10 romantische dingen heeft DOEN MET het fluitje als je in LIEFDE10 romantische dingen heeft DOEN MET het fluitje als je in LIEFDE

Liefde maakt ons allemaal een beetje 'cheesy, en wat is er mis met dat is ?! Er is niets mis met een beetje 'van romantiek, hier zijn tien dingen die je graag doet met je boo als je in de liefde:

1. Wandelen in de regen

Verstrikt raken in de regen is meestal slechts een ergernis, maar voor sommige vreemde reden, als het gebeurt met je vriendje, dan is het gewoon leuk en zeer romantisch. Het is vooral zo als het is dapper genoeg om haar jas te geven.


2. Aankoop van willekeurige geschenken

Het kopen van een cadeau, voor geen enkele reden, is een leuke manier om uw boo verrassen en hem eraan herinneren dat je van hem houdt. Het hoeft niet om iets te duur, maar een van die "Ik zag dit en dacht aan 'soort dingen.

3. slaap samen vallen

In slaap vallen in elkaars armen, gewoon omdat het voelt zo comfortabel en samen ontspannen is één van die prachtige romantische momenten worden gekoesterd. Geen druk, geen 'fysiek', gewoon zachtjes drifting off!

4. Zittend in het donker

Als een van u wilt opstaan ​​en zet het licht, omdat ze niet willen om de betovering, dat is een andere magische moment dat je alleen kunt genieten met uw boo breken.

5. Kook voor een ander

Als je koken voor jezelf, het is een hele klus, maar als je koken voor iemand die je liefde, het is een genot. U kunt uw hart en ziel om iets heel bijzonders voor uw partner en uitdrukkelijke liefde, zorg en gulheid op deze manier te maken.

6. Op zoek diep in elkaars ogen

Dit zijn de momenten waarop je alles wat er gebeurt om je heen vergeten en je merkt dat je gewoon op zoek naar elkaar. Het kan een beetje 'onhandig als je kijken en ontdekken dat iedereen al is watching!

7. Trek van elkaars kleren

Nee, we hebben het niet over kruis dressing! Maar, het kan echt schattig zijn als het dragen van een van zijn shirts als nachthemd of kleed grijpen, omdat het dichter bij de hand.

8. Ga terug naar waar het allemaal begon

Opnieuw de oude trefpunten van uw vroege dagen van dating kan ook zijn een echt romantisch. Blijf aan het eerste hotel waar ik verbleef in, of weer te eten in je eerste date restaurant terug te brengen een aantal mooie herinneringen.

9. romantisch diner voor twee

Dit is eigenlijk een zeer onderschatte plek om een ​​avond door te brengen. Mensen lijken nu denken dat het 'oh zo saai' en clichés. Maar een gezellige, diner bij kaarslicht voor twee is nog steeds een geweldige manier om tijd samen door te brengen en de juiste tijd om te praten.

10. flirten met elkaar in het openbaar

Geen noodzaak om te stoppen met flirten, gewoon omdat je bij elkaar geweest voor een tijdje '. En nu, heb je het voordeel dat het om direct naar huis te gaan naar bed kunnen!

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha