10 romantische Valentijnsdag cadeau-ideeën voor HAAR10 romantische Valentijnsdag cadeau-ideeën voor HAAR

Kom op jongens, er over nadenkt ... U kunt beter dan een voorraad stapel van bloemen en wat snoep dit jaar doen! Als u uw verbeelding gebruikt, kunt u duizenden verschillende manieren te vinden om je vriendin te laten zien dat je van haar houdt en hier zijn een paar tips voor u, als je probeert om te beslissen over ideeën gift een romantische Valentijnsdag voor haar:

1. roze, niet rood, bloemen

Als je echt niet uit de routine van bloemen, althans, de kleur! We kunnen het niet laten de bloemen van de lijst, omdat de meisjes houden van hen, maar, probeer roze of wit voor een verandering en vergeet niet dat er andere bloemen, zoals rozen.


2. Heb een hart

Sieraden is altijd een goede inzet ook, maar het toevoegen van een beetje 'romantiek, het kiezen van een hartvormige hanger of een medaillon en zet een speciaal bericht of een foto, alleen voor haar, zal het nog specialer te maken.

3. Klop de weg voor het weekend

Één van de meest romantische dag cadeau-ideeën voor Valentijnsdag voor haar zou zijn om je vriendin weg voor het weekend te verslaan. Zijn genieten van een paar dagen van luxe villa in een romantische locatie. Duidelijk het land en genieten van een spa-hotel voor bijkomende behandeling.

4. Een boek van liefde

Valentijnsdag cadeau-ideeën romantische voor haar niet ingewikkeld te zijn. Maak uw gift met een persoonlijke plakboek. Foto's en herinneringen van de plaatsen waar ze samen waren en zelfs liefdesbrieven en e-mails; een verhaal van uw liefde die je kunt zitten en gaan door elkaar.

5. Denk na over je liefde

Koop een handspiegel versierd of zelfs oude en wikkel goed in Valentine inpakpapier. Vertel haar dat uw gift voor haar is het belangrijkste in je leven. Wanneer je in de spiegel kijkt, zult u het idee.

6. De tijd voor de liefde

Als u op zoek bent naar cadeau-ideeën romantische Valentijnsdag voor haar die zal duren, koop een delicate klok in de vorm van een hart voor uw meisje. Het is u zegt dat u altijd tijd hebben voor u; elke dag, wanneer u de tijd controleren, zal ze worden herinnerd aan u.

7. De geur van de liefde

De moeite om te ruiken en zorg ervoor dat je iets dat niet zal eindigen in de bodem van de kast te kopen. Als u niet zeker weet welke een te kopen, vraag dan zijn vrienden of familie, of een kijkje nemen in haar make-up tas. Het goed en het zal gaan een storm.

8. Zorg ervoor dat haar zelf iets

Nog een van de ideeën romantische Valentijnsdag geschenk voor haar zou zijn om iets van jezelf voor uw speciale vrouw te maken. Een geschenk dat je deed het zelf zal veel romantischer dan wat je net hebt gekocht. Als je niet weet hoe, dus plannen een beetje 'en wonen een aantal cursussen in pottenbakken en houtbewerking. Dat veel inspanning zal echt uw liefde te tonen.

9. De sleutel tot haar hart

Koop een sieraden doos versierd met slot en ergens in het huis te verbergen. Geef haar de sleutel en vervolgens een aantal aanwijzingen over waar de doos is en laat haar vinden. De doos is niet de echte aanwezig, is de noot die je erin steekt die gewoon zegt: "Ik hou van je".

10. Pyjamas Cuddly

Eén van de leukste cadeau-ideeën romantische Valentijnsdag voor haar zou zijn om een ​​pyjama te kopen om je vriendin te verwennen. Vergeet lingerie, jongens, dit is eigenlijk gewoon een cadeautje voor je, is het niet? Het lijkt misschien niet dat romantisch, maar een warme pyjama kon worden net wat hij nodig heeft voor curling op de bank met u voor een rustige nacht.

We hopen dat je wat inspiratie uit onze lijst van cadeau-ideeën romantische Valentijnsdag voor haar kon krijgen.

Voel je vrij om hun creatieve ideeën te delen en romantische over hoe u uw partner deze Valentijnsdag verrassen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  4   2
Juni- 22, 2015 | 12:01:13 | later 4 notulen

Incredible site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha