10 RISICO van mobiele telefoons U MOET WETEN OVER10 RISICO van mobiele telefoons U MOET WETEN OVER

Mobiele telefoons zijn slechts een onderdeel van het dagelijks leven en word, volgens de statistieken, zijn er nu meer mobiele apparaten op de planeet dan er mensen zijn! Aangezien mobiele telefoons populair geworden, zijn er suggesties die mogelijk tot alles, een ei bakken aan de hersenen bak! Veel van de vroege zorgen over mobiele telefoons kunnen zijn geweigerd, maar de meeste van de tijd die mensen besteden veel tijd met hun mobiele telefoon vastgelijmd aan hun oor, dus laten we eens kijken naar enkele van de effecten die mobiele telefoons kunnen zijn op uw gezondheid met deze tien potentiële gevaren van mobiele telefoons u moet weten over.

1. Verhoogde niveaus van stress

Het zal voor velen een verrassing dat mobiele telefoons stress veroorzaken. De constante beltoon of zoemen van een mobiele telefoon wanneer je bezig kan echt een persoon aan boord, en het gevoel dat de meeste mensen behoefte hebben om onmiddellijk een mobiele telefoon beantwoorden zijn, betekent dit dat u voortdurend luisteren naar de ringtone . De mobiele telefoon te gebruiken is gekoppeld aan hoge stress en angst, slaapgebrek en depressie.


2. Blootstelling aan bacteriën

Een van de gevaren van mobiele telefoons is de blootstelling aan de bacterie. Mobiele telefoons vies en zeer weinigen van ons te reinigen ze regelmatig, zodat dat je open verlaten voor allerlei infecties. In een studie uitgevoerd in Turkije, de onderzoekers gevonden dat bijna 95% van de mobiele telefoons die eigendom zijn van de gezondheid van werknemers, van alle mensen, zijn besmet door bacteriën. Deskundig advies is dat mobiele telefoons een dag moet worden schoongemaakt met een antibacteriële vegen, ten minste eenmaal.

3. Met behulp van een mobiele telefoon tijdens het rijden

Ondanks de wetten te zijn doorgegeven aan het gebruik van mobiele telefoons te verbieden tijdens het rijden, veel mensen nog steeds doen en zelfs handsfree telefoon gebruik in auto's kan zeer gevaarlijk zijn. Een studie aan de Carnegie Mellon University heeft aangetoond dat gewoon luisteren naar een mobiele telefoon gesprek vermindert de concentratie van de bestuurder op de weg met bijna 30%.

4. kan invloed hebben op uw kinderen

Dit feit is omstreden, maar in een studie van 30.000 kinderen bleek dat kinderen van wie de moeder had een mobiele telefoon een veel tijdens de zwangerschap en rond het kind in zijn jeugd gebruikt hadden meer kans om gedragsproblemen te hebben.

5. Het gebruik van de telefoon is verbonden met kanker

De link tussen de mobiele telefoon te gebruiken en kanker is nog steeds omstreden, vooral door fabrikanten van mobiele telefoons, maar een onderzoek in Zweden blijkt dat veelvuldig gebruik van mobiele telefoons risico op het ontwikkelen van hersentumoren kan verdrievoudigen. Een groot probleem bij waaruit een link met kanker is de relatief korte periode dat mobiele telefoons worden gebruikt door de meerderheid van de bevolking, zodat de laatste test, op een of andere manier zal niet voor alle jaren echter.

6. De telefoon kan de oorzaak van chronische pijn

Het gebruik van de telefoon kan ook worden waardoor je een slechte rug. Als u gebruik maakt van een telefoon voor een lange periode van tijd, kunt u uw nek is gebogen en, hoewel de snelheid van sms je vrienden kunt imponeren, dat kan een ontsteking te veroorzaken aan de gewrichten.

7. Talk en voeten kan ook schadelijk zijn

Afgezien van het ongemak veroorzaakt aan andere mensen op de stoep bij het lopen en praten over mobiele telefoons op hetzelfde moment, kan het ook je afleiden wanneer u een straat over te steken. Dit is uitgegroeid tot een bijzondere zorg bij kinderen en recent onderzoek heeft aangetoond dat kinderen betalen 20% minder aandacht aan het wegverkeer wanneer ze praten over hun mobiele telefoon.

8. Je zou kunnen allergisch zijn voor uw telefoon

Een van de mogelijke gevaren van mobiele telefoons is dat u allergisch voor bepaalde metalen die bij de vervaardiging van mobiel kunnen zijn. Dermatologen een toename van de afgelopen jaren, snelheden van contact dermatitis, een aandoening van de huid die worden veroorzaakt door een allergie voor metalen zoals nikkel.

9. U kan uw oren beschadigen

Als je muziek af te spelen op de telefoon, via een headset, dan is het misschien de oorzaak van blijvende gehoorschade zijn. Statistieken tonen aan dat, er wordt geschat dat 20% van de bevolking een zekere mate van permanent gehoorverlies veroorzaakt door luide muziek op mobiele apparaten heeft ondergaan.

10. Mobiele telefoons kunnen vermoeide ogen digitale veroorzaken

Loensen uw telefoon is waarschijnlijk kwetsen je ogen ook. Staren naar een computerscherm is al erg genoeg, maar als je de lettergrootte aan te passen op een mobiele telefoon te verminderen, het potentieel op lange termijn schade aan het uitzicht is nog groter.

Zijn mobiele telefoons gevaarlijk? Kent u andere gevaren van mobiele telefoons?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha