewicht als je te zwaar bent. Of, bezoek uw arts en te informeren. Voorafgaand aan deze, stoppen met het gebruik onmiddellijk tripahala churna.

Allergische reacties veroorzaken:

Er zijn momenten waarop u allergisch kunnen zijn als zodanig, of een van de ingrediënten. Sommige van de allergische reacties op tripahala churna zijn:

  • Obstructie van de luchtwegen
  • Zwelling in de mond
  • Zwelling van de keel
  • Huiduitslag en uitbarstingen op de huid
  • Prikken
  • Roodheid op de huid

Als u een van de bovenstaande allergische reacties krijgen na het gebruik van dit supplement ayurvedische, stop dan met het innemen van dit met onmiddellijke ingang. Ga naar de dokter als je het gevoel dat de reacties worden verslechtering en de gevolgen kunnen zeer ernstig zijn.

Kan een negatieve interactie met sommige medicijnen voorgeschreven :

Studies suggereren dat de ingrediënten van triphala Churna hebben het potentieel om te interfereren met de werking van de P450-enzymen. Er zijn veel geneesmiddelen die doeltreffend ten p450 systeem van het menselijk lichaam. Enkele van de medicijnen zijn onder andere paracetamol, paracetamol, cafeïne, ibuprofen; warfarine en fluvoxamine, en diazepam. Triphala negatieve impact van het werk van deze drugs. U kunt ongetwijfeld gebruiken deze kruiden brouwsel, zonder enige angst voor een lange tijd. Echter, het idee is om te beginnen met het gebruik van dit darmreiniger churna met een lage dosering. Je moet nooit met deze medicatie met een maaltijd te nemen. Een half uur voor het slapen gaan of op een lege maag in de vroege ochtend met warm water - dat is hoe je over het algemeen wordt geadviseerd om deze Ayurvedische geneeskunde gebruikt. U kunt ook twee uur vóór de maaltijd, afhankelijk van het voordeel dat u wilt trekken uit deze Ayurvedische supplement.

Niet achter te blijven om deze mix van kruiden te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is gebruik darmreiniger Churna oordeelkundig en dat zelfs onder goede medische begeleiding. In geval van bijwerkingen, mag u dit geneesmiddel niet gebruiken. Informeer uw arts voordat u begint met het innemen van dit supplement om complicaties te ongekende voorkomen. Heb je ooit gebruikt darmreiniger churna? Heb je had een van de bijwerkingen darmreiniger hierboven? Met ons te delen rechts onder.

Artikelen niet te missen:

  • Hoe werkt Triphala helpen gewicht te verliezen?
  • 6 Voordelen van Triphala Churna Incredible Gezondheid
  • 6 ayurvedische geneesmiddelen voor gewichtstoename
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha