10 redenen waarom RELATIES het risico waard raken gewond10 redenen waarom RELATIES het risico waard raken gewond

Als we jong zijn, we snel leren dat er iets heet het pijn doet raakt, zodat het niet opnieuw te doen. Dan, als we een beetje 'ouder, ontdek je dat de relaties ook kan pijn doen, maar we willen nog steeds terug te gaan en doen het allemaal weer opnieuw. Het kan moeilijk zijn om een ​​nieuwe relatie aan te gaan, als je al eerder gekwetst, maar er zijn enkele goede redenen waarom we het doen en hier zijn tien redenen waarom relaties zijn het risico op het krijgen van pijn waard.

1. Het is allemaal deel uit van de rijke schakering we leven noemen

Een rijk leven is er een die vol herinneringen en verbazingwekkende ervaringen en relaties zijn slechts een onderdeel van. Als we gewond raken in een relatie, kan de herinneringen pijnlijk zijn op het eerste, maar uiteindelijk zal de pijn verdwijnen en u zal worden overgelaten met het goede herinneringen en dat maakt het de moeite waard op het einde.


2. Als u niet het risico te nemen, dan zul je nooit weten

Als u een back-out om uit te gaan met iemand, omdat je bang om gekwetst bent, dan zul je nooit weten of het "Het rapport" had kunnen zijn. Als u niet aan alle kansen die zich presenteerde met het leven te zeggen, dan zul je nooit ervaren iets, goed of slecht.

3. Je leert van elk rapport

Wanneer je in een relatie, je een beetje 'meer over jezelf en andere mensen te leren. Geen relatie is een complete verspilling van tijd, omdat het meer ervaring en kennis van het dat zou kunnen helpen bij het volgende verslag.

4. Omdat u een relatie

Geen behoefte om te zijn in een relatie, er is absoluut niets mis met het zijn enkele en plezier, maar voor veel mensen, in een betekenisvolle relatie is een belangrijk onderdeel van wat hen gelukkig maakt. Als dat is wat je echt wilt, dan is het de moeite waard om het risico op het krijgen van pijn. Waarom zou je jezelf ontkennen je geluk, net op de off kans dat het mis zou kunnen gaan?

5. Omdat je bent sterker dan je denkt

Wanneer je hart is gebroken, het doet pijn, maar de pijn niet weggaat. Je bent sterk genoeg om te gaan met een gebroken hart en zal herstellen. Je bent veel sterker dan je denkt en een gebroken relatie zal je leren hoe sterk je werkelijk bent.

6. Omdat niets goed komt zonder risico

Absoluut niets is zonder risico, dus je kan net zo goed geef het een gaan. Als u uw droomvakantie, kan de strijd worden geannuleerd of, als je eet een fantastische maaltijd, kon je voedselvergiftiging! Je kunt je leven niet uitgeven die risico-avers tot 100%, of je zou nooit iets doen.

7. De potentiële voordelen opwegen tegen de mogelijke risico's

Wanneer u de risico's en voordelen van een relatie te wegen, zal het worden achtergelaten met weinig twijfel dat het een risico is de moeite waard. Immers, hebben we het over een lange levensduur van geluk dan een korte periode van liefdesverdriet. Geen Context!

8. Waarom kunnen zich niet stoppen

U kunt zich niet stoppen verliefd, dus niet eens te proberen. De meesten van ons hebben liefde in ons leven en iemand om dingen te delen, dus niet te proberen en dwingen je om anders te zijn. Het is gewoon de natuur doet zijn ding, en wie zijn wij om te betogen met dat.

9. De pijn is slechts een deel van het leven

Je moet het goede met de slechte te nemen en dat is gewoon een feit van het leven. Als alles was perfect en rooskleurige de hele tijd, dan is er niets zou speciaal voor ons zijn. Soms dingen werken en soms doen ze niet, en dat geldt voor elk aspect van het leven, dus laat je angst om gekwetst stop je van het hebben van plezier.

10. Waarom is het de moeite waard

Verliefdheid is het beste gevoel in de wereld en een beetje 'van een gebroken hart waard, zelfs als ze zich slechts een keer in een levenslange liefde. Het is echt beter te hebben liefgehad en verloren dan nooit te hebben van de ware liefde op alle bekende.

Denkt u dat de betrekkingen zijn het risico van het krijgen van pijn waard?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha