10 romantische Valentijnsdag IDEEËN voor koppels10 romantische Valentijnsdag IDEEËN voor koppels

Het is bijna Valentijnsdag, dus wat je hebt gepland: een papieren last minute of misschien zijn diner voor twee, in hetzelfde restaurant je ging vorig jaar en het jaar daarvoor?

In de cursus kan worden gebracht en, ja, het is gewoon een excuus om nog een Hallmark wenskaart te verkopen, maar het is nog steeds de enige dag van het jaar, dat is bedoeld voor koppels alleen maar te zeggen: 'Ik hou van jou' een de andere. Dus dit jaar, waarom niet breken de mal en iets anders te doen met onze 10 leuke en romantische ideeën voor Valentijnsdag:


1. Neem de dag

Het is niet zoals Valentijnsdag kruipt omhoog op u, zonder het te beseffen; op dezelfde dag ieder jaar! Dus waarom niet u en uw partner het boek van de dag af te werken? Maken het een zeer speciale dag in je dagboek en geven u zowel een kans om echt te genieten.

2. Een romantisch diner bij elkaar

Als je de hele dag niet af kan krijgen, dan, op zijn minst, een romantisch diner bij elkaar. Picknick in het park of een lunch voor twee personen in een restaurant, het zal de dag te breken en doe een beetje 'meer bijzonder.

3. versieren uw huis

Geef je man een verrassing als hij thuiskomt en kleed uw huis, maar ook jezelf. Bloemen, ballonnen, gors ... echt naar de stad gaan en toon hem hoeveel u zorg.

4. Haal de bioscoop in huis

Een van de gemakkelijkste, meest comfortabele en natuurlijk, de ideeën van romantische dag van Valentijnsdag is om de films naar huis te brengen. Wachtrij in lijn in de stromende regen in plaats daarvan nemen de rand van een romantische date voor Valentijnsdag naar de film, dus neem de bioscoop in huis plaats. Huur een paar romantische dvd's en krijgen de popcorn en frisdrank). Doe het licht omlaag laag, samen knuffelen en gewoon genieten van de romantische film onder de warme deken en gezellig. Het is veel comfortabeler, dat de gelederen van de films ook.

5. Verwen uw partner

U hoeft niet een fortuin uit te geven om te bewijzen dat je van hem houdt. Als je die dag te werken en een drankje klaar voor hem als hij thuiskomt en hem het gevoel echt wilde en verwelkomd. Het runnen van een bad, koken zijn favoriete maaltijd, geef hem een ​​massage, het is allemaal de kleine dingen die je kunt doen die echt laat hem weten dat je van hem houdt.

6. Als de kinderen weer

Als u op zoek bent naar plezier en ideeën van romantische Valentijnsdag, laat je haar naar beneden voor de dag en een bezoek aan een pretpark of een pretpark samen. Breng de dag geklemd elkaar als je rijdt de ritten meer eng dat je kunt vinden en genieten van een ijsje bij elkaar, net zoals je vroeger deed.

7. Ga Zie je je favoriete band

Google uw favoriete band van vandaag; ze misschien een beetje 'op de geriatrische nu zijn, maar de kans is dat ze nog steeds op tour! Herbeleef uw jaren van dating en wordt een rock chick weer voor een nacht.

8. Neem een ​​klasse

Vergeet niet dat de scène in Ghost met Demi Moore, Patrick Swayze en een draaischijf? Proberen om samen te ondertekenen en kunst voor een sculptuur, schilderen, dansen of aardewerk klasse. Geweldig leuk om te leren en je kunt elkaar een Valentijnsdag geschenk te maken terwijl je daar bent.

9. Samen in een luxe hotel

Spice up je relatie door het boeken van de nacht in een luxe hotel. Vergeet niet Richard Gere en zijn mooie vrouw? ... Neem een ​​bad samen met champagne en aardbeien, daarna aankleden en ontmoet in de bar voor een cocktail vóór het hebben van een romantisch diner bij elkaar. Zou het niet een romantische Valentijnsdag ?!

10. Vergeet niet je eerste date?

Eén van de leukste romantische ideeën voor Valentijnsdag zou zijn om de eerste dag opnieuw. Als je kunt, proberen om precies dezelfde kleren die hij droeg op de eerste date met je partner, het eten van dezelfde maaltijd, opnieuw beoordelen van de film en re-aandeel uw eerste kus te vinden. Het zal erg grappig en romantisch ... Alle zoete herinneringen tot leven komen ...

De ideeën zijn eindeloos romantische Valentijnsdag, gewoon creatief te zijn en maken de dag echt bijzonder.

Voel je vrij om hun ideeën en suggesties te delen romantische Valentijn in de commentaren hieronder.

Kan elke dag met je partner zal de Valentine's Day!

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 10
  1   2
April 18, 2015 | 22:04:19 | later 7 uur

Echt genieten van de aanbeveling. Zal het proberen.

  0   0
April 19, 2015 | 04:49:45 | later 14 uur

Het is een bijzondere stukje schrijven ontworpen voor alle gebruikers van het internet; zij zullen profiteren van het te krijgen weet ik zeker.

  5   2
April 19, 2015 | 09:38:59 | later 19 uur

Hallo mijn geliefde! Ik zou zeggen dat dit bericht is geweldig, mooi geschreven en omvatten ongeveer alle belangrijke informatie. Ik wil graag extra berichten als dit.

  0   0
April 19, 2015 | 11:56:46 | later 21 uur

Hallo iedereen, het is mijn eerste salaris van een bezoek aan deze site, en bericht is eigenlijk vruchtbaar voorstander van me, houden van de publicatie van dergelijke artikelen of recensies.

  2   1
April 19, 2015 | 18:13:44 | later 1 dag

Ik hou van je blog .. zeer mooie kleuren en thema. Je maakte deze website zelf of heb je iemand om het voor je doen huren? Plz reageren als ik probeer om mijn eigen blog te maken en zou graag willen weten waar u kreeg deze uit.

  4   1
April 20, 2015 | 01:16:06 | later 1 dag

Uitstekende website. Een veel nuttige informatie vindt u hier. Ik stuur een aantal vrienden ans ook deel heerlijk. En natuurlijk, door uw inspanning!

  5   1
April 20, 2015 | 02:08:18 | later 1 dag

Echt genieten van de aanbeveling. Zal het proberen.

  1   1
April 20, 2015 | 07:38:48 | later 1 dag

Geweldige blog!

  4   1
April 20, 2015 | 12:10:55 | later 1 dag

Uw stijl is zeer uniek in vergelijking met anderen die ik heb gelezen dingen uit. Veel dank voor het posten als je de kans hebt, zal ik gewoon boeken markeer deze website.

  3   1
April 20, 2015 | 17:56:43 | later 2 dagen

Thanks very nice blog!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha