10 redenen waarom mensen die NAKED slapen zijn veel gezonder10 redenen waarom mensen die NAKED slapen zijn veel gezonder

Volgens de studie, slechts 8% van de Amerikanen naakt slapen. Toch is dit in schril contrast met het feit dat slapen in het naakt brengt een overvloed aan belangrijke voordelen voor de gezondheid.

Slaap in pyjama's, zoals de meeste mensen, kan ons allemaal warm en lastig gevallen in bed. Tijdens de ontvangst van volle kracht maakt dat sommige mensen denken van de liefde, het is eigenlijk heel slecht voor onze gezondheid. We kunnen heel snel verouderen, waardoor we gestrest, en kan ons ook vet.


In wezen, pyjama's zijn

Slechte dingen.

De waarheid is dat onze kleren vergieten als we klimmen in bed brengt veel meer voordelen dan anderen voelen zich niet alleen sensueel en gratis onder de lakens. Dus is het tijd om klaar om uw pyjama's te verliezen en werpen op uw verjaardag pak, als we een kijkje nemen op 10 redenen waarom mensen die naakt slapen is veel gezonder voor het te krijgen.

1. slaap naakt kan slapeloosheid te bestrijden

Als je niet kan afkoelen wanneer u de zak raken, het is meer waarschijnlijk te lijden aan een aanval van slapeloosheid. Dit komt omdat onze lichaamstemperatuur moet afkoelen voordat je kunt slapen. Dus als je moeite naar adem in pyjama's, sokken en neer, wilt u misschien overwegen het strippen, zodat de belangrijkste lichaamstemperatuur daalt en de slaap komt gemakkelijker.

2. Slapen naakt kan eigenlijk gelukkiger

Misschien voel je je gelukkiger als je naakt slapen omdat je vrij bent. U bent niet beperkt tot pyjama als je ouders vroeger, en je bent niet gedwongen door de beha. Je hoeft niet wakker te warm en benauwd gevoel, maar in plaats daarvan wakker fris en uitgerust.

Symbolisch, je bent vrij van conventies en al dat de samenleving u vertelt te doen. Je bent een rebel om te doen wat je wilt doen, en, jongen, zeker voelt machtig goed!

3. slaap naakt kan buikvet te voorkomen

De lagere niveaus van cortisol zijn nodig om gewicht te verliezen en de strijd van de flab. Hoge niveaus van cortisol, daarentegen, moeten de overtollige vet buik te krijgen.

Onze cortisol niveaus lager zijn na een goede nachtrust en hoger na een nacht slecht slapen. Een van de manieren om onze niveau van cortisol te verlagen is om te vertrekken uit het lichaam af te koelen natuurlijk - en we kunnen dat slapen in het naakt. Slapen in de buff helpt om ons meer fris te maken, en helpt ons lichaam om beter te reguleren cortisol vervelend.

4. Slapen naakt helpt om de huid te beluchten

Een van de grote voordelen van het slapen naakt is dat het kan helpen om gezonde huid te behouden. Als de huid niet de lucht, zou je aan te moedigen bacteriën gedijen op je lichaam, waar het kan blijven wonen en te reproduceren. Een van de makkelijkste manieren om uw huid te ventileren is om te slapen in de buff.

Uw voeten zal worden uitgezonden uit, evenals de oksels en beetje 'down-er. "Het is misschien een beetje te kijken' EEW, maar is absoluut noodzakelijk als je wilt een gezonder lichaam schoon.

5. slaap naakt kunt u meer actief te maken

Hoe vaak je thuis kwam van het werk, een douche en slip recht in je pyjama? En 'slechts 8:00, maar al het lijkt alsof je klaar bent voor de nacht. Zelfs als uw vrienden u bellen om te vragen of u wilt gaan voor een drankje, blijft resoluut dat je alleen gaat om een ​​koude nacht hebben in de voorkant van Netflix.

Het probleem is dat wanneer we glijden in pyjama zo vroeg, krijgen we lui en inactief. Naakt slapen betekent dat het wordt gedaan voor de nacht. In feite betekent dit dat je wilt is klaar om overal te gaan. Een vriend belt u en, ja, je bent in de stemming voor een dans!

6. je zekerder voelen over jezelf

Gewoon naakt in de nacht kan genoeg zijn om je vertrouwen met je lichaam te voelen. Het voelt aantrekkelijk, en soms voel je je in de stemming voor een beetje 'te vrijen.

Als je naar bed in je verjaardag pak, zul je verbaasd zijn hoe goed je je voelt over jezelf, en dit werkt zeker wonderen met uw globale schatting dagelijks.

7. slaap naakt betekent dat u nodig heeft om te douchen in de ochtend

Als er één ding is dat velen van ons haat eerste ding te doen in de ochtend, het is de douche. Zeker, velen van ons, maar de meesten van ons liever niet doen.

Nou, een manier om uit de douche in de vroege ochtend is slapen naakt. Slapen in het naakt betekent dat je de hele nacht koel, en je zal de luchtige gevoel, fris en verdomd goed haar op te starten voelen. Indien echter, levels dragen jou, je haar meer dan waarschijnlijk al ingevet. Wat betekent dat de douche tijd!

8. slaap naakt is makkelijker

Oke, het opstijgen zijn kleren en op een pyjama is niet bepaald de meest moeilijke zaak van de wereld te doen. Maar het kan enige tijd duren, en het betekent ook meer wassen.

Als je naakt slaapt, daarentegen, is het voldoende te strippen en naar bed. Het is zo gemakkelijk! Tuurlijk, zou het kunnen lijken lui, maar niet om te slapen moe, lui toch?

9. U ziet er jonger

Een van de grote voordelen van het slapen naakt is dat het kan helpen vertragen het verouderingsproces. Dit moet voor de reden waarom Joan Collins kan zien er nog 50, maar als 82.

Zie, het bijhouden van een deksel op uw lichaamstemperatuur betekent dit dat de anti-aging hormoon goed functioneren en doen hun werk goed. Als je zweet als een varken vetgemest, gewoon niet in staat zijn om hun werk te doen en je oude sneller dan uw kat te laten groeien. Om te blijven kijken jongere, krijg je kit uit en genieten van een frisse nachtrust.

10. huid op huid contact is Ace

Als je naakt slapen met je partner, de voordelen van de huid-op-huid zijn talrijk. U kunt verminderen van de symptomen van depressie, stress, en u zult ook voelen zich gelukkiger en meer vertrouwen. Je kunt zelfs in de stemming voor een beetje 'van liefde en kan helpen bestrijden slapeloosheid.

Als je naakt slaapt, kun je zelfs voorstellen dat je partner mee te nemen in haar verjaardag pak ook. Iedereen is een winnaar!

Kent u andere voordelen van het slapen naakt?

Gezond blijven en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha