10 redenen waarom je niet moet zorgen te maken over zijn ex10 redenen waarom je niet moet zorgen te maken over zijn ex

Maak je je zorgen over je ex? Nou, we hebben allemaal ons afvragen van onze ex-partners, de truc is echter niet in staat te stellen een alles verterende dacht dat de kleuren het advies van uw jongen te worden. Iedereen heeft een verleden, met inbegrip van u, dus vergeet zijn ex en lees deze tien redenen waarom ze in de achterkant van je hoofd kan zetten:

1. E 'met u, niet met u

Hij koos ervoor om bij je zijn. Ja, kan hij haar hebben gehouden in het verleden, maar nu is met u. Dat alleen al zegt veel en je moet respect voor de keuze die hij maakte en gewoon gelukkig zijn.


2. Heeft u een verleden ook, net als iedereen

Vergeet niet dat je had andere vriendjes ook. Wat zou je zeggen als je vriendje was bezorgd over je exen? Waarschijnlijk is het zelfde ding dat je vertelt over zijn ex nu. Alle voorbij, dus laat het op zijn plaats - achter!

3. Het toont een gebrek aan vertrouwen in de man, die niet gunstig is voor je relatie

Met zelfs het denken over zijn ex, welke boodschap u sturen naar je vriendje? In wezen, wat je zegt is dat je hem niet vertrouwt en u denkt dat zou zijn vreemdgegaan met zijn ex. Het is dat wat je echt denken?

4. Leer om te accepteren dat hij hield van anderen, net zoals je deed

Hij, ongetwijfeld, net als zijn moeder, zijn zus of zelfs zijn beste vriend, maar dat maakt zijn liefde niet verandert er voor u. Hij waarschijnlijk gebruikt om zijn ex te houden, maar in ieder geval, dat laat zien dat hij in staat is om te zorgen voor een persoon, en nu die persoon is u.

5. U bent bloot hun onzekerheden en angsten, die de grootste kans ongegrond

Ben je van mening dat je angst van haar ex, de terugkeer naar de scène is slechts een teken van je onzekerheden? Hij heeft waarschijnlijk niet van plan het verlaten voor zijn ex; het is gewoon je eigen, ongegronde vrees dat dit een probleem voor u maken.

6. U hebt overschreden opnieuw te analyseren!

Probeer niet te denken over dit; het is waarschijnlijk niets aan de hand helemaal. U bent waarschijnlijk ziet problemen die nog niet bestaan, dus zet uit je hoofd en probeer niet te raden wat je man denkt. Als hij nu bij je en zegt dat ze houdt van u en zorgt voor u, dat waarschijnlijk betekent dat het!

7. 'waarschijnlijk zelfs niet geïnteresseerd

Hebt u ook overwogen wat zijn ex zou kunnen denken? Er moet zijn geweest waarom je vriendje en zijn ex split en wat denk je dat je geïnteresseerd zou zijn, en zelfs hem gehad? Het is meer waarschijnlijk dat uw ex-vriendje is verhuisd, net zoals hij deed, en dan moet je het doen.

Jaloezie - 8. Het kan gewoon een geval van Green Eyed Monster zijn?

Het is zijn ex-vriendin een echte probleem, of is het gewoon een geval van groen-eyed monster over te nemen? Geen behoefte om jaloers van het verleden; dat is alles in kannen en kruiken. En 'wat gebeurt er hier om gaat en jaloers op zijn verleden te zijn is volledig contraproductief.

9. U bent laat haar controle te nemen

Waardoor je zorgen te maken over haar, ze liet haar te winnen! Je toegeven dat ze nog enige invloed op je kind en dat is waarschijnlijk niet waar. Haar niet geven de tevredenheid! En 'het verhaal en je bent nu.

10. Het is een verspilling van tijd en energie

Laat uw energie en uw tijd zorgen te maken over zijn ex geen afval; Ze is niet alleen de moeite waard. Dit is de tijd dat je moet concentreren op uw relatie, niet de oude. Wil je echt wilt geen energie bij allen te brengen over haar ?!

Dus, zoals je kunt zien, het is absoluut geen zorgen te maken over zijn ex; gewoon genieten van het leven met de man van je dromen en gelukkig!

Voel je vrij om je relatie advies en dating tips delen in de commentaren hieronder.

Smile altijd!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha