10 REGELS VAN schoonheid die je BREAK moet beginnen10 REGELS VAN schoonheid die je BREAK moet beginnen

Regels zijn er niet voor niets, maar sommige zijn gemaakt om gebroken te worden. Er zijn gebieden, zoals schoonheid en stijl, waar de regels, ongeacht wat de experts zou kunnen zeggen, zijn niet in steen gebeiteld en dit is een prachtig ding. Het kan niet anders, in feite, aangezien mode is een dynamisch verschijnsel en tips die vroeger beschouwd als een op een gegeven moment vastgesteld bevel, heeft nu eenvoudig worden verscheurd. Hier zijn enkele van de regels van de schoonheid die we zei dat je beter verzorgd, maar waarom ze soms niet te breken, als je de kans hebt.

1. Geen epileren wenkbrauwen boven de bovenste regel

Dit is een regel vaak genoemd, simpelweg omdat de voorste onervaren plucker te makkelijk om te ruïneren de algemene vorm van de wenkbrauwen, proberen ze vorm van boven zou zijn. Toch zijn er professionals die weten wat ze doen, dus als je niet van de huidige vorm van de wenkbrauw, is het het beste om hun diensten te gebruiken, je probeert om je wenkbrauwen een makeover extravagante jezelf.


2. Richt nooit meer dan één eigenschap

We benadrukten deze regel schoonheid opnieuw en opnieuw alleen omdat het de veiligste manier. Echter, nu is het tijd om toe te geven dat er niets mis is met de nadruk op zowel uw ogen en lippen, maar slechts onder één voorwaarde: overdrijf het niet. Een smokey eye met heldere rode lippenstift is prima, maar alleen als het oog is niet te rokerig, we hopen dat je het idee.

3. Blush is voor appels van de wangen alleen

Nee het is niet! De roodheid wordt gedacht aan een natuurlijke kleur toe te voegen aan het gezicht, omdat de logica zou suggereren dat het moet gaan naar alle plaatsen die zou natuurlijk flush. In feite, dit is wat de experts zeggen zelfs make-up artiesten - wangen, neus, voorhoofd, kin zijn allemaal goed voor blush. Wat gronden, zelfs indien de regel is het redden van de zomer, is het perfect aanvaardbaar zelfs in de winter. Krijg een beetje 'kleur in die wangen!

4. Niet overeenkomen met uw make-up om je kleren

Deze regel bepaalt dat beauty make-up en kleding zou moeten zijn als verschillende kleurenpaletten, maar, net als andere regels, dit is niet onbreekbaar niet. Weg, als dat is hoe het voelt. Soms correspondentie beter een contrast creëren. Het lijkt vaak beter en frisser. Denk aan orangy-peachy tinten, bijvoorbeeld.

5. Pas je lippenstift om nagellak

Serieus?! Er zijn zo vele ontwerpen voor nagels die daadwerkelijk is soms onmogelijk om haar nagels aan te passen aan zijn lippen. Stel je een stip op je lippen, niet te vermelden dat sommige kleuren die er geweldig uitzien op de nagels zou je er erg excentriek, als je ze toe te passen op de lippen.

6. Draag geen blauwe oogschaduw

Hoewel het zeker niet lijkt natuurlijk, net als een aantal andere tinten, blauwe oogschaduw verdient nog steeds zijn plaats in je make-up arsenaal. Zie hierboven voor de regel bijpassende make-up voor kleding, bijvoorbeeld. Dit is een manier om goed af te trekken met blauwe oogschaduw. Een andere grote schoonheid tip is om helder blauwe oogschaduw als eyeliner - op die manier zul je geen zorgen te maken dat je er uitzien als een disco koningin uit de jaren '80.

7. Lengte haren is de leeftijd-specifieke

Dit is zo oud, we hebben allemaal gehoord, maar dat maakt het niet minder vaag te maken. Length haar is afhankelijk van hoe vaak het is, wat de vorm van je gezicht en hoe u persoonlijk graag, niet op uw leeftijd. Sommige mensen merken dat hun haar heeft de neiging om meer kwetsbare met de leeftijd, maar dat is slechts een algemene feit, geen veroordeling voor kort haar, zodra je hit 40 of zoiets. Vlechten idem, door de manier waarop.

8. Haarkleur moet leeftijd te verbergen

Dit is echt dom - Sommige mensen beginnen grijzende in hun jaren '20. Het is waar dat de kleur van grijze haren niet goed gaat met een aantal gezichten, maar als je de manier waarop je jezelf natuurlijk, ongeacht uw leeftijd, dan is dat hoe je moet kijken, niet de manier waarop sommige mode- heersen toestanden. Sommige jonge beroemdheden ervaren valse kleur van grijs haar, en lijkt niet zo slecht over hen.

9. Conditioner mag alleen worden gebruikt op de onderste twee-derde van het haar

Deze regel komt waarschijnlijk van een angst voor vet haar, maar conditionering je hoofdhuid kan niet je haar vettig te maken. Integendeel, hydrateren, effectief voorkomen van de afscheiding van sebum en dus vettigheid. Dus, voel je vrij om conditioner van toepassing op de wortels ook. Bovendien, sommigen zeggen dat de regel niet om je haar te wassen elke dag moet worden gebroken, maar we zijn sceptisch over dit.

10. Hoge prijs betekent een hoge kwaliteit

Niet per se. Waarom geld verspillen aan een duur merk moisturizer, als de goedkoopste van de apotheek precies hetzelfde effect op je huid zou hebben? Aan de andere kant, de regel geldt voor make-up: de duurdere, meer duurzaam en mooi uiterlijk is meestal. Dus is het beter om wat geld te besteden aan make-up zelf, maar beter toegankelijk te kopen make-up remover.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha