10 redenen waarom MOOIE LIPSTICK Uw dag kan draaien RONDOM10 redenen waarom MOOIE LIPSTICK Uw dag kan draaien RONDOM

Zelfs wanneer in een haast om te vertrekken, veel meisjes gaan zonder een aantal beauty producten, maar ze nooit gaan zonder hun lippenstift. Dus wat is het lippenstift, dat maakt het zo speciaal? Het idee van lippenstift begon in oude tijden toen de vrouwen je lippen zou bevlekken met vruchtensappen en fruit, en vervolgens groeide uit tot de moderne schoonheid product dat we kennen en liefhebben vandaag. Lipstick is nu veel meer dan alleen een cosmetische verbetering, kunt u de manier waarop we voelen veranderen. Hier zijn tien redenen waarom je draagt ​​mooie lippenstift hele dag rond kan draaien.

1. Uw vertrouwen zal hemel zijn

Vrouwen draag geen lippenstift alleen aantrekkelijker voor mannen lijken; ze dragen omdat ze willen, en omdat het maakt ze een goed gevoel. Wanneer u brengen grote lippenstift, en je het weet, kunt u zorgen dat u zich op de top van de wereld en de super-vertrouwen, en anderen zullen onmiddellijk voelen.


2. Het maakt je meer aandacht besteden aan wat je te dragen

Als je eenmaal hebt bedrogen op enkele mooie lippenstift je gaat alles willen ook perfect uitzien. Je zal meer aandacht besteden aan de jurk die u kiest en ervoor zorgen dat haar lippen complimenten. Het zal ook de tijd nemen om ervoor te zorgen dat uw haar en de rest van je make-up is net zo goed.

3. zal je kijkt krachtiger

Bij het nemen van de perfecte lippenstift, zullen mensen je meer serieus te nemen. Grote schaamlippen zijn het equivalent truc van de macht dressing. Mensen zitten en luisteren als je iets te zeggen hebt, als je mooie lippenstift dragen.

4. U krijgt een band met andere vrouwen dragen lippenstift voelen

Dragen grote lipstick betekenen dat u lid worden van een club van mooie dragers lippenstift en je zult merken dat u zich aangetrokken tot andere mensen die zorgen voor hun lippen. Je zou zelfs kunnen vinden dat je een nieuwe kring van vrienden te ontwikkelen.

5. Het laat zien dat u de zorg

Het feit dat je de tijd om grote lippen zullen anderen dat je een persoon die geeft om hun uiterlijk te tonen nam. Dit vertelt mensen dat u zich bewust zijn van andere dingen, dus het is een geweldige manier om een ​​goede indruk te maken op een vergadering of een sollicitatiegesprek.

6. U kunt trekken als je een slechte dag

Fantastische lipstick kan ook de perfecte oplossing voor een moeilijke dag. Wanneer de dingen niet lijken om je weg te gaan, neem een ​​kijkje in de spiegel, en uw vertrouwen en vastberadenheid zal worden hersteld, en je bent klaar om terug te gaan en de strijd van de volgende ronde zijn.

7. geworden uw handtekening

Mensen zullen komen om te herkennen van uw perfecte lippenstift en zullen zo onderscheidend als een handtekening geur zijn. Het zal mensen merken en zal zeker opvallen boven de rest van de menigte.

8. Je voelt je als een beroemdheid

Voor degenen onder u die niet dragen lippenstift elke dag, de dag van vrijetijdskleding mooie lippenstift voel je je als een beroemdheid voor de dag. Iedereen die je tegenkomt zal vragen wat de gelegenheid is bijzonder en je vraagt ​​je af waarom je proberen zo geweldig vandaag.

9. U zult meer complimenten

Er is iets vreemds in grote lipstick die net lijkt om op te vallen. Sommige mensen kunnen niet eens in staat zijn om mijn vinger op wat je ziet er geweldig uit op te zetten, maar velen zullen complimenteren over hoe geweldig je kijkt.

10. U kunt de zonden van de avond ervoor te verbergen

Als u een late avond hadden de avond ervoor, dan is dat prima lippenstift direct fleuren je gezicht, en nemen alle aandacht weg van je ogen moe. Grote lipstick zal je zelfverzekerd en mooi uitzien, wat je ook echt het gevoel alsof en draag het maakt je een goed gevoel.

Vind je het leuk om lippenstift te dragen op een dagelijkse basis?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha