10 redenen waarom u dankbaar voor uw EX moet worden10 redenen waarom u dankbaar voor uw EX moet worden

Gewoon de dag dat je split met je vriendje, kan dankbaarheid het laatste woord dat in je opkomt als je denkt van hem. Maar na verloop van tijd, en hoewel het voorbij is, zul je merken dat je niet profiteren van de relatie. Die kan zeer nuttig zijn om te beseffen, in de eerste weken na een breuk, dus lees deze tien redenen waarom u dankbaar voor uw ex zou moeten zijn.

1. Misschien was het niet allemaal slecht

Hoewel het misschien niet meteen lijkt, als je kijkt terug op het rapport later, zul je zien dat er goede tijden, evenals de slecht zijn geweest. Proberen te herinneren wie, in plaats van alleen de gevechten of de bitterheid, en de relatie zal veel 'nuttiger lijkt.


2. U zult in staat zijn om de borden ter plaatse sneller volgende keer

De ervaring van een breuk kan ons leren veel lessen en een daarvan is de tekenen niet negeren de volgende keer. Relaties zelden uiteindelijk helemaal uit de lucht, en zelfs als je ervoor kiest om ze te negeren, de borden waren er waarschijnlijk. Leren van deze en de volgende keer, kunt u deze tekenen voordat zien, de controle en sneller om de relatie te beëindigen, zonder tijd te verspillen.

3. Het zal u een sterker persoon

Een fractie eigenlijk maken je sterker. Niet alleen geven u de emotionele kracht om relaties beter te beheren, zal het ook helpen in je relaties met andere mensen ook.

4. Het leert je meer over wie je echt wilt

Kijk goed naar wat je niet bevalt deze man en leer van deze ervaring. U kunt dankbaar zijn voor uw ex voor het onderwijs is meer over wat dit type van de mens is echt tijd doorbrengen met en, uit deze, zal je een beter idee van de aard van de man die je echt op zoek bent te krijgen.

5. Wees dankbaar dat eindigde toen het deed

Echter, de relatie beëindigd, moet er sprake van redenen, en je kunt dankbaar het eindigde toen het deed. Hoeveel erger zou het zijn als de relatie voor nog eens vijf jaar had voortgezet en dan het onvermijdelijke nog gebeurd?

6. U zult waarschijnlijk kennis met nieuwe ervaringen

Denk na over de dingen die je zou niet eens geprobeerd hebben als hij nooit deze man had ontmoet. De meeste mensen hebben hun partners om nieuwe dingen, zoals muziek, eten of hobby, en sommigen van hen kan blijven met u voor het leven.

7. Heeft u geleerd hebben meer mensen

Zelden zo dicht mogelijk bij een andere persoon als we doen om een ​​liefhebber en, door middel van onze voormalige krijgen we een beter begrip van de mensen. Dit zal ons helpen om onze partners meer verstandig in de toekomst kiezen en dat leert ons dat we wel en niet kunnen vertrouwen.

8. Hij leerde meer realistisch

Soms denken we dat de liefde is perfect, maar het is nooit echt een pauze en we kunnen helpen om meer realistische verwachtingen voor de toekomst te stellen. Dingen werken niet altijd de manier waarop we zouden willen, en een ex is de perfecte persoon om de les te leren.

9. Hij leerde om de verandering beter accepteren

Een onderbreking leert ook dat het veel beter is om te gaan met verandering, van wat je dacht. Iedereen vreest verandering, maar een voormalig leert je dat je ermee kunt doen en dat het leven echt de slag te gaan.

10. Hij hielp groeien

Het belangrijkste van alles om dankbaar voor te zijn, is dat je ex heeft me geholpen uitgegroeid tot een meer volwassen persoon en een beter mens. Een scheiding is pijnlijk en er is niet te ontkennen dat, maar we moeten allemaal een paar pauzes onder onze riem om ons te helpen de wereld te begrijpen om ons heen net een beetje 'beter.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha