10 romantische dingen te zeggen tegen je vriendin in een tekst10 romantische dingen te zeggen tegen je vriendin in een tekst

Breng een beetje 'licht in de dag van uw vriendin en laat haar weten u denkt aan haar met een korte maar belangrijke tekst. Een tekst is een geweldige manier om haar te laten weten dat u de zorg zonder daadwerkelijk te onderbreken, maar soms is het moeilijk te denken aan iets origineels te zeggen. Hier zijn tien ideeën van romantische dingen te zeggen tegen je vriendin in een tekst.

1. "Je hebt mijn hart, houd het veilig is."

Liefde niet laat een man open voor gekwetst, dus we hopen dat u het bericht met dit. Hier kan je vertellen hoeveel ik van haar hou en dat je belast met je hart. Het feit dat je eerlijk was over zijn hart te smelten.


2. "De woorden zijn niet genoeg. Ik hou van je."

Kort, zoet en aan het punt. Soms kan woorden niet kunnen zeggen hoe je je voelt, waarom dan nog proberen. Gewoon vasthouden aan drie korte woorden die ze echt wil zien.

3. "Ik ben trots je bent mijn meisje."

Zeggen dat je trots op haar man bent is een ander groot idee van romantische dingen te zeggen tegen je vriendin in een tekst. Vertel haar hoeveel je waardeert haar te zeggen dat u zijn vereerd om gezien te worden met haar. Volg dan dat met de introductie van zijn al je vrienden en dan, je echt weet hoe trots op haar bent.

4. "Jij bent mijn leven."

Ze zeggen dat het is een meisje om de prioriteit te doen, als je serieus over haar zijn, en dat ze zal zeker zeggen dat. Je doet een beetje 'van een verbintenis met dit al, dus twee keer nadenken voordat u!

5. "Als ik had, zou ik eeuwig wachten om met u zijn."

Dit is een geweldig idee van romantische dingen te zeggen tegen je vriendin in een tekst, in het bijzonder, voor wanneer u uit voor een paar dagen, en het is zo meis-dovey! Het gaat om het controleren van zijn dagboek toen ze thuis kwam nadat ze deze tekst; en het is veel leuker dan alleen maar te zeggen: 'Ik mis je'.

6. "Het leven is mooi, want van jou."

Als u een van die dagen wanneer alles gaat weg, en het hebben van de perfecte vriendin is de kers op de taart; laat haar weten hoe geweldig je je voelt en hoe je ernaar op zoek bent om je weer te zien met deze heerlijk romantische tekst.

7. "Ik wil een duizend bergen beklimmen om je te zien glimlachen."

Dit is het spul dat liefdesliedjes worden gemaakt! Dus echt alleen de avondspits zoals je haar weer te zien, maar het betekent dat ze zal glimlachen wanneer je aankomt.

8. "We wachten thuis, kom snel terug. Ik mis je."

Dit is een van de prachtige ideeën van romantische dingen te zeggen tegen je vriendin in een tekst. Je moet vroeg uitstappen werk om deze, echter, maar een geweldige manier om haar te verrassen sturen! Maak het speciaal en relaxen een fles champagne voor zijn terugkeer, en je zult in de goede boeken voor weken te komen!

9. "Je maakt me compleet."

Ieder mens heeft iemand nodig om lief te hebben, en deze tekst zegt dat ze het een voor je. Laat haar weten hoeveel je van haar houdt en hoe het u gelukkig maakt zich, met dit bericht eenvoudige maar romantisch.

10. "Ik heb geprobeerd, maar ik kan gewoon niet stoppen met denken over u!"

Je kan haar niet uit je hoofd? Dus, dit is de tekst voor u. Wat je je vriendin te sturen, zorg ervoor dat je serieus en maak het uit. De teksten zijn de perfecte manier om haar te herinneren hoeveel u geeft en hoeveel je haar nodig hebt. Stuur een vandaag, en maken haar een dag gelukkiger!

Heb je andere ideeën van romantische dingen te zeggen tegen je vriendin in een tekst?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha