10 regels te volgen als je rug liggen met je ex10 regels te volgen als je rug liggen met je ex

Heb je nagedacht over te gaan weer naar je ex? Er is niets mis mee, en het geven van een tweede kans werkt vaak. Maar er kan veel bagage die kan krijgen in de weg nooit een succes weer, dus lees deze tien regels in gedachten te houden als u besluit om het eens te proberen ook:

1. Niet overhaast

Zorg ervoor dat je niet overhaast in dingen te snel. Ben je hier eerder geweest, weet je nog? Dus neem de tijd voordat springen terug in een full-blown relatie met hem opnieuw.


2. Herinner jezelf waarom het niet werkte vóór

Voordat je terug met je ex en u zich verbinden tot iets, denk goed na over de redenen waarom het niet eerder werkte. Analyseert zorgvuldig de reden, je nodig hebt om deze redenen onthouden, zodat u kunt voorkomen dat dezelfde fouten tweemaal.

3. Praat openlijk over je gevoelens

Veel tranen zijn te wijten aan een gebrek aan communicatie, dus als je gaat om het opnieuw te proberen, dus zorg ervoor dat je zowel openlijk spraken met elkaar wat er gebeurd is de eerste keer rond. Geen behoefte om te blijven stilstaan ​​bij het verleden, maar het is altijd het beste om zich bewust zijn van het.

4. Dan zet het verleden in het verleden en de bladzijde omslaan

Als je eenmaal terug te krijgen met je ex en vooruit weer samen, het maakt niet uit wat er is gebeurd in het verleden moet er worden overgelaten. Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste regels van het daten je ex, want voortdurende opleiding van slechte herinneringen direct zet een druk op wat een nieuw hoofdstuk in de relatie zou moeten zijn.

5. dingen anders doen

Probeer niet om het verleden relatie opnieuw wanneer je terug te krijgen met je ex, probeer iets nieuws en anders te doen. Ga naar diverse restaurants en bars of het nemen van nieuwe hobby's. Op deze manier zal het veel meer een nieuw begin kijken.

6. Stel geen vragen over wat er gebeurd is, met inbegrip

Als je rug liggen met je ex, niet quiz over wat hij deed of wie hij was bij, terwijl je elkaar waren. U kunt beide van andere mensen, maar dat is hun business. Spreken van een ander rapport kan onverwachte pijn veroorzaken en kan zelfs het gevoel dat je partner vreemd gaat, zelfs als je uit elkaar waren.

7. Vertel je vrienden en familie wat er gebeurt

Vertel mensen dat u weet dat u weer bij elkaar en kunnen er een aantal zeer moeilijke maanden, toen hij hen ontmoette. Je hebt misschien zei dat sommige vrij verschrikkelijke dingen over je ex, als ze verdelen, dus zorg ervoor dat je vrienden weten dat je weer bij elkaar, zodat ze weten wat te doen dan wanneer je je samen te zien.

8. Wees voorbereid op kritiek en vasthouden aan je wapens

U zult het gesprek van de stad voor een tijdje 'te zijn, als je terug te krijgen met je ex, of in ieder geval in je vriendenkring. Het kan ook adviseren tegen opnieuw te proberen, maar vergeet niet het is uw beslissing, en als je geest is opgebouwd, laat ze niet verandert er voor u.

9. Deal alleen als een test

Herinner dat dit een nieuwe relatie, geen voortzetting van de oude. Dat kan moeilijk zijn om te doen, maar als u overweegt deze relatie kunnen werken, net zoals je zou doen met een nieuwe persoon. Behandelen als slechts een proefperiode en net zo klaar te noemen afgesloten, zoals je zou doen met een nieuw iemand, zo niet werkt.

10. Zorg ervoor dat dit is wat u beiden willen

Om terug met je ex kan soms gewoon de gemakkelijkste keuze zijn, niet wat je echt wilt. Haal hem stabiel en er zeker van zijn dat u beiden weer bij elkaar om de juiste redenen. Vergeet niet, kunt u merkt dat je het missen van een nare wrat op uw hand, maar niet echt willen het weer nu, toch ?!

Heeft u nog andere suggesties die teruggaat met je ex?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha