10 REGELS truc waard BREAKING10 REGELS truc waard BREAKING

Het merendeel van de regels die we moeten volgen in het leven zijn er voor een goede reden. De regels zijn er om ons veilig te houden en om te stoppen met nadelige gevolgen voor andere mensen en zo, we allemaal doen, of moet stoppen bij de rode lichten, bijvoorbeeld. Regels van de truc, echter, zijn de regels die werden uitgevonden door iemand die denkt dat hij weet wat het beste voor ons en wat we willen kijken. Regels make-up zijn geweldig als je ze gebruiken voor begeleiding en ideeën, maar de truc is iets heel individueel en persoonlijk, dus niet alle regels moeten worden gevolgd om de brief. Als niemand ooit de regels van de make-up brak, dan zouden we nooit hebben nieuwe ideeën, dus neem een ​​kijkje op deze tien regels die de moeite waard breken maken.

1. De stichting moet je nek te passen

Dit is een regel die we zagen dat echt niet veel zin. Uw gezicht en hals zijn meestal verschillende tinten natuurlijk omdat er meer zon krijgt op het gezicht van je nek. Wat belangrijker is om een ​​duidelijke lijn tussen het gezicht en de nek, die volledig onnatuurlijk zou zien niet, dus mengen stichting, ongeacht de schaduw, dus er is geen zichtbare lijn tussen de kin en hals.


2. gecombineerd altijd rokerige ogen met naakt lippen

De traditionele advies is dat er slechts één of meer van uw ogen of lippen moet het middelpunt van de belangstelling, dus met rokerige ogen, moet je naakt lippen. Er is natuurlijk geen reden waarom je niet kan hebben zowel lippen en ogen vet gedurfd, totdat je over de top. Op een bepaalde manier, zijn ogen zeer gedurfde en naakt lippen kan zodat het lijkt alsof je de tijd om de truc te voltooien niet krijgen!

3. De nagels en lippen moet altijd overeen

Met behulp van identieke kleuren nagellak en lippenstift is een regel die snel heeft geoordeeld generaties tot rond de jaren zestig. Identieke nuances lijkt oud en te formeel voor vandaag, dus ga voor kleuren die elkaar niet noodzakelijk degenen die aan te vullen.

4. Gebruik altijd een primer

Een primer is geweldig voor het effenen van de huid, maar niet nodig om een ​​primer gebruiken elke dag, vooral als je een droge huid hebt. Bijna elke dag, een vochtinbrengende crème is alles wat je nodig hebt en je kunt de primer sparen voor speciale gelegenheden, als je wilt.

5. gaan nooit zonder make-up

Dit is een andere oude regel dat sommige vrouwen gebruikt om te volgen; ze nooit het huis verlaten zonder dat hun "gezicht" op het eerste. Natuurlijk kunt u uit te gaan zonder make-up op alle, of gewoon een beetje ', zo u wilt, het is allemaal over wat maakt je comfortabel voelt, dat is wat telt. In slechts een paar dagen, geen make-up, laat de lucht om uw huid en kan uw teint te verbeteren.

6. Draag geen mascara en eyeliner op je onderste wimpers

Sommige mensen beweren dat eyeliner en mascara op je onderste wimpers zal je er ouder uitzien, maar we denken van niet. Het is waar dat als je diepliggende ogen, of zeer kleine ogen, dan laat de onderste wimpers kale kan maken ogen groter lijken, maar anders, er is geen reden waarom je niet moet gebruiken mascara en eyeliner rondom je ogen.

7. Het product mag alleen gebruikt worden voor wat ze waren bedoeld

Als het gaat om wat je gebruiken voor uw producten, producten verdubbelen of verdrievoudigen plicht kan een grote hulp zijn als je in een haast, of je uit iets draaien. Het enige dat je moet oppassen dat je de etiketten te controleren voordat je iets in de buurt van de ogen te gebruiken om te zijn, voor het geval ze zijn niet geschikt voor dit.

8. Hoe meer je uitgeeft, hoe beter de truc

De truc zeer, zeer, goedkoop mogelijk niet van hoge kwaliteit zijn, maar dat betekent niet dat je moet een fortuin te besteden aan make-up. Als u wilt, draag het dan, moet de regel van make-up, en als je een hoop geld uitgeven aan grote merken, de meeste van de tijd, je betaalt voor de naam op het etiket, niet de ingrediënten.

9. Gebruik altijd concealer voordat foundation

Deze regel is een andere truc die sommige vrouwen gewoon niet praktisch om te volgen, want als u uw stichting eerst van toepassing, dan kunt u zien welke delen van de huid niet voldoende zijn afgedekt door de stichting en kunt u vervolgens toepassen concealer, net in die gebieden van de huid die je echt nodig hebt.

10. Laat altijd mascara drogen alvorens een tweede laag

Als al deze, zogenaamde, de regels van de make-up, het gaat om persoonlijke voorkeuren. Veel mensen vinden het gemakkelijker om een ​​tweede laag mascara toe te passen, terwijl de eerste laag nog niet droog is. Ze vinden het makkelijker om te werken en vorm te geven de wimpers wanneer de eerste laag is nog steeds een beetje 'nat en flexibeler.

Zoals het breken van de regels van de make-up?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha