10 redenen waarom je water moet drinken uit een Koperen PotHeb je ooit gedacht waarom onze voorouders dronk water opgeslagen in koperen potten? Je weet dat de koperen potten zijn tweede slechts aan klei potten in termen van voordelen? Vermomd als moderniteit, zelden realiseren van de grootheid van onze tradities hebben.

Dus, hoe gezond is het water opgeslagen in koperen potten? Wil je weten? Lees verder!


Koper oogopslag:

Het menselijk lichaam kan koper niet alleen synthetiseren. Koper is essentieel voor bepaalde metabolische functies. We hebben behoefte aan een constante voeding van koper aan het element te synthetiseren in ons lichaam. Daarom is het aanbevolen dat een drankje regelmatig opgeslagen water in een koperen houder (1).

Elimineert bacteriën:

Hoewel Ayurveda de gunstige effecten van koperen potten eeuwenlang heeft gedocumenteerd, heeft de wereld gevangen op onlangs. De drinkwatervoorziening leidingen en kranen in huis waren meestal van koper, waarvan de eigenschappen kiem anti opgenomen. Water opgeslagen in koperen potten E. coli elimineren binnen 24 uur. Het helpt ook vechten water overgebrachte ziekten zoals salmonella, tyfus, Shigella spp., Cholera en hoe virussen, enterovirussen en hepatitis A (2).

Regelt de werking van de schildklier:

Koper is een van de weinige mineralen die essentieel zijn voor het menselijk lichaam sporen. De goede werking van de schildklier hangt af van de hoeveelheid koper die u in uw systeem. Schildklier problemen kunnen worden veroorzaakt door verschillende dingen, maar de koperdeficiëntie is een belangrijke reden. Hebben een glas water opgeslagen in een koperen kruik vlak voor een maaltijd kan u helpen een balans te vinden en te helpen de problemen van de schildklier te bestrijden.

Vecht Artritis:

Sinds de oudheid, is koper is gebruikt ter bestrijding van artritis en andere gewrichtspijnen helpen. Het heeft van eigendom Appease uiterst effectief. En 'vooral goed voor gezamenlijke pijn veroorzaakt door reumatoïde artritis (3).

Gevechten Anemie:

Koper heeft veel vaardigheden medicijnen. Misschien wel de meest onderschatte is zijn rol in de preventie en bestrijding van bloedarmoede. Koperdeficiëntie kan ook leiden tot bloedarmoede, en met een glas water opgeslagen in een koperen vat kan verhogen niveaus van hemoglobine in het bloed zodat (4).

Heelt wonden:

Copper peptiden zijn gepland om één van de beste genezing agenten. Er zijn een aantal medische producten die koper peptiden bevatten wonden en beschadigingen huid. Koperen peptiden voeden meestal de productie van collage. Zij worden ook gezegd om de effectiviteit van antioxidanten verbeteren. Het drinken van water is opgeslagen in een koperen kruik kan dus helpen genezen wonden sneller. De andere optie is om je handen te krijgen op dure geneesmiddelen die koperen peptiden (5) bevatten.

Opstanden ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder):

ADHD is de vloek van onze generatie. Het manifesteert zich in vele vormen en kunnen leiden tot andere neurologische aandoeningen. Drink water uit een koperen vat kan helpen de effecten van ADHD bevatten. Wetenschappers hebben vastgesteld dat mensen met ADHD hebben een verstoring van de koper in hun dieet. Koperen schudt diencephalon, of de oude hersenen. De oude hersenen is verantwoordelijk voor onze antwoorden dieren. Koper onbalans kan onze cognitieve functies scheef naar de oude hersenen. Daarom kan drinkwater opgeslagen in een koperen vat helpen terugdringen ADHD (6).

Anti kankerverwekkend:

Kanker is een killer. De ziekte is als het einde van de wereld voor de meeste mensen die het contract. Maar dan, koper heeft uitstekende anti-oxidant. Dit is waarom het zo'n belangrijk element in de strijd tegen kanker. Helpt beteugelen de ontwikkeling van nieuwe kankercellen en helpt herstellen het lichaam. Het drinken van water uit een koperen vat kan dus helpen bij het intomen van de kanker en het verlenen van de nodige anti-oxidanten aan het lichaam (7).

Vertraagt ​​veroudering:

Koper heeft uitstekende antioxiderende eigenschappen; die helpt om fijne lijntjes, rimpels en fragmentarisch huid te verminderen. Drink water uit een koperen vat kan dan helpen er jonger en fitter uitzien. Helpt het verouderingsproces vertragen door het herstellen en het behoud van het bindweefsel in de huid, hart en bloedvaten (8).

Helpt zwangere vrouwen:

Voedingsdeskundigen zweren bij de effectiviteit van koper voor zwangere vrouwen. De koper is belangrijk voor de productie van erytrocyten. Verhoogt de productie van rode bloedcellen (RBC) en helpt weefsels herstellen en verteert de suikers. Zwangere vrouwen moeten koper als het helpt bij de vorming van het hart van het ongeboren kind, bloedvaten, skelet en nerveus. Koper helpt ook je huid en haar er gezond uitzien. Voor zwangere vrouwen, met een glas water opgeslagen in een koperen vat is uiterst essentieel.

We hopen dat u geniet van het lezen van dit artikel bevestigt het recht slaan water in een koperen vat. Dus verspil geen tijd en krijgen een kruik van koper vandaag! Gelieve ons te vertellen hoe het je geholpen heeft, of gewoon laat een reactie achter als je denkt dat we iets gemist hebben!

(1)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha