10 redenen waarom je nooit moet wedstrijdverslagen10 redenen waarom je nooit moet wedstrijdverslagen

Het is nooit een goed idee om uw relaties met andere mensen te vergelijken, want u moet zich richten op uw eigen. Als je merkt dat je op zoek naar andere paren en hopen te zijn zoals hen, of het vergelijken van uw huidige relatie met de vorige, lees dan deze tien goede redenen waarom u nooit verslagen moeten vergelijken:

1. Je hoeft niet alles zien

Als je bang bent dat je relatie niet overeenkomt met de schijnbaar prefect relatie met iemand anders, dan vergeet niet dat je niet alles weet. Ze hebben hun strijd en hun slechte tijden ook. Misschien is het gewoon beter een goede front op te zetten.


2. U bent waarschijnlijk echt te vergeten wat je

Dus, vriend van uw beste vriend rijdt in een Mercedes en ze kocht een prachtige diamanten ring. Eigenlijk betekent dit dat je gelukkiger dan jij? Hij wikkel je vriend in een warme deken en breng een warme drank toen ze voelt zich slecht, als je man doet. Of is het te druk met werken om eens in de gaten?

3. 'alleen naar beneden

Het vergelijken van jezelf met anderen zullen alleen u neer, omdat je alleen maar te kijken naar de dingen van de andere persoon die je denkt dat ze beter. Het ontneemt de vreugde van wat je gedaan hebt, als je het vergelijkt uw relatie met andere mensen.

4. Het zal je partner pijn doen

Als je begint te denken dat je zou willen dat we waren meer als het andere koppel, zijn ze echt gaan naar de partner pijn doen, want het gaat over na te denken: 'Ik wou dat je meer als die andere man.'

5. Hun geluk niet verandert uw

Wat ook nog een paar niet je geluk beïnvloeden. Als iemand anders lijkt gelukkiger dan je bent in hun relatie, dan moet je blij zijn voor hen en, misschien, op zoek naar wat je kunt je kunt doen om je eigen te verbeteren.

6. Je verliest wat je hebt

Als je te veel op wat andere mensen zijn gericht, dan zal je missen op alle goede dingen die je hebt. Kijken meer naar de grote dingen over je relatie, te vieren die, geniet ervan en maken het meeste van wat is van jou.

7. Niemand is perfect

Iedereen heeft fouten, zelfs de perfecte vriendje dat je vriend lijkt te hebben. Kijk naar al de positieve dingen over je vriendje dat je leuk vindt en leren om zijn fouten te accepteren; omdat uw vriend zal hebben gehad om hetzelfde te doen, je gewoon niet weet.

8. Je zou kunnen verliezen wat je hebt als je de leiding van de groen-eyed monster volgen

Jaloezie is geen goede zaak om te leven met, en als je partner voelt dat je niet blij mee, dan kunt u de beslissing om door te gaan zichzelf te maken. Ben je echt zo ongelukkig in je relatie die je wilt dat dit gebeurt, of is het gewoon de groen-eyed monster die een rol spelen?

9. alleen zullen we ons richten op de negatieve aspecten

Als je kijkt voortdurend verslagen van andere mensen, dan zal je beginnen te kijken naar alleen het negatieve van hun eigen land. Vergeet niet, het gras kijkt alleen groener aan de andere kant, maar zelden is wanneer je er daadwerkelijk krijgen.

10. Het is een verspilling van tijd en energie!

En tot slot, waarom verspil je tijd geobsedeerd verslag van iemand anders! Als je echt ongelukkig in je relatie, dan ofwel het werk vaststelling van de problemen of, als je moet, ga je gang. Uw geluk is het belangrijkste en alleen jij kan de echte rechter van deze zijn.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha