10 redenen waarom zij niet mogen worden beïnvloed door de oordelen en COMMENTAAR VAN DE MENSEN10 redenen waarom zij niet mogen worden beïnvloed door de oordelen en COMMENTAAR VAN DE MENSEN

We hebben al eerder gekwetst door wat iemand anders zei over ons, maar we echt schelen over wat ze denken? De meeste van de tijd die mensen zeggen hatelijke dingen op anderen gewoon omwille van jaloezie of onwetendheid, en de realiteit is dat de enige persoon die echt heeft het recht om u te oordelen, is u. Dus, luister naar jezelf en anderen niet en lees deze tien redenen waarom je nooit moet verlaten oordeel en ondeugende opmerkingen van andere mensen die geïnteresseerd zijn:

1. Luisteren naar breng ze naar beneden

Je kunt je leven niet leven op basis van wat andere mensen denken, je moet leven voor je. Als je te veel over wat anderen zeggen maken en na te denken over je, dan elke kleine negatieve commentaar neemt u mee naar beneden. Moed in hun overtuigingen en leef je leven de manier waarop je denkt dat goed is en je zult gelukkiger zijn.


2. Neem als een vorm van vleierij

Sommige mensen kunnen gewoon niet vinden in zichzelf de moed om iets leuks te zeggen, wanneer je iets dat ze niet hebben, zodat je toevlucht nemen tot bitterheid en afgunst plaats. Wat je ook hebt dat is bijzonder, het is gewoon je, zo gevleid dat ze merkten. Zelfs als ze niet weten hoe ze dingen te uiten op de juiste manier.

3. Het is niet zo belangrijk als je zou denken

Mensen zeggen vaak dingen zonder na te denken, en dat betekent echt niet dat het was zo pijnlijk, als het lijkt. We hebben allemaal de neiging om dingen te persoonlijk te nemen en, terwijl je nog steeds steken van een reactie van de andere persoon heeft al vergeten, want het was echt niet zo belangrijk helemaal voor hen.

4. Het zal worden tegengehouden

Als je voortdurend zorgen te maken over wat anderen denken, dan zul je nooit meer volgen hun dromen. Soms moet je gewoon vergeten wat anderen denken en doen wat goed voor u is.

5. Het is slechts een advies

Niemand heeft het recht om te denken dat hun mening is geldig als advies de volgende persoon. Mensen praten onzin de hele tijd, maar het is slechts een mening, geen feit, en hebben er recht op. Net zoals je het recht hebben om hun standpunten te negeren.

6. Het is niet mogelijk om alle mensen aan alle tijd

Niemand kan door het leven gaan houden iedereen gelukkig de hele tijd, dus er is geen enkel punt in het proberen om. Iemand zal altijd met u eens. Totdat ze trouw aan zichzelf en zijn niet opzettelijk kwetsen, dan kun je leven met een gerust geweten negeren en beledigende opmerkingen.

7. Je hoeft niet altijd de goedkeuring van anderen nodig

Gewaardeerd worden of zelfs te bewonderen is leuk, maar niet essentieel. Je kunt niet de gedachten van andere mensen te controleren en je hoeft niet hun goedkeuring nodig, als u van plan bent te doen. Niet iedereen houdt van dezelfde soorten voedsel dat je doet, maar maak je geen zorgen over.

8. Mensen die oordeel te vellen zijn meestal mensen die doen er niet toe

Het is een vreemde zaak in onze natuur dat we vaak zoeken naar de toestemming van de mensen die we niet graag veel meer van ons de mensen die we liefhebben. E 'als een uitdaging voor ons om ze te maken als wij, toen alles wat we echt zorgen over zou moeten zijn de reacties van de mensen die dicht bij ons.

9. Het kan gewoon verkeerd zijn

Als je in de gewoonte van te geloven alles wat mensen zeggen over jou, kun je blind voor het feit dat ze eigenlijk verkeerd zijn geworden. Alleen maar omdat ze zeggen dat je nieuwe kapsel past niet bij u niet automatisch maakt het waar.

10. Het leven is te kort, dus negeren

Het leven is echt te kort om al je tijd zorgen te maken over wat iemand anders denkt. We hebben slechts een zeer korte tijd op deze aarde om alle dingen die mogelijk kunnen en soms niet iedereen het ermee eens zijn met wat we doen en hoe we het gaan doen. Maar als we te veel zorgen over dit, zullen we nooit doen een ding.

Heeft u nog andere suggesties over hoe het gevoel van eigenwaarde en vrij van meningen en oordelen van de mensen te verhogen?

Gelukkig blijven en mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  2   2
Juli- 31, 2015 | 06:08:39 | later 7 uur

Ik hou ervan

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha