10 redenen waarom u meer moet besteden aan ERVARINGEN10 redenen waarom u meer moet besteden aan ERVARINGEN

Oke, dus je bent geladen met contant geld. Je hebt zo veel geld dat je niet weet wat te doen. Wat zijn de eerste dingen die u besluit te kopen? Een abonnement op Netflix? Een nieuw shirt? Nieuwe schoenen? Oh! Wat dacht je van een stok selfie? Het wordt verondersteld om cool te zijn!

Nou, eigenlijk, zijn er dingen die veel koeler die je kunt kopen met het geld voor een apparaat waarmee u een foto van jou en je vriend met een open mond te nemen. Zo kunt u kopen

ervaringen

.


U ziet, consumentisme is allemaal goed en wel, maar het is gewoon zo vluchtig. U koopt een nieuwe iPhone, en dan voordat je het weet, het is 2016 en het is tijd om een ​​andere telefoon te kopen. De producten zijn uitsluitend tijdelijke oplossingen voor de gaten in je leven.

Ervaringen, aan de andere kant, zijn veel meer voldoening en belonen. Plus, krijgt u een herinnering die een leven lang duurt en eigenlijk het gevoel dat ze iets hebben bereikt. In plaats van zitten in de voorkant van Netflix voor 2 uur wachten voor je partner om terug op je iPhone tekst, terwijl slikken een groot bord van nacho's. Hmm.

1. Ervaringen kan uw perspectief te transformeren

Het is zo makkelijk om te leven in ons kleine luchtbel van bescherming en denken dat alles goed is met de wereld. In feite is het al te gemakkelijk om te denken dat het leven dat we leven is het leven iedereen leeft en dat dit is de manier waarop dingen zouden moeten zijn.

Maar om nieuwe culturen te introduceren maakt het mogelijk om het leven anders zien. U krijgt om een ​​nieuwe manier van leven en een nieuwe manier om te genieten van het leven te zien. Je ogen zijn open voor nieuwe procedures, nieuwe wensen en behoeften, en kunnen - net kan - helpen uw kijk op het leven veranderen.

2. nieuwe vaardigheden te leren

Ook in dit geval, wanneer die in onze bellen beschermingsniveau zelden leert nieuwe vaardigheden. De meesten van ons hebben geleerd om te rijden als we waren 17, en we kregen de knie van het koken toen we jonger waren. Na dat, de enige dingen die we echt nodig om te leren is hoe ons werk te doen.

Maar als op weg naar een afgelegen regio van de wereld, is het mogelijk dat u zal worden gedwongen om nieuwe vaardigheden te verwerven. Kunnen er plaatsen waar je nodig hebt om te leren hoe je een bierflesje openen zonder een flesopener, of kunnen er plaatsen waar je nodig hebt om te leren hoe u uw eigen tent. Je kan ook leren om kleren te wassen zonder een wasmachine!

3. Ervaringen creëren herinneringen

Zitten rond in je pyjama op een 'koude dag "niet herinneringen - ervaringen te doen. Hoewel de herinneringen zijn niet iets tastbaars dat we eigenlijk kunnen herbeleven fysiek, ik ben blij iets dat we allemaal graag terug te kijken. Om ervoor te zorgen dat binnen een paar jaar, heb je iets om je lachen als je terugkijkt op je leven, uitstappen en nemen aan enkele fantastische ervaringen.

4. Ervaringen zijn uitdagend

Wat ervaring die je kiest te nemen, zij het een berg beklimmen of te leren hoe te handelen, vindt u dat het een uitdaging is. En in het leven, zijn er weinig dingen die ons te motiveren meer uitdagingen. In plaats van de dag door te brengen kniezen rond het huis proberen om uw nieuwe iPhone te werken, waarom niet je hard verdiende geld uitgeven aan iets dat echt daagt je mentaal en fysiek? U zult merken dat het veel leuker!

5. ervaring kunt u kennismaken met nieuwe vrienden

Gevoel nogal verveeld met je sociale kring? Misschien bent u ook beginnen te voelen een beetje 'alleen maar omdat iedereen is gegroeid, getrouwd en hebben het te druk om op te hangen deze dagen? Dit is geen probleem als je er kunt gaan op nieuwe avonturen voor zichzelf.

Als u besluit om uw geld te besteden aan een nieuwe ervaring, is het waarschijnlijk om de banden met de nieuwe vrienden die dezelfde interesses delen om u te raken. Dit maakt het gewoon nog meer lonende ervaring, en helpt in contact met een breed scala aan leuke mensen te brengen.

6. ervaringen kan je geest te openen

Ik weet niet wat de deal is met het werk? Altijd gedacht golf was voor de middenklasse, saaie oude folk? Als u probeert om iets wat je hebt nooit gedacht dat het zou worden ervaren, is er een grote kans dat alle vooroordelen uit het water zal worden geblazen. Het is gemakkelijk om te denken dat we alles weten, maar eigenlijk krijgen die er zijn en iets dat onze vooroordelen kunnen uitdagen ervaren. In feite kan het eigenlijk ons ​​leiden naar iets dat we nooit gedacht dat het zou zijn omarmen.

7. Ervaringen Give You Inspiration

De rudimentaire slag Amerikaanse schrijver Jack Kerouac bracht het grootste deel van zijn leven op de openbare weg, en heeft zijn ervaringen verzameld in een serie korte romans. Sindsdien is hij een grote schare fans heeft ontwikkeld, vanwege zijn eerlijkheid en zijn enthousiasme voor een leven vol ervaringen. Mensen die zijn werk lezen zijn geïnspireerd om er even uit en echt leven te ervaren voor zichzelf.

Net als Kerouac, geld te besteden aan ervaringen kunt u te inspireren als het gaat om hun kunst. U zou kunnen worden geïnspireerd om te schrijven over je ervaringen, of je zou zelfs geïnspireerd worden om een ​​aantal kunstwerken te produceren. Of zelfs een korte film!

8. De ervaringen kunnen leiden tot uw roeping

Niet helemaal zeker waar het leven wordt nu geleid? Dan kun je net nodig hebt om te investeren in enige ervaring. Niet iedereen wie wandelen verloren, maar sommigen van ons wandering gewoon op zoek naar een beetje 'begeleiding. Hoe om eruit te komen en ontdek nieuwe dingen kan uw ticket naar uw doel en passie in het leven te ontdekken.

9. Het kan niet Experiences kwantificeren

Nooit kocht een nieuwe telefoon en dacht: "Man, dit

zuig-

"?

We waren er allemaal met dure aankopen. Soms, de aankoop van materialen eigenlijk ons ​​meer ellende die ons vreugde. De auto breekt na een maand. De televisie niet op te nemen dat het programma dat we wilden. De handset krijgt een virus. En zo verder.

Ervaring, maar niet hetzelfde pad volgen. Ze blijven altijd aangenaam. Tuurlijk, het kan een paar $$ kosten, maar op de lange termijn, zul je alleen maar groeien ze meer en meer liefde.

10. De ervaringen kan je leven voelen

Waarschijnlijk meer dan iets anders, kan de ervaring echt je het gevoel alsof je leeft het leven. Zitten rond thuis na de andere dag hard werken kan je robot voelen. Eropuit en daadwerkelijk iets te doen maakt je leven met kracht en oneindige vreugde te voelen. Er is echt de grootste sensatie van die eerste uitstapje in de bergen, of de blik van een echt kunstwerk van Picasso, of dat moment dat je uit het vliegtuig stapt in Oost-Afrika.

Wat denk je van geld te besteden aan ervaringen?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha