10 redenen waarom je moet stoppen met het eten van TurkijeWat in je opkomt als je het woord Thanksgiving horen? Turkije? Turkije hamburgers, kalkoen roast- deze zijn geworden basisvoedingsmiddelen barbecue diners. Maar, er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten onthouden van het eten van deze vingers af te likken gerechten kalkoen.

10 redenen om te stoppen met het eten van Turkije:

Dus waarom zou u geven het eten van uw favoriete vlees? Hier zijn 10 redenen:


Dierenmishandeling:

Het eten van vlees ondersteunt dierenmishandeling. En bovenal, de kalkoenen worden onderworpen aan onvoorstelbare wreedheid. Door de pompen van hormonen in het lichaam, ze zeer groot. Vanwege hun grootte niet in de natuur paren. Zodat de dieren zijn 'kunstmatige inseminatie'. En dit is slechts een voorbeeld van wreedheid te ondergaan! Leefomstandigheden vuil, moet de hoeveelheid hormonen gepompt in hun lichaam genoeg om van het eten van vlees van kalkoenen af ​​te wenden zijn.

Niet al te gezond:

Indien je jezelf te worden aan de top van de voedselketen en eigenlijk niet erg de wreedheid, overweeg dan uw gezondheid! Het vlees van Turkije biedt geen hart gezond, magere eiwitten aan het lichaam. Bevat hoge hoeveelheden vet. Een gekookte kalkoen bevat 244 mg cholesterol. Daarnaast, de boerderij kalkoen onhygiënische vaak tot vlees verrijkt met campylobacter, salmonella en andere verontreinigingen.

Schrikken Pandemic:

Er is veel bezorgdheid over de wijze waarop de kalkoenen snel worden vetgemest in het bedrijf. Opgepompt met drugs, deze kalkoenen worden de voedingsbodem voor ziekten zoals vogelgriep. Koken doodt het vogelgriepvirus, maar hetzelfde kan niet gezegd worden voor de snijplank of een mes, die worden gebruikt om de kalkoen te snijden.

Een milieuprobleem:

Bedrijven te verhogen dieren voor vlees, met inbegrip van kalkoenen. Produceert 130 keer de ontlasting zoals mensen in de Verenigde Staten. Stel je de situatie, zonder een systeem van de juiste behandeling van afval. Bedrijven Turkije sturen geuren wafting voor mijl.

Onmenselijke levensomstandigheden:

Kalkoenen worden gedwongen te leven in loodsen gepropt in hun eigen urine en ontlasting met ammoniak verbranden hun ogen. Zalen die niet eens krijgen om hun vleugels te strekken. Voor vogels die 55 mph kan vliegen en lopen 25 mph, dit is een pure marteling.

Onmenselijke slachting:

Niet alleen worden gedwongen in erbarmelijke omstandigheden te leven, kalkoenen zijn ook gedood voor vlees in gruwelijke manieren. Hun kelen worden gesneden terwijl ze zich bewust zijn. Sommige kalkoenen die ontbreken het mes automatische dobbelsteen in kokend water tank de-verloop.

Ineffectief Recall proces:

De Amerikaanse regering heeft niet de macht om besmette dierlijke producten terug te roepen. Zodat consumenten moeten afhangen van de sector om het vlees, eieren of zuivelproducten die mogelijk besmet herinneren. Volgens het Center for Science in the Public Interest, tot 28% van verse kalkoenen besmet zijn met vele gevaarlijke bacteriën.

Vogels Drugged:

Kalkoenen worden gevoed met drugs en antibiotica om hun groei te verhogen. Zo kan de consumptie van vlees van kalkoenen leiden tot gezondheidsrisico's. Verspreidt zich ook resistent zijn tegen antibiotica 'super ziektekiemen'.

Farming Gevaarlijk:

Kalkoenen zijn niet de enige risico's in een boerderij kalkoen. De werknemers die op boerderijen werken zijn nooit de juiste beschermingsmiddelen gegeven omdat het een aanzienlijk bedrag van de investering.

Andere alternatieven:

Er zijn vele smakelijke vegetarische en veganistische alternatief voor vlees van kalkoenen, die veel gezonder zijn ook. De Tofurky gebraad, gebraden viering, Tofurky broodjeszaak plakjes, veggie kalkoenfilet met wilde rijst en cranberry vulling zijn hartige gerechten gemaakt van soja en dierlijke voedingsmiddelen te gebruiken op basis van tarwe.

Ja, wij zijn het eens dat Turkije is gewoon een delicatesse en kan niet benaderen een gebraden kalkoen op Thanksgiving! Maar de bovengenoemde redenen overtuigend als alternatief het vlees vinden!

Denkt u dat deze redenen zijn goed genoeg af te zweren kalkoenvlees? Kent u een andere bijwerking van het eten van kalkoen? Met ons te delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha