10 REGELS VOOR EEN ECHTE mooie vriendschap10 REGELS VOOR EEN ECHTE mooie vriendschap

Het is makkelijk om voor lief nemen en vriendschap, zoals elke relatie, een vriendschap moet werken en hij moet geven en nemen. Speciale vrienden buren zijn moeilijk te vinden, om te verbeteren en hen voeden en verzorgen van deze tien regels van vriendschap die niet moeten worden gebroken:

1. U hoeft niet in elkaar zakken om te leven, maar om er te zijn wanneer je vriend heeft je nodig

Een echte vriend moet iemand die je op kunt rekenen wanneer u het nodig hebt. Geen noodzaak om te leven in elkaars zakken, elke dag, maar wanneer de chips naar beneden en je vriend je echt nodig heeft, dan is dit het moment om te laten zien hoe goed een vriend die je werkelijk bent.


2. Keeping geheimen in vertrouwen, nooit verraden het vertrouwen van je vriend

Vrienden moeten kunnen vertrouwen honderd procent en ik weet dat de dingen die je zegt in het vertrouwen nooit verder zal gaan. Soms vrienden delen geheimen die niet eens delen met hun partners, zodat het vertrouwen nooit verraden!

3. Wees bereid om te luisteren als je vriend nodig heeft om dingen uit je borst

Soms zijn mensen moeten gewoon dingen uit je borst en dat is wanneer een echte vriend tot zijn recht komt. Dat genoeg om de patiënt te luisteren is vaak al iemand nodig heeft, en waarom je naar een vriend.

4. Laat geen meningsverschillen in de weg van vriendschap, zij het eens zijn om het oneens, maar

Er zullen meningsverschillen tussen vrienden, maar ze nooit laat dat in de weg van vriendschap. Vrienden kunnen het niet eens, en gaan zonder dat een minderjarige tiff tot een all-out, langdurige geschil geworden.

5. Geef een tijd als je te nemen

Geen enkele persoon in een relatie van vriendschap zou de enige aanbieder van hulp, ondersteuning en advies. Om een ​​gewaardeerde vriend te houden, moet het een gemeenschappelijke zaak zijn wanneer beide mensen verdienen en niemand verliest.

6. Weet wanneer je terug te trekken, niet houden je neus waar het niet gezocht

Sluit echter twee vrienden geworden, zijn er nog momenten waarop mensen alleen maar om dingen te repareren voor zichzelf. Het is een fijne balans tussen het zijn er voor iemand en porren zijn neus waar het niet wilde, en vrienden weten dat soms, ze hoeven alleen maar om een ​​stap terug en wachten om te worden gevraagd.

7. Accepteer en houden van je vrienden voor wie ze zijn

Probeer niet om een ​​vriend te veranderen en krijgen ze te iets wat ze niet zijn. Vrienden van elkaar accepteren voor wie ze zijn en ze begrijpen dat, net in staat om zichzelf te zijn is een van de grote dingen over een hechte vriendschap.

8. Om betrouwbaar te zijn en zijn er als je zegt dat je zult

Een echte vriend zal er altijd zijn wanneer ze zeggen dat ze wil, want de betrouwbaarheid is een belangrijk onderdeel van zijn vriend. Zelfs het draaien in de tijd voor een kopje koffie is belangrijk, nooit helemaal vergeten te zetten op alle, is essentieel.

9. motiveren, te verhogen en geef aanmoediging

Een andere belangrijke rol die een vriend zou moeten spelen is het geven van aanmoediging om te helpen hun vrienden om te slagen. Een vriend is iemand die nooit vergeet 'Good luck' tekst op de ochtend van een belangrijk gesprek en heb nooit vergeten 'Happy Birthday' is.

10. Wees altijd eerlijk

Eerlijke adviezen zijn een ander ding dat je kunt verwachten van een echte vriend, ook al is soms pijnlijk kan zijn. Een echt goede vriend nooit zou pijnlijk zijn, maar zij zijn degene die de vragen van jezelf, zoals zal vragen: 'Het' die kerel echt geschikt voor u? '

Kent u een andere vriend suggesties en regels voor een echte vriendschap?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha