10 redenen waarom je niet hoeft te proberen om perfect te zijn10 redenen waarom je niet hoeft te proberen om perfect te zijn

Het streven naar perfectie lijkt misschien een goed idee, maar in werkelijkheid heeft vele nadelen. Iedereen houdt ervan om hun best te doen, maar als u op zoek bent naar perfectie, dan kon je leven een stuk moeilijker dan het zou moeten zijn, en waarschijnlijk je geluk beïnvloeden. Als je een perfectionist, lees dan deze 10 redenen waarom gewoon niet te proberen perfect te zijn.

1. Je wordt creatiever

Wanneer je begint aan een nieuw project, kan het streven naar perfectie in de weg van een zeer creatieve dat u nodig heeft. Perfectie is een cool concept en de hard dat de creativiteit die in jou kan verstikken en stop je van je ware potentieel te bereiken.


2. U krijgt meer voldoening te krijgen van wat je doet

Een perfectionist is zelden helemaal tevreden met wat ze doen. Dit betekent dat ze het gevoel dat er niets is ooit goed genoeg, dus ze zullen vaak laat in het doen van dingen en hebben altijd een gevoel van mislukking in hen.

3. talmen minder

Stoppen met denken over hoe je iets perfect te maken en aan de slag gaan! Een perfectionist is moeilijk om beslissingen te nemen, omdat ze zullen proberen de perfecte oplossing, die niet bestaat en dan zullen ze uiteindelijk het maken van geen beslissing helemaal.

4. Je wordt optimistischer

Stop in constante streven naar perfectie en leren om meer vertrouwen in jezelf te hebben en een meer optimistische kijk op het leven in het algemeen te nemen. Voor een perfectionist, zal niets ooit goed genoeg en daarom geloven zij dat niets ooit zal eindigen op de rechterkant, en we weten allemaal dat is niet waar.

5. U zult meer plezier hebben

Als je niet stoppen met een perfectionist, je stress dat je probeert om het onbereikbare te bereiken. Maken het nog erger, het is allemaal onderdeel van het plezier van het leven, dus geen zorgen te maken over alles perfect te zijn en ga verder met het leven het leven plaats.

6. Het beste is goed genoeg

Overwin je perfectionist trekken en je zult beginnen te begrijpen dat wat echt belangrijk is dat je je best doen. Je kunt gelukkig zijn met jezelf dat je de taak hebt voltooid, om het beste van uw vermogen, als je het moest doen, en dat is goed genoeg.

7. U krijgt meer tijd voor jezelf

Overigens, perfectionisme is een bedrijf dat tijd kost! Stoppen met zoeken naar die ongrijpbare perfectie en je zal meer tijd om te spelen hebben. Niet langer heb je je tijd te verspillen proberen voortdurend om alles net een beetje beter te maken ', zult u in staat om een ​​baan te krijgen naar bed en ga verder met genieten van jezelf.

8. U zult het betere vrienden

Omdat het om een ​​perfectionist, het is niet zo leuk, want ze zijn zo veeleisend! Alles moet gewoon zo zijn, en een perfectionist neemt alles te serieus. Schop je perfectionist gewoonte en je zal veel leuker persoon om rond te zijn.

9. U zult een evenwichtiger leven te krijgen

Proberen perfect te zijn te veel van uw tijd op de verkeerde dingen richten. Terwijl je opgesloten in een kamer proberen om iets perfect te krijgen, je familie mis je. Stop met het proberen om perfect te zijn en in plaats daarvan concentreren op de belangrijke dingen in het leven en iedereen zal u dankbaar zijn.

10. De perfectie niet haalbaar in elk geval

Ongeacht alle andere redenen die wij u gegeven om niet te proberen perfect te zijn, de grootste van alle is dat je nooit in staat zal zijn tot in de perfectie te bereiken. Niemand van ons is perfect en we zullen nooit. Proberen om het onbereikbare te bereiken zal alleen je gefrustreerd en boos op jezelf, dus nu stoppen en beginnen om wat plezier 'te hebben.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha