10 REGELS geheim SMS DAT 'OVER TE WETEN10 REGELS geheim SMS DAT 'OVER TE WETEN

Texting is een wereldwijd fenomeen, en in elk ander moment in de geschiedenis, een vorm van communicatie is zo populair geworden zo snel. In de relatief korte tijd dat SMS al werden conventies en regels bedacht door gebruikers die elkaar allemaal kennen, dus niet in de sms-etiquette vallen, en lees deze tien ongeschreven regels van SMS en iedereen moet weten:

1. De teksten zijn korte berichten

Vergeet niet dat een tekst moet een kort stukje informatie, geen roman van epische proporties! Texting is geen vervanging voor het praten aan de telefoon, dus als de tekst die u neemt meer dan 30 seconden om te schrijven, waarschijnlijk had gebeld.


2. Sarcasme werkt niet in een tekst

Houd berichten eenvoudig, to the point en niet proberen om sarcastische opmerkingen te maken. U kunt elke stem niet geven in een tekst en een sarcastische boodschap kan gemakkelijk worden genomen op de verkeerde manier.

3. Niet overmatig tekst

Als je blijft over het verzenden van teksten onnodige, dan mensen gaan vervelen en stoppen met lezen. Het is zo goedkoop en gemakkelijk om een ​​tekst te verzenden, je probeert om iemand over wat je doet, elke minuut van de dag tekst. Als je begint te doen die mensen niet de moeite om de tekst te lezen wanneer het belangrijk om niet te sturen is.

4. Niet achter tekstberichten te verbergen

Een tekst kan heel moeilijk en onpersoonlijk, dus niet gebruiken voor uitgaande SMS gevoelig. Niet breken met iemand uit een tekst, dit is gewoon een lafaard, en als je iets hebt om gevoelige aard te bespreken, dan doe het aangezicht tot aangezicht of bel de persoon.

5. Double check voordat je op enter

Een andere nuttige regels van SMS is dat de technologie Tekstvoorspelling is niet perfect en de structuur van de automatische correctie herinneren kan komen met een aantal interessante woorden die niet betekenen schrijven. Nagelezen uw bericht altijd voordat u het verzendt, om ervoor te zorgen dat je zegt wat je bedoelde te zeggen.

6. Niet teveel afkortingen

Vergeet niet dat niet iedereen is op snelheid in de chat-spreken, dus niet misbruiken. 'Lol cu ​​2nite', kan het perfect zin om je, maar je vader kan het geringste idee van wat je bent over het niet hebben.

7. niet tekst als je dronken bent

Naast een goede en belangrijke regels van SMS is om een ​​tekst te sturen wanneer je nooit te veel gedronken had. Het zal geen zin nog erger te maken, of, iets wat je later spijt zeg je.

8. niet tekst naar hoofdletters

Maak je geen zorgen over het opslaan van hoofdletters en kleine letters, hoofdletters tekstbericht, maar maakt het eruit YOE'RE SCHREEUWEN!

9. Verwacht niet direct antwoord

Een andere nuttige regels van SMS is dit: niet verwachten dat een antwoord op de teksten onmiddellijk, niet iedereen anders te doen, dan kijken naar hun telefoon! En nooit tekst na tekst te verzenden, vraagt ​​iemand waarom ze hebben niet gereageerd op de tekst. Dit is gewoon vervelend.

10. Stuur nooit compromitteren foto's

Op een meer serieuze noot, nooit een tekst of een foto van jezelf dat je beschaamd zou zijn als iemand anders heeft gezien sturen. De telefoons kunnen verdwalen, telefoons zijn achtergelaten op de tafel waar andere mensen ze kunnen kiezen, en je kunt nooit 100% zeker weet waar het beeld met een tekst zou kunnen eindigen wordt verzonden.

Wat is uw favoriete regels van SMS?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha