10 redenen waarom mensen zijn geweldig PARTNER HUMORISTISCH10 redenen waarom mensen zijn geweldig PARTNER HUMORISTISCH

De meesten van ons toegeven dat we graag rond leuke mensen zijn. Ze maken ons aan het lachen, het verbeteren van onze stemming, en laten ons zien dat het leven niet hoeft te worden zo ernstig en stressvolle de hele tijd.

Humor mensen de neiging om warm, aanhankelijk en hebben praktisch opschieten met iedereen. Maar heb je ooit afgevraagd of je een partner hebt humoristische zou een goede zaak zijn, of dat het een beetje 'stressvol? Nou, laten we een kijkje nemen op 10 redenen waarom grappige mensen zijn geweldig partners.


1. Niet Nag

Er is niets erger dan gemarteld tot de dood in een rapport.

"Je hebt niet schoongemaakt uw bord."

"Ze had niet zijn schoenen te nemen."

'Je hebt niet het toilet keten opnieuw te spoelen. "

Als je dit ding over en weer, uiteindelijk beginnen om geïrriteerd te krijgen. Het leuke is dat humoristische partners gebruiken humor om een ​​punt, dat is veel beter dan vervelend te maken. Als je vergeten bent om de keten te wassen, zou je kunnen zeggen, "Ik zie je me daar achtergelaten ander moeras. Bedankt, ik heb mijn dag uit om de beste start ooit."

2. maken grote Dads

"Papa, kunnen we samen spelen vandaag bal?"

"Nee. Je vader heeft werk te doen."

Saai.

Maar dit is precies hoe ernstig "vader" zou reageren op zijn zoon om een ​​beetje 'fun vragen. Een grappige jongen, echter, zal uw kinderen te vermaken. Verre van sombere kinderen, ellendig en ontmoedigd, zullen zij sprankelende, zelfverzekerd en gelukkig zijn.

3. Ze zijn intelligent

Nou, oke, partners humoristische zijn niet noodzakelijkerwijs slimmer dan serieuze partners, maar vrouwen worden beschouwd als een gegeven dat mensen met een goed gevoel voor humor hebben ook een goed niveau van intelligentie. Als een man grappen over alles en nog veel meer kunnen maken, het staat meestal voor een scherpe geest. En een scherpe geest is meestal een slimme.

4. U kunt hun fouten zien

Niet alleen kunt u zien grappige mensen hun eigen fouten, maar soms is het die zal wijzen! Als je dating iemand serieus, kan het een beetje 'vervelend wanneer je gewoon de fout van hun wegen niet toegeven. Dit duidt meestal een hoge ego en de angst om zwak. Humor, hoewel, zelden defensieve en in plaats daarvan te helpen een paar om te voorkomen dat de spanningen altijd houden van dingen in perspectief.

Wees voorzichtig, hoewel, want zij zullen ook ook gebreken wijzen. In een vreemde manier, natuurlijk.

5. Ze maken je aan het lachen!

D'uh! De meest voor de hand liggende reden waarom mensen maken veel plezier partners is dat ze ons aan het lachen. Als je een slechte dag, het is altijd leuk om je partner dat je kunt vrolijken. En als je al een goede dag, kun je alleen maar beter doen.

Lachen is een van de beste medicijnen die we kunnen hebben, en dat u kunt altijd vertrouwen op je partner om u een hilarische pick-me-up is zeker een van de redenen om te gaan en jezelf een grappige kerel.

6. Niet nooit bang

Het leuke is dat humoristische mensen elke rampzalige situatie kan veranderen in een grappig één. We zeggen niet dat ze zijn wrede mensen die kanker lachen. Wat ze doen is om de stemming te verlichten door een humoristische draai aan dingen.

Bijvoorbeeld, als je bang voor spoken zijn, zij zal u vermaken, doet hobbels in de nacht te zien hoe het echt leuk kan zijn. Je zou zelfs het gevoel een beetje 'van angst, maar je zult veel beter in de armen van je partner voelen nu hij een paar grapjes heeft gemaakt en verlicht de stemming. Op deze manier, een leuke partner is ook warm, liefdevol en beschermend.

7. U hoeft geen zorgen te maken om hem naar een feestje

Als je aan het daten, ernstig verlegen type zul je zorgen om het naar een vriend partij te brengen. Immers, het is niet van plan om degene die vreemd in de hoek zijn, niet voor iedereen praten? Natuurlijk is het! Omdat het te timide en echt serieus om open te stellen voor anderen en hebben een beetje 'fun. Dus je gaat te hebben om het grootste deel van de nacht om ervoor te zorgen door te brengen lijkt zo normaal mogelijk. Onhandig!

Een grappige kerel, hoewel, gaat het leven van de partij te zijn. Hij gaat wow iedereen met zijn humor en grappen, en zal ervoor zorgen dat de twee van u komen daar de geur van rozen.

8. Zij zal je geweldig voelt als je kan ze lachen

Maak een kind lach leuk kan een van de moeilijkste dingen om te doen, dat is waarom het bereiken van echt geeft je een gevoel van indrukwekkende waarde. Je denkt bij jezelf: "He, ik plezier heb eigenlijk! Wie had dat gedacht?"

In feite, het hebben van een partner humoristische daadwerkelijk zal helpen om te openen en meer plezier. Dit leidt tot een vrolijke, gelukkige relatie waar de sfeer is licht en de spanning is op een premie.

9. Zijn Zelfverzekerd

Iedereen ervan overtuigd genoeg om het schieten van de lijnen is waarschijnlijk een zelfverzekerd persoon in het algemeen. Dit betekent dat uw partner leuk genoeg zelfvertrouwen om de koe bij de horens in de meeste situaties, zelfs in de slaapkamer zal hebben.

Als zodanig kan men ook afleiden uit dit dat vrouwen met partners humoristische de neiging om meer plezier onder de lakens te hebben.

10. Vrij veel Can not Get Bored

Het is onmogelijk om te vervelen rond een leuke metgezel. Ze hebben de neiging om een ​​buitengewoon gevoel van avontuur en genieten van de spontaniteit. Daarnaast, humor vinden ze zelfs in kleine dingen. Dus zelfs als er een behoorlijk afschrikwekkend situatie en saai, zoals een stroomuitval, kunt u uw bottom dollar dat je partner is leuk om te entertainen met zijn unieke gevoel voor humor inzetten.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha