10 redenen waarom MEEST WOMEN'd stoppen een gentleman10 redenen waarom MEEST WOMEN'd stoppen een gentleman

Slechte jongens kan al de woede van deze dagen, maar als we eerlijk zijn, moeten we toegeven dat er een speciale charme van een gentleman. Er zijn ook een heleboel voordelen zeer reëel, praktisch, om zo te zeggen, om uit te komen met een gentleman. Hier zijn tien van hen:

1. Geen geweld

Een gentleman per definitie niet waarschijnlijk hun toevlucht nemen tot geweld of onbeleefd gedrag, als het niet zijn weg krijgt. Dit betekent niet alleen fysiek geweld, maar ook verbaal. Met andere woorden, als je uit een gentleman waarschijnlijk niet worden beledigd of getroffen - een man is een echte man. Overigens, veel "slechte jongens" zijn heren travestieten.


2. Geen schaamte

Heren zijn een commodity met een laag risico verlegenheid. Zij weten wanneer te stoppen met drinken, bijvoorbeeld, en de kans van een heer om daarop op de aanwezigheid of afwezigheid zijn minuut. Dit is om een ​​man gaat over, na alles.

3. Ouders houden heren

En zoals blijkt, zonder reden. Natuurlijk praten we het echte ding gaat niet over valse schijn van vriendelijkheid dat sommige mannen zetten en dan af, afhankelijk van de situatie. Met een echte gentleman voor een vriendje zul je nooit zorgen te maken over deze familie bezoeken. U zult nooit zeuren over hen.

4. De Lords zijn betrouwbaar

Dit is een ander kenmerk dat de werkelijke mens bepaalt. Een mens is een mens verdient respect en als zodanig zou niet toestaan ​​dat de dame naast hem te voelen teleurgesteld in any way. In het geval dat u denkt dat de betrouwbaarheid is saai, denk opnieuw.

5. Hij voelt u zich de dame is

Laten we eerlijk zijn - kunnen we gelijk met mannen, maar dat wil niet zeggen dat we zijn niet anders. Weinigen zijn degenen onder ons die niet graag op een manier die hen laat ze speciaal voor ten minste één man, die zijn de belangrijkste persoon in zijn leven te behandelen.

6. Gebruik een verjaardag niet vergeten

Omdat ze weten dat ze belangrijk zijn jubilea, zal u eraan herinneren de speciale data in uw leven. Aan de andere kant, als je weet dat je een hekel aan verjaardagen, hij zal voorzichtig zijn niet om te praten over hen, in plaats van het maken van je schuldig over te voelen.

7. Hij zal je respecteren

Omdat het een gentleman gaat niet over hoffelijkheid oppervlak, houden de deuren open en dergelijke. Hij is echt respect voor de vrouw van zijn leven, om te zien onder de oppervlakte en waarderen alles wat de mooie vrouw die je bent maakt.

8. Geen conflicten

Nou, we toegeven dat dit een beetje 'te veel, omdat er geen relatie is volledig vrij van conflicten, maar een gentleman weet wanneer te zwijgen - hij weet wanneer is het nutteloos om te betogen met u. Dit betekent echter niet dat de heren zijn ruggengraat, je weet het juiste moment en de manier om hun gedachten uit te spreken.

9. Lords zijn wijs

Je vriendje dames zullen nooit bekritiseren onomwonden. Hij kent het verschil tussen eerlijkheid en grofheid, en nooit zal voorleggen aan het. Hij is ook niet proberen te verbeteren, in tegenstelling tot mannen die inruilen voor een moderne versie van Pygmalion.

10. De heren zijn niet soppy

Al deze aandacht, waardoor u zich speciaal voelt en geen ruzie met u wanneer ze weten dat het niet de moeite waard zou je denken dat dat een gentleman betekent slappe en te romantisch te zijn. Niet zo - dit alles betekent alleen dat de man weet wat belangrijk is en wat niet, en is gericht op de belangrijke dingen.

Kent u een aantal andere redenen waarom de meerderheid van de vrouwen zou willen om uit te gaan met een man?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha