10 romantische dingen die je voor je vriendin DEZE VALENTIJNSKAART kan doen10 romantische dingen die je voor je vriendin DEZE VALENTIJNSKAART kan doen

Valentijnsdag is een big deal voor een meisje, zodat je beter zorg ervoor dat het een dag om te onthouden. Als je iets niet hebt gepland en je bent nog steeds moeite om een ​​idee te vinden, hier zijn enkele ideeën voor last minute 10 romantische dingen die je voor je vriendin deze Valentijnsdag kan doen.

1. Klik op een kamer

Zelfs als je niet van plan om uit te gaan van de stad, uit het huis zal nog steeds een bijzondere dag. Boek een kamer in een hotel en het boeken van een tafel voor het diner. Telefoon vooruit en nog wat bloemen en een doos bonbons, geplaatst in de kamer, en je hebt een verrassing Valentijnsdag relatief goedkoop en eenvoudig, zal het nog steeds romantisch.


2. Verblijf in en kook haar diner

Verras haar met uw culinaire ervaring en verzamelen iets groots voor haar in de keuken. De tafel met een aantal rozen en kaarsen, want het is net zo belangrijk als het voedsel om uw stemming te stellen. Dat je van hem houdt je ging naar alle moeite om haar favoriete gerecht koken en maakte die nacht speciaal zo romantisch zijn.

3. Boek een romantisch weekend voor twee

Valentijnsdag is een weekend dit jaar en je bent nog steeds niet te laat om een ​​plek om weg te komen voor het weekend verblijven. Ga online en vind een aantal last-minute aanbiedingen, kunt u altijd zeggen dat je had gepland voor jong en oud!

4. Neem haar mee op een picknick sterrenlicht

Afhankelijk van wat voor weer het is waar je bent, een picknick onder de sterren is echt een romantische manier om Valentijnsdag avond door te brengen. Pak een picknickmand en een deken en rijden ergens buiten de tijd en geniet van een romantisch moment, helemaal alleen, in de open lucht.

5. Doe iets spannends

Er is geen regel die zegt dat Valentijn de traditionele diner voor twee moeten zijn. Waarom niet een reservering voor een sport als bergbeklimmen binnenshuis of het spelen van een sport te boeken. Als u zowel genieten van de fysieke activiteit, dus het is een geweldige manier om samen plezier te hebben op Valentijnsdag.

6. Ga naar een karaoke bar

Als je meisje kan zingen, of denkt dat u kunt dan een leuke avond in een karaoke bar, zingen romantische duetten samen, zal een nacht om nooit te vergeten. Of, als een van jullie is te verlegen in het openbaar te zingen, een karaoke-avond thuis. Er zijn tal van websites die u zal voorzien van de muziek en de tekst, of zelfs proberen om ze te vinden op youtube.

7. Geniet van een filmavond thuis

Sommige meisjes zou gewoon graag een avond met pizza en een stapel dvd's te kijken romantische hebben. Krijg alles klaar, dus ze kunnen gewoon schop je schoenen uit en zitten en te ontspannen. Maar zorg ervoor dat de films die een beroep niet alleen uw favorieten te kiezen.

8. Controleer de lokale live muziek

Als de dame in uw leven houdt van haar muziek, neem het dan naar een lokale muziek of lokale clubs. U zult niet vinden grote namen, maar de kleinere plaatsen zijn veel intiemer en de muziek is meer reëel. Je weet maar nooit, het zou een van de eerste mensen om te zien de band wonen naast mega zijn.

9. Boek een afspraak in een kuuroord

Verwen u en uw vriendin met een datum in een kuuroord. U kunt boeken voor de dag of om te verblijven in het weekend en deel het plezier. Vele kuuroorden zijn fantastisch paar pakketten, dus jagen rond en maken dat het boeken van last minute.

10. Vergeet niet volgend jaar!

Een tip: laat het niet zo laat komende Valentijnsdag! Het is een stuk makkelijker om dingen te organiseren als je een briefje in uw agenda op voorhand van 14 februari. Stel je voor wat er zou gebeuren als je alles bij elkaar was vergeten!

Gelukkig blijven, om lief te hebben en bemind te worden!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha