10 ROMANTISCHE DINGEN je meisje wil dat je doet10 ROMANTISCHE DINGEN je meisje wil dat je doet

Meisjes houden van een beetje 'van de romantiek in hun leven: een beetje' van romantische muziek, een beetje 'van eten en drinken, en geurende bloemen. Boven alles willen ze laten zien dat ze geliefd zijn, dus jongens, wat je ook doet, niet overslaan de romantische gebaren, als je aan de rechterkant van het meisje te houden, en hier zijn enkele van de dingen die je van u verwachten:

1. Liefde genoeg om haar te vertrouwen ...

Gaf haar wat ruimte klinkt misschien niet romantisch, maar het haar laten zien dat u de zorg en dat je haar vertrouwt. De meisjes niet graag twintig vragen te krijgen, elke keer dat je zonder je, dus laat zijn kant een beetje 'van de tijd met zijn vrienden en zijn liefde genoeg om haar te vertrouwen.


2. Compliment haar

Vrouwen helemaal gek te worden gevleid, om weg te vleien! Als je denkt dat het cool is, vertel haar dan en vergeet niet om haar te complimenteren, als ze iets nieuws draagt ​​of veranderde haar kapsel of haarkleur. Ik denk niet dat, voor een moment, zei hij 'vleierij zal je nergens'; als het oprecht is, dan heb je een heel lange weg te krijgen.

3. Wees Ridderlijke

Omgangsvormen zal nooit uit de mode, dus vergeet niet om de perfecte gentleman in uw mooie dame. Goede oude stijl dingen, zoals het verzorgen van je uiterlijk, het openen van de deur en nooit eed in het bijzijn van je vriendin zal elke dag een beetje 'meer romantische te maken.

4. Wees gevoelig

Roman is niet alle bloemen en giften, belangrijk als ze zijn, is ook gevoelig voor de behoeften van een meisje om en wensen. Haar problemen lijkt misschien niet zo belangrijk voor je, maar je bent. Dus als je het gevoel in de put over iets, neem de tijd om haar te troosten en te luisteren naar haar problemen met gevoeligheid, geef haar een knuffel en een schouder om op te huilen, wanneer u maar wilt.

5. Vergeet niet belangrijke data!

Voor een meisje, het herinneren van haar verjaardag en jubileum data is een teken van romantische man. Om hen te vergeten is een doodzonde! De moeite om iets speciaals op de verjaardag data en niet om dingen te laten tot de laatste minuut te doen. En 'de zorg en dacht dat je in iets dat telt, niet alleen hoeveel u uitgeeft.

6. Maak je meisje zich speciaal voelen

De meisjes opgegroeid op verhalen van prinsessen en ridders witte lader, en ze echt wil zijn vrienden te vertellen hoe heerlijk romantisch je bent. Het verrast haar met geschenken als je niet verwacht, om haar te vertellen dat je van haar houdt, wanneer u maar wilt en geef het een beetje 'van dat leven verhaal te lezen als een kind.

7. Tik op haar

Niet elke aanraking moet worden gereserveerd voor het voorspel. Een zachte aanraking, knuffel of kus de onschuldige en liefdevolle kan doen een meisje voel me echt geliefd en bijzonder. Wanneer een man toont zijn zachtere kant, is het een meisje zich veilig voelen en veilig.

8. Denk aan de dingen die ze graag en antipathieën

Een simpel gebaar kan een echt romantisch te worden, wanneer u denken aan de dingen die ze graag. Het is allemaal goed en wel om te koken ontbijt voor u, maar als je kookt de eieren gewoon de manier waarop ze het leuk vindt en je zet de koffie in haar favoriete beker, dan veranderen in iets moois, iets moois en liefdevol.

9. Laat berichten van de liefde

Er zijn vele manieren waarop u kunt uw liefde en appreciatie van liefde en berichten tonen minder effectief zijn het meest effectief. Zijn tekst op de werkvloer, voor geen enkele reden, en haar vertel je niet kunt wachten tot ze naar huis te komen, of een briefje in haar tas voor haar om later uit te vinden. Het is allemaal eenvoudige dingen, maar het zal zo veel betekenen.

10. Verwen haar verrot

De meisjes houden van geschenken en liefde verrassingen. Geen behoefte om een ​​fortuin te besteden, dit is niet wat er echt toe doet, alleen de tijd om haar bloemen of een doos chocolade op de weg naar huis te kopen is een geweldige manier om uw appreciatie te tonen. E 'is reflecterend, waardoor het romantische, niet het prijskaartje maakt.

Welke andere dingen romantische liefde je doen om je vriendin?

Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  1   0
April 13, 2015 | 13:34:50 | later 4 uur

Tips hier geweldig.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha