10 RUNWAY FASHION TRENDS voor de herfst 201410 RUNWAY FASHION TRENDS voor de herfst 2014

Voorspel mode trends voor het najaar van 2014 vereisten is geen gemakkelijke taak, omdat de thema's op de start- en landingsbanen waren zo gevarieerd, maar, zoals je zou verwachten voor de herfst, hebben lagen een belangrijke rol gespeeld, maar het belang ervan was nog groter dan in de afgelopen jaren. Voeg daarbij een precieze Swinging Sixties voel samen met een warme uitstraling en vriendelijk en krijg je een ruw idee. Hier zijn slechts enkele van de hoogtepunten van de pistes voor de herfst 2014:

1. Mod geïnspireerd

Als je denkt aan de mods in 1960, denk je van Twiggy, hoge laarzen en minirokken dat de meeste vrouwen niet zou dragen vandaag. De trend hier, maar was niet zo opzichtig en draagbaar; was meer een subtiel vleugje mod tijdperk in eigentijdse looks vandaag.


2. Big Boots

De laarzen van afgelopen najaar zijn met ons weer. Ditmaal echter de laarzen zijn niet bedoeld om te integreren, maar eerder een verklaring. Het merendeel van de ontwerpers aanbevolen laarzen hebben gekozen voor zeer in het oog springende kleuren, ongewone texturen en enkele details op zoek pretty cool om het oog te vangen.

3. Gelaagde breit

Gelaagde breisels was een kenmerk van sommige ontwerpers voor het najaar van 2014. Je zou denken als volumineuze breisels gelaagd en slordig, maar we hebben het hier over een veel meer elegante en slank. Ontwerpers als Stella McCartney, Marc Jacobs en Calvin Klein liet zien hoe het breien die niet hoeft groot en omvangrijk te zijn.

4. mouwen Fluffy

Gaan de handschoenen voor dit najaar, de hoes is retro! De hoes is een trend die dateert uit de 16e eeuw en nu lijkt het erop dat de harige mof is ingesteld om een ​​comeback te maken.

5. Pastels

De nachten kunnen worden gesloten, maar dat betekent niet dat je je garderobe van donkere kleuren en de herfst van dit jaar te beperken. Kleurpotloden in oktober lijkt misschien een ongewone, maar Ralph Lauren haalde met plannen pastel hued dan fondsen zwarten.

6. patchwork bont

Meer dan 70 '60, kleurrijke lappendeken bont maakte een verschijning in een aantal gelegenheden. Deze jassen plezier lijkt misschien een beetje 'flashy, maar koppelen met een spijkerbroek en een eenvoudige top en ziet er geweldig!

7. Blanket jassen

Er waren deken jassen en poncho's in de wereld! De meest opvallende waren de wrappers bedekt met Burberry, met monogram met de initialen van de modellen. Deze zijn bestemd om uitgegroeid tot een must-have voor de herfst 2014.

8. Junk food geïnspireerde handtassen

Eerder verrassend, het eten was de inspiratie voor een paar zakken op de landingsbaan. Tony de Tiger, de verpakking Frosted Flakes Kellogg maakte een verschijning, evenals McDonalds zakken en containers die eruit zag als Chinese meeneem!

9. oversized sweaters

Vaak gecombineerd met rokken van verschillende lengtes, werden oversized sweaters warme en gastvrije gespot op veel van de val 2014 landingsbanen. Zozeer zelfs dat de verwachting is deze look, in sommige kringen, zoals het uiterlijk van de standaard periode.

10. Capes

Mantels van alle soorten en maten werden ook prominent tentoongesteld dit najaar. Sommigen waren klassieke en eenvoudig, terwijl anderen waren gedurfde patronen en wild. Vergeet niet om dingen in balans te houden en als je gaat voor een deken verklaring, moet u alles eenvoudig te houden.

Wilt u de mode-trends in uw manier van kleden te volgen of volg hun eigen smaak en voorkeuren?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha