10 redenen waarom u een 'DREAM notebook moet hebben10 redenen waarom u een 'DREAM notebook moet hebben

Mensen hebben geprobeerd te begrijpen waarom we dromen en wat we willen onze dromen voor eeuwen. Dromen kan leuk, angst of zelfs verhelderend zijn, maar de meesten van ons vergeten onze dromen in een paar seconden na het ontwaken. Dat is waarom sommige mensen willen een droom dagboek bij te houden, zodat je je dromen kunt opnemen en proberen te begrijpen wat ze bedoelen. Als u wilt verkennen verder je dromen, koop dan een notebook en een register bijhouden van je dromen en hier zijn tien redenen waarom je zou willen.

1. Het kan helpen om beslissingen te nemen

Er is veel te zeggen voor het slapen op een probleem, want wat je hersenen doet tijdens de slaap, soms lijkt te werken op de problemen voor u. Een oplossing voor een probleem kan tot u komen in een droom, dus schrijf het op en vergeet het niet.


3. kunt u uw zelfbewustzijn te verbeteren

Wanneer je droomt, je onderbewustzijn overneemt en, verborgen angsten en zorgen kunnen naar voren komen. Schrijf je dromen, als je wakker wordt en je kan iets dat je niet eerder begreep vinden.

4. Dromen kunnen creatieve inspiratie brengen

Er zijn geen grenzen in dromen, dus je kunt dingen te zien zoals je nog nooit eerder gezien. Veel kunstenaars en schrijvers zeggen dat ze inspiratie krijgen van hun dromen, zodat ze schrijven hen en je zou de innerlijke kunstenaar in u vinden.

5. Het helpt om een ​​lucide droom te creëren

Een lucide droom is er een waarin je kunt beïnvloeden wat er gebeurt en houden een droom dagboek kan u helpen dit te ervaren. Als je kunt doen, is een beetje 'alsof je in de beste game die je ooit hebt gezien!

6. Het is heel therapeutisch

Houd een nota van uw dromen betekent dat je de kans om ze te analyseren krijgen, en dit wordt gebruikt door sommige therapeuten om de innerlijke gevoelens van de mensen te verkennen. Of je gelooft dat dromen een betekenis hebben, zul je verbaasd zijn hoe gemakkelijk je kunt vastbinden, zelfs de vreemdste droom van iets dat gebeurd is, of er gebeurt in je leven.

7. Hoe vaker je het doet, hoe meer je zult herinneren

Als je een droom dagboek regelmatig te houden, is het langzaam in staat om meer en meer van je dromen te herinneren. Hoe meer je nog, hoe leuker het is en hoe meer we kunnen leren over jou.

8. geeft je hersenen een goede training

Het proces van het herinneren van je dromen en dan proberen om ze te ontcijferen is een grote mentale training voor de geest. Ze dwingen je bewuste geest te werken met uw onderbewustzijn en dat kan een zeer verhelderende ervaring zijn.

9. u kunt blijven leven je dromen

Heb je ooit wakker en dacht. Wow, dat was een grote droom, alleen te zijn vergeten door de tijd dat je uit bed? Dromen kan behoorlijk cool, evenals het verlichten, om te schrijven, en te genieten van het langer!

Leuk 10. 'te doen

We herinneren ons een droom, terwijl het nog relatief vers in je geest en je zult ontdekken hoe vreemd en verrassend was. Het kan heel leuk zijn proberen te achterhalen sommige van die echt raar en geven u iets om je vrienden te vertellen!

Je hebt een 'droom boek'?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha