10 romantische en unieke verjaardagsgiften voor HEM10 romantische en unieke verjaardagsgiften voor HEM

Wat ga je je man te krijgen voor zijn verjaardag dit jaar? De meeste meisjes houden van verrassingen plannen voor hun vriendjes verjaardag, het is een geweldige manier om te laten zien dat je zorg. Het is gemakkelijk om een ​​cadeau te kopen voor een meisje, geen make-up, badzout, kleding, schoenen, tassen en nog veel meer. Maar, als het gaat om jongens, gewoon gênant please! Dus, hier zijn enkele ideeën voor een romantisch verjaardagscadeau voor de speciale man in je leven:

1. Surprise Party

Een van de grootste verjaardagscadeautjes en uniek voor hem is een surprise party. Het kan niet de rustige nacht dat u gedachte van kan hebben, maar iedereen houdt van een surprise party. Nodig al zijn vrienden en familie, en je zal de held van het moment zijn. U zult uw romantische nacht hebben, als ze allemaal naar huis gegaan en hij zal vooral dankbaar zijn.


2. Kook al zijn favoriete voedsel

Dineren en doe het in stijl; een speciale maaltijd voor hem met al zijn favoriete voedsel. Verras hem door te bellen met zijn moeder en uit te vinden wat zijn favorieten waren, dat hij een kind was, doen het allemaal van tevoren voorbereid, voert u de wijn en een romantische avond voor twee.

3. maakt het de koning voor de dag

Waarom niet een dag vol verrassingen voor hem te organiseren? Het kan nog een romantische cadeaus, unieke verjaardag voor hem. Hebben alles gelegd op, van ontbijt tot diner en ook een limousine huren, zodat hij niet hoeft om te rijden. Net zoals je wilt laten verwennen in een vlaggenmast, de liefde heeft niet alleen een beslissing voor de hele dag doen.

4. Maak een trip down memory lane

Weer op te rakelen de romantiek van de eerste liefde door het boeken van een tafel in het restaurant voordat ze samen gegeten of, beter nog, een weekend te boeken in een hotel u uw huwelijksreis doorgebracht. Je zou het heel eenvoudig te houden, vertelde hem om u te ontmoeten op exact dezelfde positie die u uw eerste kus had en, als het gaat, kus hem gelukkige verjaardag.

5. reserveren een hotelkamer voor haar verjaardag

In plaats van een avond voor twee, maken een hele dag voor twee en het boek in een mooi hotel voor de dag van zijn verjaardag. Hebben een romantische dag samen worden geserveerd en vereerd door de roomservice; je champagne op de tap en het eten en zonder onderbreking!

6. Neem hem mee op een leuk avontuur

Jongens hou van avontuurlijke sporten en je vriendje zal je nog meer leuk vinden als hij kan met u delen. Parachutespringen, rotsklimmen, rally, zijn er genoeg om uit te kiezen, dus gewoon online gaan en zoeken naar de dichtstbijzijnde locatie. Wij wensen u een dag vol adrenaline avontuur samen te onthouden.

7. Bak hem een ​​mooie verjaardagstaart versierd met kaarsen en persoonlijke boodschap

Kinderen zijn dol op taarten en verjaardag jongens nooit stoppen met zijn kinderen, dan behandel je man zelfgebakken cake verjaardag compleet met een persoonlijke boodschap ijsvorming en kaarsen op de top. En 'handig en gemakkelijk, maar je zult echt van alle moeite die je in hebt gezet.

8. sieren zijn kamer of kantoor met ballonnen, berichten van liefde en verjaardag wensen

Schone kantoor van je vriendje of doe en decoreren met verjaardag groeten en boodschappen van liefde. Hij houdt van je dat je zo hard gewerkt op deze verrassing en is een geweldige manier om te laten zien hoeveel je van hem houdt.

9. Koop hem een ​​coole gadget

De meeste mannen zouden graag een gadget als een geschenk en je hebt veel dingen om uit te kiezen. Koop hem een ​​nieuwe camera, accessoire om zijn laptop of telefoon, of bezoek één van deze gadget winkels gespecialiseerd, zult u versteld staan ​​van een deel van het speelgoed voor de kinderen die ze hebben.

10. Frame een collage van beelden romantische voor hem

Hij krijgt een geschenk dat eeuwig kan blijven en brengen een fotocollage uit je verleden samen. Kiekjes van uw gelukkigste momenten als een paar, allemaal samen ingelijst in een prachtige omgeving die kan hangen aan de muur van zijn kamer of nemen om met hem te werken. Het zal een duurzame en dierbare herinnering van al uw gelukkige momenten samen en de belofte van die nog moeten komen maken.

U andere ideeën voor romantische cadeaus voor zijn verjaardag?

Voel je vrij om je gedachten en ideeën te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  2   1
Mei 6, 2015 | 19:45:24 | later 2 uur

Grote ideeën verjaardagscadeau! Bedankt!

  2   1
Mei 6, 2015 | 20:13:27 | later 2 uur

Ik helemaal gek op uw website ..

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha